• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli Tüp Bebek 2015 topigi

Merhaba) merak edilecek bir şey yok) siz dogru yerde sınız..onlar dogrusunu karar verirler) eger tüpleriniz açiksa o zaman aşilama büyük ihtimalle olucak)sadece ilaçla yümurta büyütelecek o kadar)
Çok teşekkür ederim ilginize evet Hsg sonucum iyi çıktı tüplerim açıkmış zaten Memorial daki doktorum kesinlikle ameliyat önermiyoruz dedi bakalım nasıl olacak umarım herşey yolunda gider hepimiz için

selam sanırm aranıza bende katıldım ilk muayneme gittm ayşe hanım semra hanım mukkemmel kısıler cok begendım fakat ben il dışından gidiyorum neyapacam bilmiyorum orda istanbul çok buyuk yer banada 5.pgd si cgh dedı 5dusuk 2 kurtaj 1 erken dogumum var baya zor bı hastayım semra hanımn tabırıyle bakalım hakkımızda hayırlısı bnm gıbı tekrarlayan dusuklerı olan varmı aranızda

Anladım...bende bugün bütün hormonlara baktırdım bende de çok şükür iyi çıktı her şey, sadece yumurtalıklarım agrıyor son zamanlar , bilemiyorum neden? Doktor da anlamadı..belki uşütmussun dedi.... (:110:

Ç
Anladım...bende bugün bütün hormonlara baktırdım bende de çok şükür iyi çıktı her şey, sadece yumurtalıklarım agrıyor son zamanlar , bilemiyorum neden? Doktor da anlamadı..belki uşütmussun dedi.... :-)110:
çok geçmiş olsun Nergizsheyma inşallah önemli birşey değildir bende dün doktora gittim bütün tahliller tetkikler elimde isterseniz birkaç ay siz deneyin isterseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi umarım herşey yolunda gider

İnşallah her şey bizim için hayırlı olur) benim sancılarım geçti çok şükür)

Hanımlar Ramazan'dan sonra bende tüp bebek tedavisine başlayacağım nasıl bir süreç beni bekliyor daha yeni Evliyim birden bebek telaşına düştük hem heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Hanımlar Ramazan'dan sonra bende tüp bebek tedavisine başlayacağım nasıl bir süreç beni bekliyor daha yeni Evliyim birden bebek telaşına düştük hem heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
yeni evlisin hemen nie başladın tedaviye canım ?

İnşallah) ) bende ramazandan sonra düşünüyorum) hadı hayırlısı) siz hangi doktor seçtiniz?

Merhaba , , Yeni gördüm yazıyı, nedense bildirmedi (yok daha değilim, ama en yakın zamanda düşünüyorum, Allahın izniyle)siz?

Kısmetkader çok çok teşekkür ederim bilgilerini tecrübelerini benimle ve birçok kişiyle paylaştığın için sağolasın benim ilk tedavim ilk denemem olacak bende çok araştırdım sorup soruşturdum zaten oraya Semra Hanım'ın ününü duyup başvuruyoruz bakalım mevlam neyler bu hayırlı Günler'de dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir yavruna kavuşursun hepimizin Murad-ı gerçekleşir inşallah tekrar çok sağol Varol bende seni bilgilendiricem bayramdan sonraki hafta bismillahhh başlıyoruz Hayırlı Akşamlar Allah'a emanet olun

