• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur olup tüp bebek yaptıranlar izin konusunu nasıl hallediyorsunuz

Gul9393

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
292
215
23
31
Merhaba. Devlet memuru olup tüp bebek sürecinde olan var mı aramızda ? İzin konularını nasıl hallediyorsunuz. Ben tüp bebeğe yeni başladım. Şuan daha adetin 3. Günü kan verdim. Tüm tahlıller tamamlanınca sağlık kuruluna vs gideceğim. Lütfen yazarmısınız

Ben bir gün veya saatlik gidiceksem hastaneye, sağlık için kart izni kullanıyorum oda izinden sayılmıyor zaten sadece kuruma o saatlerde hastanede oldugunu belirtmiş oluyorsun. Eğer 2 3 veya 10 15 gün süren ( yumurta toplama işlemi ve transfer için) zamanlarda rapor aldım. Şefime ben tüp bebek demedim ama kadınsal sorun oldugunu biliyor ve istediğin zaman git diyor işlerni hallet diyor

Kontroller için saatlik izin aldım. İdare ettiler. Yumurta toplama günü tam gün izin aldım. Cuma’ya denk geldi. Haftasonu dinlenip okula başladım tekrar. Transfer de iki saat sürdü zaten. Saatlik izin alıp derse döndüm. O gün normal hayatıma devam ettim. Doktorum yarım saat bile yatmanın gereksiz olduğunu söyledi. Bir saat dinlenip işime devam ettim o yüzden. Çok izin almayı gerektiren bir süreç değil bence.

Ben bir gün veya saatlik gidiceksem hastaneye, sağlık için kart izni kullanıyorum oda izinden sayılmıyor zaten sadece kuruma o saatlerde hastanede oldugunu belirtmiş oluyorsun. Eğer 2 3 veya 10 15 gün süren ( yumurta toplama işlemi ve transfer için) zamanlarda rapor aldım. Şefime ben tüp bebek demedim ama kadınsal sorun oldugunu biliyor ve istediğin zaman git diyor işlerni hallet diyor
geçmiş olsun elba hanım. Bende çok sıkıntıdayım. Nasil halledeceğimi bilmiyoruk. Yıllık izin alsam, iznim kalmayacak. Adetin 21. Günü kan vereceğim. 28 şubattada sağlık kurulu için gideceğim. 3/4 gün sürüyormuş. 3 günlük bir rapor alacağım. Tüp bebek raporu çıkana kadar git gel çok yapıyoruz sanırım.

Kontroller için saatlik izin aldım. İdare ettiler. Yumurta toplama günü tam gün izin aldım. Cuma’ya denk geldi. Haftasonu dinlenip okula başladım tekrar. Transfer de iki saat sürdü zaten. Saatlik izin alıp derse döndüm. O gün normal hayatıma devam ettim. Doktorum yarım saat bile yatmanın gereksiz olduğunu söyledi. Bir saat dinlenip işime devam ettim o yüzden. Çok izin almayı gerektiren bir süreç değil bence.
Bende amirime kadınsal bir problemim olduğunu söyleyeceğim. Çünkü hastaneye git gel yapmak zorundayız. Bilmiyorum idare ederler mi🤷🏻‍♀️ 28 şıbatta sağlık kuruluna gireceğim. Genel cerrahi dahiliye ve paikiyatr bölümlerne. Hepsine ayrı ayrı giriyormuşuz. O zaman 3 gün rapor alacağım. Yarım günlük hastane işlerinde de idare etmelerini isteyeceğim. Transfer günü de dediğiniz gibi iain yaZdırırım artık

Elba hanım, kart yazdırmayı yeni duydum. Hangi kurumda çalışıyorsunuz. Kartı hastanede doktor mu dolduruyor. İnşallaah benim işyerimde sizin şefiniz gibi anlayış gösterir 🤲🏻 Acaba şuan hangi aşamadasınız. Sonucunuz ne oldu.

geçmiş olsun elba hanım. Bende çok sıkıntıdayım. Nasil halledeceğimi bilmiyoruk. Yıllık izin alsam, iznim kalmayacak. Adetin 21. Günü kan vereceğim. 28 şubattada sağlık kurulu için gideceğim. 3/4 gün sürüyormuş. 3 günlük bir rapor alacağım. Tüp bebek raporu çıkana kadar git gel çok yapıyoruz sanırım.
Saol canım teşekkür ederm 🥰 yıllık iznini heba etme hiç. yumurta büyütme işleminde doktor 3 güne 5 güne çağırır canım hazırlıklı ol ve bu tüp bebek de gerçekten git gel yapıyorsun. Kadınsal hastalık dersin dr takibinde olmam lazım bi süre dersin oyüzden böyle günlük 1-2 saat gidip gelicem dersin ben öyle yaptım. Bizim 10 günlük kart izinlerimiz var canım günlük, saatlik ve hastane işlerimiz oldugunda bu kartı doldururuz. Mesela hastaneden geliyorum iki saatim hastanede geçirmişşem oraya 2 saat yoktum bugün diye yazıyorum kırmızı kalemle yazarsam hastane için yokumdur buda yıllık izni bırak kart izninden bile gitmez. Hangi kurum oldugunu sölesem sıkıntı olurmu burda bilmiyorum ama burdan söylemeyim en iyisi ☺️ inşallah şefin sana sıkıntı cıkartmaz güzel dille konusrsun canım🙏🏻 ben transfer oldum bugün 2. Günün transfer günü saymazsak canım 🥰

