Selam arkadaşlar ben suan başka bir hastaneye gitmekteyim ama bebeğim kismetse 3 aylık olunca memorial hizmete geçeyim diyorum bu hastane hakkında bilgisi olan varmi rica etsem paylasirmisiniz
oda süsülemeyle ilgilenmiyorum hiç sormadım. sadece dogumum saglıklı olsun yetreli benım ıcın . ayrıntılar yorucu olur benim için . dogumla ilgili henüz hiç bir şey sormadım. fiyatlara ne dhil hiç bilmiyorum bır daha ki randevuma soracagım. benden önce öğrenirsen bana da yazar mısın canım
oda süsülemeyle ilgilenmiyorum hiç sormadım. sadece dogumum saglıklı olsun yetreli benım ıcın . ayrıntılar yorucu olur benim için . dogumla ilgili henüz hiç bir şey sormadım. fiyatlara ne dhil hiç bilmiyorum bır daha ki randevuma soracagım. benden önce öğrenirsen bana da yazar mısın canım
tabiki yazarım ben suslemeler için ayrı para vermiyeyim diyorum çünkü şirketlerle anlasiyolar sanirum kuvez örtüsünü filan kendim dikeyim birkacta bardak alıp susluycem abarti olsun istemiyorum bir hatıra kalsın sadece
tabiki yazarım ben suslemeler için ayrı para vermiyeyim diyorum çünkü şirketlerle anlasiyolar sanirum kuvez örtüsünü filan kendim dikeyim birkacta bardak alıp susluycem abarti olsun istemiyorum bir hatıra kalsın sadece
bebegin her şeyini hastane veriyormuş zaten küveze sadee altına battanıyerındne bırını sereceğim özel çarşaf falan götürmeyeceğim. evde her şeyi hazır olsun yeterli zaten kalacağımız 1 en çok 2 gün inşallah her şey beklenen kadar iyi giderde bir an önce bebegimle evime dönerim diyorum. ayrıntıya girmeden en acil olanlarla zaten kabin boy bavul doluyor. süs püs ayrıntıya girersek heralde 2 bavul olur hiç gerek yok benim adıma öyle