- Konu Sahibi nusret1978
Benim allah izin verirse 2 güne kadar yumurtalarım toplanacak
dualarınıza ihtiyacım var lütfen birlikte dua edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm harika bir topik olmuşş kendi adıma çok sevindim.opuyorumnanaktan
Bende temmuz'un 3'ünde tedaviye başlayacağım.Senin doktorun kim memnun musun ??
Hanımlar aynı konu tüp bebek merkezlerinin içinde var. Orada yazışıyoduk. Bende memorial Hale Hanım ın hastasıyım. Daha başlamadık adet bekliyoruz.Hepimize hayırlı olsun
nusret tedavin hayırlı olsun,bende bu yılın sonuna doğru 2.tedavimi görecem memorial'de,dr un kim merak ettim bende..umarım dileklerimiz gerçekleşir...dualarım seninle.bu arada ilk tedavinmi?
hadi arkadaşlar bu kadarmıyız memorialde tedavi olanlar
ne sormak isterseniz yardımcı olurum. ha birde hasta ilişkilerinden sorumlu çok tatlı bir hanım var KÜBRA hanım çok şeker hiç sıkılmadan yardımcı oluyor tek kelimeyle tavsiye ediyorum MEMORİAL tüp bebek Özellikle semra hanım gerçekten önce ALLAH sonra bu işin piri.
nusret sen ne zaman hastanedeydin....belkide karşılaştık seninle.
Benimde nasip olursa bu hafta toplamam olur........ Rabbim hayırlusını nasip etsin.......
nusret1978 allah kolaylık versin umarım gönlünce olur herşey.yumurta toplama işlemini çok merak ediyorum ve korkuyorum bakalım napıcam bilmiyorum bende memorıalde başladım tedaviye adetin gelmesini bekliyoruz hale hanımdayım
nusret çim kaç yumurtan oldu?
ben bugün son kanımı verdim geldim saat 10:00 gibi ordaydım
yarın sabah toplama yapılacak
nusret1978 Allah kolaylık versin umarım gönlünce olur herşey.Yumurta toplama işlemini çok merak ediyorum ve korkuyorum bakalım napıcam bilmiyorum bende memorıalde başladım tedaviye adetin gelmesini bekliyoruz hale hanımdayım