Memur zammı %25 gelin ağlayalım memurlar, memur eşleri, emekliler, emekli eşleri çocukları 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu biliyorum kardeşim mühendis ve ilk işe başladığında tecrübesi yok diye asgarinin altında başlattılar güya iyi bir firmaydı birde 6 aydır çalışıyor daha yeni asgari almaya başladı
Bende özelde öğretmenlik yaparken iki kardeşinizin durumunda çalıştım … velev ki ülkede sadece işverenler yaşıyor bizim gibi sabit gelirliler düşünülmüyor.

Neyse artık memur olarak değil bi kiralık daire fiyatına çalışıcaz, bileydim A101 de işe girerdim ne gurbet çekerdim ne mobbing ☹️
Şu yazdığınızı A101de çalışanlar okusa kulaklarınız çınlamaktan sağır olursunuz.

Bende özelde öğretmenlik yaparken iki kardeşinizin durumunda çalıştım … velev ki ülkede sadece işverenler yaşıyor bizim gibi sabit gelirliler düşünülmüyor.
Benim babam işveren gerçekten hiç böyle değil ya of

2 yetişkin 3 yaşında oğlumuz var 5 bin mutfağa yetişmiyor bizim evde ve gerçekten hiç lüks yemiyoruz yemin ediyorum bakın kendimiz kuru yemiş yemiyoruz artık çocuk yesin diye
Ya nasıl yiyeceksiniz, fakir eğlencesi çekirdek bile kaç TL olmuş. Fındığıydı fıstığıydı söylemek istemiyorum. Rabbim kolaylık versin öncelikli olarak çocuklu tüm ailelere

Hala eyt ti kafam almıyor bari yaş sınırı koysaydılar yahu !
Eyt ye yaş sınırı koymaları çıkarmasalar daha iyi demekti. Sonuçta belirlenmiş bir tarih var ve o tarihi kapsayan herkesi etmeseydi yer yerinden oynardı..

Şu yazdığınızı A101de çalışanlar okusa kulaklarınız çınlamaktan sağır olursunuz.

Ben kötü bir şey demedim ki burda da vardır illaki orda çalışan, asgari ücret sigorta veren ve neredeyse heryerde olan bir market. Boşuna gurbetlik çekmeye değmez onu kastettim

Benim babam işveren gerçekten hiç böyle değil ya of
Vallaha işini çeviren şu dönemde yaşadı özellikle al sat ticaret yapanlar … bizzat ağızlarından duydum büyüyeceksen enflasyon döneminde büyüyeceksin. Alıyorsun ikiye bir ay sonra iki katı…

Eyt ye yaş sınırı koymaları çıkarmasalar daha iyi demekti. Sonuçta belirlenmiş bir tarih var ve o tarihi kapsayan herkesi etmeseydi yer yerinden oynardı..
Bu ülkede hiçbir şey yeri yerinden oynatamaz. Tepkisizliğe çok alıştık. Tüm gençliğim bununla geçti ona yanıyorum. Şimdi de çocuklarımın sırası geliyor.

Bu ülkede hiçbir şey yeri yerinden oynatamaz. Tepkisizliğe çok alıştık. Tüm gençliğim bununla geçti ona yanıyorum. Şimdi de çocuklarımın sırası geliyor.
Olmaz denilen birçok şeyin olduğu bir yıldı 2022. Yaptık yapacağız, geliyor denen şeyi vermeseler oynardı ki bir ara yaş sınırı muhabbeti olunca nabız yokladılar da zaten oldukça tepki görünce yaş sınırı olmadan çıkardılar. Oy potansiyeli onlara bunlar🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X