• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memur icin yasanacak sehir onerileriniz?

pek sevenı yoktur ama ankaralıyı ancak ankaralı anlar kesınlıkle memur sehrı ankaraaaaaa:52::52::52:
Ben ankarayi cok severim.gorumcemde orda birazda ondan gitmek istiyorum.esim istemiyor isi cok olurmus orda:1:maddi acidan esim orda gecinebilir dese bugun giderim ankaraya:1:alisveris merkezleri parklari ahh ahh,bi denizi yok
Yalova,Burası hem çok kalabalık değil hemde faal bir şehir,doğal güzelliklerinden bahsetmiyorum bile,yaşaman gerek:)
bir araştırmanı tavsiye ederim canım:)
Yalovada yasayan bir tanidigin var cok sicak ve nemli demisti.ondan dusunmemistim hic,siz nasil bakiyorsunuz Yalovaya?

bende baktım mevlanadaymış,güzeldir
çok güzel,yeni apartmanlar var
ama orda kiralar ne kadar bilmiyorum
ayrıca çarşı merkeze çok yakın
avm yede yakın
fevzi çakmak mahallesi var oarsıda eşinin işyerine yakın
kiralar 300-500 arası
Hmm avm mi dedin:1: kirasi o kadarsa iyiymis,Ben daha pahali diye dusunmustum.yazdim aklimin bir kosesine,sagol canim:)

Ben samsun derim :) karadeniz havası bir başka yaa :) ne sıcaklık yağmur kokusu ohh mis :) orda hayat pahalı bilemem ama ilçelerinde pek güzel yaşanır.. :1:
Ben cok severim yagmuru da esim hic sevmez,ikimizdede sinuzit var:1:
Karadeniz icin gökyüzü berrak degil havası hep yagdim yağacak gibi olur,pusludur demislerdi.oyle midir?
Oyleyse çamaşir falan kurutmak sorun olur:1:dusundugum seylere bak:1:

böyle benimde şehir seçme şansım olsaydı mutlaka karadeniz bölgesinden secerdim..
kayseri yi düşün derim..
çok ferah bir şehir
kiralar pahalı değil, memurun rahat edeceği bir yer..Erciyes manzaralı bir ev püfür püfür kışı ayrı güzel yazı ayrı...
ahhh memleketim:31:

böyle benimde şehir seçme şansım olsaydı mutlaka karadeniz bölgesinden secerdim..
kayseri yi düşün derim..
çok ferah bir şehir
kiralar pahalı değil, memurun rahat edeceği bir yer..Erciyes manzaralı bir ev püfür püfür kışı ayrı güzel yazı ayrı...
ahhh memleketim:31:
Erciyes manzarasi görmek için hangi mahallede oturmaliyim?:16:

Back
X