• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli Tüp Bebek 2015 topigi

Çok teşekkür ederim.Allah sağ salim bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu :) Sizinle hangi doktorlar ilgilendi?
çok teşekkürler amin size de inşallah...
ilk transferim negatif sonuçlandı onda sevinç hanım ilgilendi sadece bir kere ayşe hanıma da muayene olmuştum semra hanımla beraber transferimi de sevinç hanım yapmıştı, sevinç hanım da kötü bir doktor değil sadece bana denk gelmişte olabilir biraz ihmalkarlıkları oldu bu sebeple ikinci transferim için aylin hanımı istedim. dondurulmuş embriyo transferiydi ikincisi aylin hanımdan çok memnun kaldım. bazı kişiler soğuk buluyor ama bence çok pozitif ve güleryüzlüydü. ayrıca aylin hanım doç. dr. bende ohss olduğunda hastaneye kaldırılmıştım sevinç hanımın hastası olduğumdan onu çağırmışlardı oda orda danışmak için aylin hanımı da çağırmıştı o dikkatimden kaçmadı o gün. bana tecrübe açısından güven verdi. transferimi de semra hanım yaptı bu sefer ara ara o da muayenelerime girmişti. semra hanım herzaman orda olmadığından denk gelmek gerekiyor muayene gününe.

çok teşekkürler amin size de inşallah...
ilk transferim negatif sonuçlandı onda sevinç hanım ilgilendi sadece bir kere ayşe hanıma da muayene olmuştum semra hanımla beraber transferimi de sevinç hanım yapmıştı, sevinç hanım da kötü bir doktor değil sadece bana denk gelmişte olabilir biraz ihmalkarlıkları oldu bu sebeple ikinci transferim için aylin hanımı istedim. dondurulmuş embriyo transferiydi ikincisi aylin hanımdan çok memnun kaldım. bazı kişiler soğuk buluyor ama bence çok pozitif ve güleryüzlüydü. ayrıca aylin hanım doç. dr. bende ohss olduğunda hastaneye kaldırılmıştım sevinç hanımın hastası olduğumdan onu çağırmışlardı oda orda danışmak için aylin hanımı da çağırmıştı o dikkatimden kaçmadı o gün. bana tecrübe açısından güven verdi. transferimi de semra hanım yaptı bu sefer ara ara o da muayenelerime girmişti. semra hanım herzaman orda olmadığından denk gelmek gerekiyor muayene gününe.
ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız.Darısı tüm isteyenlere insallah.Allah sizi de nazarlardan korusun :) her yerde okuyorum bu ohss ne demek?onu olmamak için ne yapmak gerek?

ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız.Darısı tüm isteyenlere insallah.Allah sizi de nazarlardan korusun :) her yerde okuyorum bu ohss ne demek?onu olmamak için ne yapmak gerek?
ilaçların yan etkisiyle oluşuyo genelde yumurtalıklarda olan bir durum google da aratırsan daha net anlarsın canım uzun bir konu. iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Merhaba , , Yeni gördüm yazıyı, nedense bildirmedi (yok daha değilim, ama en yakın zamanda düşünüyorum, Allahın izniyle)siz?

Yazdıklarınızı okudum memorialda tedaviye başladınız mı acaba bende agustos yada eylül gibi başlamayı düşünüyorum kısmetse

Yazdıklarınızı okudum memorialda tedaviye başladınız mı acaba bende agustos yada eylül gibi başlamayı düşünüyorum kısmetse
Merhaba
Ya yok bi türlü başlamadım. .bir suru engel çıktı. .yurtdışında ydım..kısmet olmadı diyelim şimdi son baharı düşünüyorum inşallah. .peki bir şey içiyormusun? Bana çünkü onceden gereken ilaç verildi en az 2-3ay içilmesi gerekiyormuş...

