Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

kızlar merhaba bende 2 yıl önce memorialde 3. tedavimi olmuştum fakat sonuç negatifti şimi bu ay yine memorialde 2 dondurulmuş var onları transfer ettirtecem daha önceleri dondurulmuş embiryolara hiç güvenmiyordum fakat burdaki olumlu haberleri duydukça onlara olan güvenim artti birde açıkcası bu yaz maddi sıkıntılar ve bedensel yorgunluk nedenleriyle tüp bebek yaptıramadık şimdi umudumuz bu dodurulmuşlar lütfen birbirimize destelk olalım ve bol bol dua edelim

bebegimi kaybetim moralim cok bozuk tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 7 haftalikken kalp atisini duyduk iki hafta sonra dr gitigimde kialbi durmustu kurtajla aldilar.senağlama

canım ya çok çok geçmiş olsun.. senin adına çok üzüldüm...Rabbim hakkında hayırlısını versin... kendini üzme...

merhaba herkese hepimiz inşallah sağlıkla biranönce kavuşuruz bebeklerimize...benim 2 denemem ilk avr şafakda yaptırdım şimdi memorıal e gidicem ama fiyatları beni korkutuyor bize 5 milyar gibi dendi acaba fazlası olurmu bide orda ortada kalmıyım lütfen bilgilendirin beni...

merhaba herkese hepimiz inşallah sağlıkla biranönce kavuşuruz bebeklerimize...benim 2 denemem ilk avr şafakda yaptırdım şimdi memorıal e gidicem ama fiyatları beni korkutuyor bize 5 milyar gibi dendi acaba fazlası olurmu bide orda ortada kalmıyım lütfen bilgilendirin beni...

Selam 1900 Euro + ilaçlar ( benimki 1800 civarı ilaç tuttu) tedavideyim. İlk denemem ( inşallah son olur) yarın yumoşlar toplancak canım

baharnaz inşallah pozitif sonucunuda yazarsınn....içimi rahatlattın ilkinde 18 yumurtadan 13 döllenmişti tabi 4 sene önceydi bu. inşallah bende sorunsuz bişekilde hamile kalırım artı masraflar çıkmaz eşiminde spermleri iyice bozulmamıştır....yani 5000 tl aşmaz dimii normal şartlarda

baharnaz inşallah pozitif sonucunuda yazarsınn....içimi rahatlattın ilkinde 18 yumurtadan 13 döllenmişti tabi 4 sene önceydi bu. inşallah bende sorunsuz bişekilde hamile kalırım artı masraflar çıkmaz eşiminde spermleri iyice bozulmamıştır....yani 5000 tl aşmaz dimii normal şartlarda

canım umarım aşmaz..ben tedaviden yeni çıktım...moralim bozuk..2 gün öncee bebeğimi kaybettim.............ilk denemede pozitifti...9. haftada kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim...hastane ii güzel ama pahalı..ve bağlanıyosun kötüsü...ilk iki üç kontrole gidiyosun ,testler ,spermiogram derken o fiyatla kalmıyo inann..spermiogramı ordan istiyolar...2 kere yaptılar, 3 tane gebelik testi.....çok moralim bozuk inan harcadığımız paraya yanamıyorum bile....

5500 6000 civarı düşün ama biz kan testlerimizin hepsiin devlette yaptırdık sadece eşimin spermiyogramı orda oldu genetik analizinide dışarda yaptırdık memorıalda 450 dediler başka lab lar 250 dedi düzende 160 yaptırdık yani iyi araştırıcaksın
Eğer bütün testleri memorde yaptırcak olsaydık bence 8000 i bulurdu belkide

Birde raporlu olsak belkji daha ekonomik olurdu ama yaştan dolayı artık bekliycek değildik

Gözdemcim nekadar üzülme tekrar denersin desemde faydası yok biliyorum benimde ilk denemem başarısız oldu çok üzüldüm 2 haftada 4 kilo verdim üzüntüden ama şimdi ikinci için yeniden heyecanlanıyorum sende üzülme sakın. muhakkak sonunda bebeğini kucağına alacaksın ben inannıyorum sende inan.

baharnaz biz 6000 ayarlamadan gitmeyelim diyosun baştan söyleseler ya aslında ...biz cuma günü çapa infertilite bölümünden randevu aldık dış heyet raporu almak için inşallah kısa zamanda alırız ...erkeğin spermi 5 milyon altında olunca direk veriyolarmış diye duydum bakalım
RAPOR ALAN VAR MI ARANIZDA LÜTFEN BİLGİSİ OLAN VARSA BİŞEYLER YAZSIN..

günaydın;
ben de memorial de tedavi oluyorum 1650 euro verdim hastahaneye ilaçlarım az tuttu benim 750 lira. ama sizin ilaçlar 1500 tutar. benim yumurtam azdı o yüzden.1650 euro 3200 lira. memorial gibi bir hastahane için çok uygun bana göre. bu arada ÇİDER diye bir derneğe üye olursan 1650 euro veriyorsun eğer üye olmazsan baharnaz ın ödediği gibi 1900 euro ödüyorsun arada 500 lira fark var. googleye yazıp çider nedir öğreneilirsin. kolaylıklar diliyorum...

Back
X