Mrb öğretmenseniz eğer ayda bir kereye mahsus olmak üzere ayakta tedavi beyan belgesi doldurabilirsiniz. İşiniz garanti olsun derseniz eğer herhangi bir sağlık kuruluşuna giriş çıkış yapın ilaç yazdırın. Belgeyi de siz doldurup idareye veriyorsunuz. Ben asmden rapor aldım günü birlik şehir dışında old için. Ayakta tedavi beyan belgesi kullandım.

Saol canım teşekkür ederm 🥰 yıllık iznini heba etme hiç. yumurta büyütme işleminde doktor 3 güne 5 güne çağırır canım hazırlıklı ol ve bu tüp bebek de gerçekten git gel yapıyorsun. Kadınsal hastalık dersin dr takibinde olmam lazım bi süre dersin oyüzden böyle günlük 1-2 saat gidip gelicem dersin ben öyle yaptım. Bizim 10 günlük kart izinlerimiz var canım günlük, saatlik ve hastane işlerimiz oldugunda bu kartı doldururuz. Mesela hastaneden geliyorum iki saatim hastanede geçirmişşem oraya 2 saat yoktum bugün diye yazıyorum kırmızı kalemle yazarsam hastane için yokumdur buda yıllık izni bırak kart izninden bile gitmez. Hangi kurum oldugunu sölesem sıkıntı olurmu burda bilmiyorum ama burdan söylemeyim en iyisi ☺️ inşallah şefin sana sıkıntı cıkartmaz güzel dille konusrsun canım🙏🏻 ben transfer oldum bugün 2. Günün transfer günü saymazsak canım 🥰
Teşekkür ederim. İnaşşalaah pozitif sonucu görürsünüz🥰 darısı isteyen herkese olsun.
Bende kadınsal hastalık diyeceğim mecbur. İnaşllaah bir problem yaşamam 😔 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Mrb öğretmenseniz eğer ayda bir kereye mahsus olmak üzere ayakta tedavi beyan belgesi doldurabilirsiniz. İşiniz garanti olsun derseniz eğer herhangi bir sağlık kuruluşuna giriş çıkış yapın ilaç yazdırın. Belgeyi de siz doldurup idareye veriyorsunuz. Ben asmden rapor aldım günü birlik şehir dışında old için. Ayakta tedavi beyan belgesi kullandım.
Merhaba😊Öğretmen değilim. Bende raporla halledeceğim çoğu işimizi. Yarım gün yumurta toplama büyütme takıp işlemlerindede yarım gün gideceğimi söylerim gider gelirim artık🤷🏻‍♀️

Merhabalar, ben de memurum ve doktorum perşembe OPU yapmayı düşünüyor yarın netleşecek. OHSS olma durumuma karşın dondurma yaparız dedi olmazsa da taze olacak hastane yatış gösterip eve yolladığını söyledi yaklaşık 1 hafta gibi dediler sizce OPU günü izin mi alsam? taze olursa sorun olmayacak ama dondurulmuş olursa en az 2 ay beklemem gerekecek gene de yatış olacaksa ne olacak çok da iyi bilmiyorum daha yeni memurum. teşekkür ederim şimdiden.

2 gün rapor versin doktora söyleyin. Veya 1 gün rapor yazsın. Kafanız rahat olur bence

Merhaba ben memurum( Sağlık personeliyim). Tüp bebek sürecindeyim aynı şekilde. Tedavimi çalıştığım şehirden başka bir şehirde (2-3saatlik mesafede) gerçekleştiriyorum. Başhekimimi ve birim sorumlumu konuyla ilgili bilgilendirdim. Muayeneye gittiğim günlerde tedavi olduğum yerden orada olduğuma dair kağıt alıyorum ve özlük birimine teslim ediyorum. O günler izinli sayılıyorum sanırım. Transfer günü zaten rapor verdiler bi problem olmadı.

Merhaba bende sorumlum ile görüştüm. Hastane randevumun olduğu günler yarım gün izinli sayılıyorum 🙏🏻

Back
X