Merhaba arkadaşlar ben de burada tedavi görüyorum ve yazılanları okudukça şunu anladım ki bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ve her denilene inanmayın tüm kararları semra hanım alıyormuş vs vs.Evet iyi bir merkez genele göre ama aşırı organizasyon sıkıntısı var herkes birbirinden habersiz. Merkezden önceleri memnundum ama sonra sonra sıkıntılar patlak vermeye başladı. İlk denemem de herşey çok güzel giderken negatif sonuç aldım. Zaten 23 tane yumurtam toplanmıştı ve ohss riski varmış, bana bunun için randevu vermişler toplama işleminden sonrasına. Gittiğimde hiç bi bilgim yoktu ilk denemem olduğundan tecrübesizim, ben rutin kontrol sanarak gittim. Doktorum sevinç hanımdı randevuya gidince "aa sana neden randevu vermişler bir bakayım" dedi ve sonra dosyama bakıp "hımm çok sayıda yumurtan toplanmış heralde ohss riski için verdiler randevuyu gel bi bakalım bu durumda transferin bir ay ertelenebilir" dedi.(Ben gidene kadar ne dosyamdan ne randevudan haberi var) Ben şok oldum tabi ki o anda, hiç böyle bişey beklemiyorum 2-3 gün sonra transfer olucam diye bekliyorum. Nitekim tahliller ultrason vs. iki kontrol sonrası transfer ertelenmedi ama ben transferden iki gün sonra şiddetli karın kasık ağrısı kramplar içinde kaldım ayağa kalkamıyor, doğrulamıyordum. Acilen eşim memoriale götürdü beni tedavim orada olduğu için hastanede bir gece kaldım ve 2000tl ödedik. Yumurtalıklarımda dönme oluşmuş ama tam dönmemiş vs. kısacası ilaçlara aşırı tepki vermişim transfer sonrası. Burdan anlaşılıyor ki transferimin ertelenmemesi yanlış bir kararmış. (Uzun uzun anlatıyorum ki tedavi görenler ve göreceklere tecrübe olsun ona göre bilinçli davransın diye.) Hastalandığım gün beni sevinç hanımla beraber semra hanım da ultrasonda muayene etti ve o esnada sevinç hanıma şöyle dedi"Bu hastanın ohss riski varmış neden transfer kararı aldın?" O da dedi ki hasta kendini iyi hissediyordu ve tahliller iyiydi. Semra hanım da biz hastaların lafıyla mı karar alıyoruz dedi.(biz bu noktada şok olduk hani tüm kararları semra hanım alıyordu son aşamada???)Nitekim benim daha test günü gelmeden kanamam başladı ve hastaneyi aradım cumartesi günü ve beni pazar günü hastaneye test yapmak ve doktorla görüştürmek üzere çağırdılar. Gittim pazar günü ve kan verdim ancak sonuç çıkınca bırakın doktorla görüşmeyi sonucu gösterecek bir hemşire bile zor buldum o derece ilgisizlik yani düşünün. Artık biraz asabi bir yaklaşımla bir hemşireyi yakalayıp zaten negatif olduğunu biliyoruz yapmamız gerek birşey yoksa biz gidiyoruz dedik ve çektik gittik. Sonra beni aradılar tabi özrün bini bi para randevu ayarladılar semra hanıma cuma gününe, neyse biz yatıştık filan o süreçte derken perşembe günü beni semra hanımın sekreteri aradı ve dedi ki semra hanım dosyanızı inceledi yarın gelmenize gerek yok iki ay sonra gelin dondurulmuş embriyo transferi tedavisi için. Böyle şey olur mu arkadaşlar size soruyorum insan bir beş dk da olsa yüz yüze görüşmeye çağırır. Zaten tüm tedavi süresince ben semra hanımı ya da ayşe ve banu hanımı istememe rağmen bana ısrarla hep sevinç hanıma randevu verdiler. Ben bu olay üzerine arayıp semra hanımdan özel randevu istedim ve her sıkıntımı tek tek anlattım. Dedi ki "bunlar idari sorunlar beni ilgilendirmiyor aslında ama dinleyeyim. İşte doktor seçmeniz mümkün olmuyo her zaman herkes müsait değil, ben tüm dosyaları nasıl inceleyeyim A'dan Z'ye son doktorların yönlendirmesiyle son kararları alıyoruz cart curt." Eşim sinirden delirdi başka merkeze gitmek istiyor, ama dondurulmuş transfer olduğu tedavi kısa süreceği ve başka yerde çözmeye güvenemediğim için burada devam edeceğim ama beklentilerimi baya düşürdüm. Biraz iç dökme biraz sizleri bilgilendirme amaçlı yazdım her konuda temkinli olun doktorları körü körüne dinlemeyin araştırın arkadaşlar. Ayrıca Ayşe hanımı soran arkadaşlara tavsiye ederim, Semra hanımı da tavsiye ederim bilgisi diğer doktorlarla kıyaslanamaz sadece burasının kar amaçlı bir işletme olduğunu ve semra hanımın burdan iyi bir kar elde ettiğini unutmayın. Herkese tatlı sağlıklı bebişler dilerim...

Şimdi yorumlarınızı okumaya kısmet oldu. .anladım kadarıyla 2 deneme pozitif oldu , tebrik ederim. .size katılıyorum. .işte bizim de seçenegimiz yok..memnun degilsek tutmiyoruz lak diye söyler ise ne yapacaz?))) Saka tabi

Merhaba
Ya yok bi türlü başlamadım. .bir suru engel çıktı. .yurtdışında ydım..kısmet olmadı diyelim şimdi son baharı düşünüyorum inşallah. .peki bir şey içiyormusun? Bana çünkü onceden gereken ilaç verildi en az 2-3ay içilmesi gerekiyormuş...

ben şişli memoriala ilk gittiğimde bir ilaç verilmedi ama daha sonra sonuçlarımı hastaye atınca kanımız çok az düşük olduğunu söyledi doktor ferum fort ve folik asit kullan hergün 1 tane dedi şuan için ona devam ediyorum birde vitamin yazmıştı başka bir doktor ama onu içmiyorum şuan sana ne ilaç vermişlerdi. Bu kişiden kişiye değerlere göre değişiyor bence

ben şişli memoriala ilk gittiğimde bir ilaç verilmedi ama daha sonra sonuçlarımı hastaye atınca kanımız çok az düşük olduğunu söyledi doktor ferum fort ve folik asit kullan hergün 1 tane dedi şuan için ona devam ediyorum birde vitamin yazmıştı başka bir doktor ama onu içmiyorum şuan sana ne ilaç vermişlerdi. Bu kişiden kişiye değerlere göre değişiyor bence

Evet tabiki değişiyor bana başka ilaç verildi.... vitamin falan yok ama

Back
X