- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun elba hanım. Bende çok sıkıntıdayım. Nasil halledeceğimi bilmiyoruk. Yıllık izin alsam, iznim kalmayacak. Adetin 21. Günü kan vereceğim. 28 şubattada sağlık kurulu için gideceğim. 3/4 gün sürüyormuş. 3 günlük bir rapor alacağım. Tüp bebek raporu çıkana kadar git gel çok yapıyoruz sanırım.Ben bir gün veya saatlik gidiceksem hastaneye, sağlık için kart izni kullanıyorum oda izinden sayılmıyor zaten sadece kuruma o saatlerde hastanede oldugunu belirtmiş oluyorsun. Eğer 2 3 veya 10 15 gün süren ( yumurta toplama işlemi ve transfer için) zamanlarda rapor aldım. Şefime ben tüp bebek demedim ama kadınsal sorun oldugunu biliyor ve istediğin zaman git diyor işlerni hallet diyor
Bende amirime kadınsal bir problemim olduğunu söyleyeceğim. Çünkü hastaneye git gel yapmak zorundayız. Bilmiyorum idare ederler miKontroller için saatlik izin aldım. İdare ettiler. Yumurta toplama günü tam gün izin aldım. Cuma’ya denk geldi. Haftasonu dinlenip okula başladım tekrar. Transfer de iki saat sürdü zaten. Saatlik izin alıp derse döndüm. O gün normal hayatıma devam ettim. Doktorum yarım saat bile yatmanın gereksiz olduğunu söyledi. Bir saat dinlenip işime devam ettim o yüzden. Çok izin almayı gerektiren bir süreç değil bence.
Elba hanım, kart yazdırmayı yeni duydum. Hangi kurumda çalışıyorsunuz. Kartı hastanede doktor mu dolduruyor. İnşallaah benim işyerimde sizin şefiniz gibi anlayış gösterirBen bir gün veya saatlik gidiceksem hastaneye, sağlık için kart izni kullanıyorum oda izinden sayılmıyor zaten sadece kuruma o saatlerde hastanede oldugunu belirtmiş oluyorsun. Eğer 2 3 veya 10 15 gün süren ( yumurta toplama işlemi ve transfer için) zamanlarda rapor aldım. Şefime ben tüp bebek demedim ama kadınsal sorun oldugunu biliyor ve istediğin zaman git diyor işlerni hallet diyor
Saol canım teşekkür edermgeçmiş olsun elba hanım. Bende çok sıkıntıdayım. Nasil halledeceğimi bilmiyoruk. Yıllık izin alsam, iznim kalmayacak. Adetin 21. Günü kan vereceğim. 28 şubattada sağlık kurulu için gideceğim. 3/4 gün sürüyormuş. 3 günlük bir rapor alacağım. Tüp bebek raporu çıkana kadar git gel çok yapıyoruz sanırım.
Teşekkür ederim. İnaşşalaah pozitif sonucu görürsünüzSaol canım teşekkür edermyıllık iznini heba etme hiç. yumurta büyütme işleminde doktor 3 güne 5 güne çağırır canım hazırlıklı ol ve bu tüp bebek de gerçekten git gel yapıyorsun. Kadınsal hastalık dersin dr takibinde olmam lazım bi süre dersin oyüzden böyle günlük 1-2 saat gidip gelicem dersin ben öyle yaptım. Bizim 10 günlük kart izinlerimiz var canım günlük, saatlik ve hastane işlerimiz oldugunda bu kartı doldururuz. Mesela hastaneden geliyorum iki saatim hastanede geçirmişşem oraya 2 saat yoktum bugün diye yazıyorum kırmızı kalemle yazarsam hastane için yokumdur buda yıllık izni bırak kart izninden bile gitmez. Hangi kurum oldugunu sölesem sıkıntı olurmu burda bilmiyorum ama burdan söylemeyim en iyisi
inşallah şefin sana sıkıntı cıkartmaz güzel dille konusrsun canım
ben transfer oldum bugün 2. Günün transfer günü saymazsak canım
![]()
MerhabaMrb öğretmenseniz eğer ayda bir kereye mahsus olmak üzere ayakta tedavi beyan belgesi doldurabilirsiniz. İşiniz garanti olsun derseniz eğer herhangi bir sağlık kuruluşuna giriş çıkış yapın ilaç yazdırın. Belgeyi de siz doldurup idareye veriyorsunuz. Ben asmden rapor aldım günü birlik şehir dışında old için. Ayakta tedavi beyan belgesi kullandım.