- Konu Sahibi nusret1978
tupbaby ve herzaman seninle merhaba kızlar... ben de bir ara bu topiğe giriyordum belki hatırlarsınız... her ikinizinkinin de olmadığına çok üzüldüm... bayadır uğramadım bu topiğe kimler hamile diye bir bakmaya girdim... Allah hayırlısını versin... inşşalh bir dahaki denemelerinizde kavuşursunuz bebeklerinize... bende tüp bebek için memorial a gittim... güvenç beydi dr um... genetikti bizim sorunumuz... son düşüğümde genetik anamoli vardi.... ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... başka herhangi bir sorun olmadığı için de güvenç bey tüpe bence şu aşamada gerek yok bir kez daha normal dene... yine olmassa o zaman apalım dedi... aslında bir özel hastanenin doktorunun bu yaklaşımı çok hoşuma gitti çünkü ben ısrarla tüp yapalım bir kez daha düşük yapmak istemiyorum dememe rağmen gerek olmadığı hususunda beni ikna etti... moral verdi....sonuçta biz hazırdık yapmaya ve sırf para kazanma uğruna tüp de diyebilirdi.... neyse şimdi ramazandan sonra bir kez daha normal denicez... 2-3 ay içinde gebelik olmassa veya yine düşük olursa o zaman tüpe başlıcaz.... Allah şu mübarek günlerin hatrına kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....
Hatırladım cnm :))
Ne güzel işte tüp bebeğe şuan için geerek yok demiş Güvenç bey .
Hayırlısı olsun .
İnş en kısa zamanda doğal yolla gelir bebişin cnm