bende ne kadar şanslıyım ki memorial gibi bir hastane ve mustafa bey gibi bir doktorla karşılaştım ve bebeklerimi kucağıma aldım...sadece 1 yıl oldu tedavi maceram başlayalı ve kendimden sonra 3 arkadaşımı daha memoriala gönderdim büyük bir gurula.sizler bizim mustafa beyin gidişi ile verdiğimiz tepkiye üzülmüşsünüz.bizde sizin olaya yaklaşımınıza üzüldük.burası memorial da tedavi olanlar topiği bizim için başka bir hastaneye gitmek yada başka bir başlık altında yazışmak çok kolayken hala burda olmamız hastanemize verdiğimiz değeri göstermez mi.ayrıca memorial bi doktoruna bu kadar sahip çıkıldığını görmeli ve sorun neyse çözmeye gitmeli, bununla da gurur duymalıydı...ne yazikki bunun yerine bankodaki görevlilerinin üslubunu bile düzeltmediler.doktorunuzun ilişiği kesildi dedirttiler..biz sadece doktorlaın yoğunluğunu hemşirelerin ilgisini düzeltmelerini istiyoruz.inanın sizde bizi anlamıyorsunuz çünkü 1 yıl önce ben tedavi olurken bile böyle değildi hastaneki şu an olanlar neler anlatıyorlar...yani biz sizin evlat yangınınızı ve size derman olan doktora bağlılığınızı çok iyi anlıyoruz (mustafa hocaya ve nur hanıma bağlılığımız gibi) ama siz hastanemize olan bağlılığımzı göremiyorsunuz sanırım...şöyle örnekliyim şuan kanaması olan bi arkadaşımız hastanedeki görevli doktorlara ulaşamıyor ama mustafa hoca ve doğum iznindeki nur hanım a ulaşıyor ve yönlendiriliyor ne yapması gerektiği konusunda...şimdi bu doktorlarmı sizin dediğiniz herhangi sıradan doktorlar...yapmayın allah aşkınıza.
yeni aldığınız üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada aramıza hoşgeldiniz :)
yeni aldığınız üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada aramıza hoşgeldiniz :)