Doktorum Sevniç sizinki?
Merhaba) ben ilk drek Semra hanıma randevu aldım, sonra dediler bir dok.seçmem gerekiyormyş, kafadan Ayşe han seçtim, hani çok önemki degil gibi geliyordu..ama yenide ben ondan çok memnun kaldım , bazı Semra han tahlil istemedi ve ayşe yenide bana istek yaptı..ve iyki de istedi) bazı sorunlar çıktı..ve işte tam başlayacam biraz rahatsızlandım, sinra işte bana Banu han tavsiye ettiler! O daha uzun süre tüp bebekte... ve işte ona rabdevu aldık..ramazandan sonra inşallah başlarız))) siz ne zaman düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşım,
Ramazandan sonra tüp bebek tedavisine başlayacakmışşsın öncelikle hayırlı olsun umarım ilk denemende bebeğine kavuşursun. Ben şanssız bir hastayım malesef 9 deneme yaptım. Ama inan insan 3 deneme sonrası araştırarak neredeyse tüp bebek doktorları kadar öğreniyor. Ben Memorial şişli tüp bebek merkezinde daha önce deneme hiç yapmamıştım. Laboratuarı iyi olduğu için orada başlayayım dedim. Dedim ama neler çektim şimdi anlatayım...Önce basiretim bağlandı doçent diye Banu hanıma gittim. Bana nasıl soğuk davrandı, sorularımı nasıl lütfen yanıtladı görmeliydin. Benim kaçıncı denemem tabi ki kaygılı olacağım, beni neredeyse azarlamadığı kaldı. Sonra Aylin hanım ile devam etmek istedim, ne de olsa o da doçent ya...Aman Allah'ım al birini vur ötekine. Aylin hanım bana size mutlaka 1 embryo transfer edeceğiz demez mi? Aylin hanım benim bu 9. denemem daha önce 2 verdiklerinde bile tutmadı ben 2 istiyorum yasal da hakkım dediğimde beni azarladı siz benden daha mı iyi bileceksiniz demez mi? Tam bir hayal kırıklığıydı ikisi doktorda...Sonra hemşire bir arkadaşıma söyledim yaşadıklarımı. Öğrendim ki kendisi Aylin hanımı çok iyi tanırmış, Aylin hanım Kırıkkale 'den doçent olmuş ve aynı sorunları oradaki hastalara ve meslektaşlarına da yaşatmış ve en sonunda onu oradan göndermişler. Peki Semra hanım niçin böyle bir ekibi seçiyor kendisine anlamakta güçlük çekiyorum. Eşimle konuştuk, Bahçeci ile görüştük. O kadar mantıklı bir ekip ki ''size tabii ki 2 embryo vereceğiz zaten yasal hakkınız ve siz bunu istiyorsunuz'' dediler. Biz tedaviye başladık...
Arkadaşım lütfen çok iyi düşün doktorunu iyi seç. Semra hanımın iyi bir doktor olduğunu biliyorum. Ancak malesef ona ulaşmak çok zor. Ayrıca o ekipte yine hakkında hastalardan çok olumlu şeyler duyduğum Amerika'da tüp bebek yapmış Hande hanım olduğunu öğrendim. Ancak kendisini yumurta toplamalara da verdiklerinden ondan randevu alabilmek de en az Semra hanımdan alabilmek kadar zormuş. Her ikisi için de ısrarcı olursan bence sadece onlara git eğer bende bu merkezde gebe kalamazsam sadece onlara gideceğim. Ancak yine burada aldığım duyumlardan Hande hanımın bir takım başka merkezlerden de teklif aldığını (bahçeci) her an oraya geçebileceğini öğrendim. O yüzden elini çabuk tutmak da hayır var.
Herşey gönlünce olsun. Sonucumu sana mutlaka bildireceğim canım.
Merhaba, anlamadım peki tedavi oldunuz mu orada? Dondurulmyş embriyo olnadı? Tabiki zor şey yaşamış sınız (benim de 4 deneme olucak! Ama gerçekten büyük ihmallikyaşadım, özel hastahanede tedavi yaptır dıgım ragmen! Pardon sizin yaş kaç? Tabiku doktorlar orada kendi karar veremiyorlar! Onkarın elinde ilsa 5 tane koyarlar inanın! Siz bi bakın burada , bir bayan yazıyordu!Hande han bir hastaya 2 tane koymuş ve ikisi de tuttu, sonra o hast gittiginde semra han ona baktı ve şait oldu! Semra han çok sinirlendi ve siylendi habde hanıma! Ve zaten birinin kalbi durdugunda, kız diyorki, iyki 2 tane koydu, yoksa şuan ben hamile olmaya bilirdim (dedi...o yüzden bilenem! Bende 2 tane düşünyorum ve itraz edilmedi, dediler embrio ya baglı, inların kalitisine baglı ...

Hanımlar birşey sorucam benim ilk tedavim olacak pek bilmiyorum hep iki embriyodan bahsetmişsiniz bu doktorun insiyatifindemi bizim kararımıza göremi Yapılıyor bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Back
X