• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memur arkadaşlar bi bakabilir mi

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Merhabalar bir sorum var ama .. Tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
Bebeğim ise başladığımda (eğer baslarsam) 5 buçuk aylık oluyor. Sonra yaklaşık olarak 10 ay boyunca en gec 3 te evde olacağım. . Siz olsanız ayrılır mıydınız?
Diğer düşüncem ise ücretsiz izin.. Şimdi ben doğumdan sonra 2 ay heyet raporu aldım ama işe başlama vakti yaklaştıkça bebeğimden Ayrılmakta zorlanacagimi, daha cok kucuk oldugunu, eger imkan olursa onu kokumdan mahrum birakmak istemedigimi fark ettim.. Doğum izni sonrası 2 ay heyet raporu ve akabinde ücretsiz izne ayrılma şansım var mı ? Son sorum da şu; hazırlamak zorunda olduğum bir dil sınavı var. . İşe baslarsam mi yoksa bebeğimle ücretsiz izinde iken mi daha iyi ders çalışabilirim?yani o uyudugunda filan Çok oldu ama kafam çok karışık. Teşekkür ediyorum

Doğum izni sonrası çoğu anne rapor alıyo zaten,ücretsiz izne de istediğin zaman ayrılıp ister tamamını kullanırsın istersen başlamak istiyorum der dönersin

Bebekle ders calismak cok zor bizzat yasadim. Ben 1 ay heyet raporu 1 ay yillik izin kullanip sonra ücretsiz almistim. 1 yasindan sonra da halasi bakti. Istanbul şartları gecim zor tek maas yapamadik.

Back
X