Memorial

Yuliya Yulik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
6
0
1
47
Arkadaşlar ,Memorial tüp bebek hastanesinden tedavi olan var mi? Hangi gün sizden hastaneden hesabı kapatmaya istemişler ? Benim yarın yumurta toplama işlemi olacak,daha embriyolar gelişmeden,transfer olmadan bunlar bugün telefondan arayolar ve yarına hesabı kapatmasını istiyorlar .Tedavi başlamadan herşey konuştuk,transfer olduğu gün son ödeme yapacaktık((( çok canım sıkıldı,herşey paraya ticarete döndü(((

Hayir tepkinizi gosterin . Allah korusun olmaz da velevki aksilik oldu transferiniz olmadi ne demek bugun kapatin. Odemenin belli miktarini opu gunu kalanini da transfer gunu odedik. Sisli memorial den bahsediyorsaniz tup bebek katinda biriminin adini bilmiorum ama hasta haklari mi iliskilrrimi ne zehra hanim var onunla gorusun. Cok ciddi terbiyesizlik yapilmis. Hadsizler

Alla allah neden böyle birşey yaptılar? Acelesi ne? Eğer önceden anlaşma yapılmışsa? Medikanada da öyle sistem vardı, ilk ücret ilaçlama başladığında, 2 ücret yumurta topladığında, , sen üzülme canım benim :KK15:

Hayir tepkinizi gosterin . Allah korusun olmaz da velevki aksilik oldu transferiniz olmadi ne demek bugun kapatin. Odemenin belli miktarini opu gunu kalanini da transfer gunu odedik. Sisli memorial den bahsediyorsaniz tup bebek katinda biriminin adini bilmiorum ama hasta haklari mi iliskilrrimi ne zehra hanim var onunla gorusun. Cok ciddi terbiyesizlik yapilmis. Hadsizler

Yarın ilk işim orada kavga olacak( Zehra hanım çok anlaişlı ve tatlı bayan ama o erken saatle yerinde olmayabilir

Alla allah neden böyle birşey yaptılar? Acelesi ne? Eğer önceden anlaşma yapılmışsa? Medikanada da öyle sistem vardı, ilk ücret ilaçlama başladığında, 2 ücret yumurta topladığında, , sen üzülme canım benim :KK15:
Çok şükür bittı))) 4 tane alınmış.Sabah orada kimse yoktu,kavga edicek adam bulamadım:KK53:

Back
X