Yaşım 35, 2 yıldır çocuk istiyorduk ikimizdede herhangi bir sorun gözükmuyordu.Hazirandan itibaren şişli memorial tüp bebek sürecindeyim. İlk denememde yumurtalarım ilaçlara tepki vermedi büyümedi. doktorumuz diğer ay farklı ilaç ekleyerek denememizin daha iyi olacağını söyledi. diğer reglimde hergün yumurtaların büyüklüğü takip edildi benim amh düşüktü 6 ay önce 1.07 şuan daha düşmüştür. yumurta sayımda az 6 yumurta toplandı 5i döllendi .5. güne sadece 1 embriyom kaldı. elimizde 1 tane olduğu için genetik teste gönderdik.(bunun ücreti extra dolar bazlı biz 15bin verdik her embriyo için extra bu miktarı verecektik) mozaik embriyo olduğu bazı kromozomların bir kısmında hasta genler olabileceği(down vs değil o genler iyi geldi) ancak bizim embriyonun yüzde 35 mozaiklik olduğu %30 olanların zaten normal kabul edildiğini öğrendik .hastanedeki genetik doktoruyla görüştüğümüzde zaten hastaysa gebeliğin düşükle sonuçlanacağı, eğer doğum gerçekleşirse hastanedeki tüm doğan bebeklerin sağlıklı doğduğu bilgisini verdiler yine de transfer kararı bize bırakıldı. Bizde elimizde baska embriyo olmadığı için denemek istedik. Transfer gerçekleşti kanda pozitifi gördük şimdi kalp atışını ve bebeğin tutunması için 3 ayı doldurmayı bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. hastaneden memnun kaldım temizlik, ilgi. benim doktorum yücel bey. birçok kararı semra hocayla birlikte veriyorlar. çok fazla hasta var. bi bahçeci gibi reklam yapmadan insanların birbirine önermesiyle bu yoğunluk var .zaten semra hoca 30 yıldır bu işin içinde. herkesin kendi hikayesi var olumsuz sonuç alanlar memnun kalmadığını söyleyebilir. biz birkac yerle görüstük hocanın ilk görüsmede 5 dakıkada bilgisi bizi buraya çekti çok fazla konuşmadan bile :)