Memurluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Iyi günler ben bir yerde memurum ve etrafta ki bayanlar kıskaçlar çok bulunduğum yerde 8 yıllık emeğim var ama bu bayanlardan yıldım en son sonrada bölüme gelen bir kiz bana yok efendim tuvalete siciyormusun kokutuyormusum gibi bir dedikodu yaptı yıllardır da kullanırım bulundugum kattaki wc yi hickimseddn öyle bir şey duymadım daha önce kiz köşemim.oldugu için ve de benim yukselmemden korktuğu için böyle birşey atti ortaya diğer korkanların da ekmeğine yağ sürüldü onlarda yalancı şahitlik felan lavaboya her gittiğimde kiz tezgah kuruyordu resmen yerlere pencereleri atmak afedersin kendi benim girdigim yere sicip pis bırakmak şifon çekmeden falan neler neler aklınıza gelebilecek en iğrenç şeyler evdeki kedisinin kılını bile koparıp wc klozet kenarlarına koydu afedersiniz benim gotumden düşmüş gibi de aralarında dedikodu yapip gülustuler bunu direkt yüzüme karşı yapmıyorlar birbirleri arasında dedikodu olarak yapiyorlar oyuzden birşey de yapamıyorum duysam da neyse artık bulunduğum.kattaki lavaboya gitmekten igrendim bu kiz yüzünden bir lat kata gidiyorum bazen zor geliyor kendime halli olduğum halde eziyet ediyorum ama biktim.bu kızın tezgahlarindan gerçekten onu görünce böyle şeytan görmüş gibi oluyorum neyse diğerlerinin de canına minnet beni sevmedikleri için hoşlarına gidiyor böyle hakkımda dedikodu yapmak ben de artik insanlarsan soğudum nefret ettim.bu insanlardan ötürü gormedigim rezillik kalmadi cunku yanlizlastim böylece işimi yapip çıkıyorum kimsenin yanına gidip sohbet etmiyorum böyle ortamın dışında olmak ta hakkında dedikodu yapılan yapıyor sizi ama onlar in arasına da girmek istemiyorsun igreniyorsun cunku yaptıkları şeyler yüzünden ben sadece bütün gün odasında olan işini yapan kimseyle muhattab olmayan biriyim
Arkadaşlar memur olup bu durumları yaşayan var mi varsa paylaşalım derdimize derman oluruz belkide

Bu ne ya? Delirmişler mi,çocuk gibi hareketler demeyeceğim çocuklar bu kadar boş ve gereksiz hareketleri yapmazlar.Normal değiller bence,gerçekten can sıkıntısını sizden cıkarıyorlar.Yüz verip alttan almayın ciddi ciddi konusun tavır koyun.Üstünüz varsa ona da söyleyin en azından gelip ortamı kolaçan etsin de bomboş takıldıklarını görsün.

Cıkın ortaya bagira bagira pisliginizi temizleyin wc terbiyeniz yokmu deyin onlari rezil edin.pis birakanlar onlarmis gibi konusursaniz sizi degil yapani suclayacaklardir.cingar cikarmaniz lazim yoksa susmakla olmaz..ne aptal insanlar var tezgah kuracagina once wc adabini ogrensin.sessiz kalmayin

Allahım böyle insanlarla aynı dünyada nefes almak istemiyorum gerçekten.

Şu anlattıklarınız gerçekse eğer bir şeytan insan kılığına girdiğini falan düşünücem.
Bu kadar mı cahil hala ülkemiz bu kadar acımasız.
Direk yüzlerine söyleyin ben olsam çata çat söylerdim sonrada sanki yoklarmış gibi davranırdım şunu yapan 3 kuruşluk aklı olanlar bile atanmış depresyona giricem şimdi.

Bende öyle bağıra bağıra yapamıyorum iste benim mizacına uygun değil kavga da etmek istemiyorum bu konuyu az çok amirine yansıttim oda kızı çağırdı odasına kiz sen tamamen yanlış anlamışsın dedi yani bende beyninde kurmuş durumuna düştüm her zaman herkese her türlü kötülüklerine rağmen insanca davrandım ama hep kötülük gördüm diğer kızlardan birininde yanıma çağırıp konusmistum sen temizdin falan dedi yüzüme sonra o kızı tuttu anlicsniz acayip dikkat cekiyorum ünv mezunuyum isimde tecrübem var sonradan gelen ve bunları yapan kiz beni bu şekilde bezdirip kaçırmak istiyor zaten onlara bulaşıp ta kavga etmemi istiyor amacı bu bende hep yok saydim ama boylece de insanlardan igrendim evet çok saçma sapan insanlar bunlar benimle iş alanında uğraşacak bir şeyleri yok çünkü nerden sataşacaklar ortak kullanılan tuvalet üzerinde sataşacaklar
Bunları yaşadıkça bunların yaptıklarını gördükçe ben insanligimdan çıktım midem bulanıyor artik insanlardan kimseyle konuşmak bile istemiyorum ben işimi gücümü yapip eve gitmek istiyorum sadece bu

Daha önce de konuşmayı denedim inkar ediyorlar bende bıraktım kiz bildiğiniz insan kılığına girmiş bir şeytan evet bunlar i yaşadım yemin ederim hicbir yere fazlalık yok emin olun eksik var fazla lik yok allah im dedim benim bu yasadijlariminyasayan var mıdır dedim hep

Bende çagreyi bir kat alta inmekte buldum ama oraya gittigimi öğrendiler artik ve biri geldi benim girdigim yere sıçtı klozet kapağını kapatıp bıraktı allah im dedim nasıl insanlar bunlar üstüne şifon cektim girdim gormedigim rezillik gormedigim kötülük kalmadi diyebilirim

Kız benden çok fark li ben ünv mezununkpss ile atanmış biriyim 4 yıllık ünv mezunu lisans olarak atandım isimde 8 yıllık tecrübem var hakkımi yetmezlerse ki yerler müdür bile olabilecek kapasitedeyim diğerleri sosyal hizmeyelrden sınavsız gelenler çok egzersizler görseniz ben bunlarla aşık atamıyorum.edepsizlik konusunda
Bunu yapan kiz sa önlisans mezunu kpss ile atanmış digerlerini de etkiliyor dedikodu var kiz da iftira var haset var ayaknkaydirma her türlü oyun var kedisinin kılını kopartıp attı yaa daha düşünün ne derece olduğunu büyücülük var sandalyemin altında kedi kumu gibi kummbile görmüştüm zamanında ayağınla savundum bismillah cektim oturdum kim.bilir ne okudu etti be kaçayım buradan diye annesi face inde gördüm birine yazmış ki seni nefesimle ucurup tarumar ederim yazmis kendi arkadaşlarım arasında dalga mevzusu oldu bu ama kiz bildiğim çok insan da çekiyor etrafına bu kiz insanları satar insanlar bu satmaz öyle iyiyi oynuyor ki sanırsın o dünya iyisi bunları yasayan ben kötü sanırsın dışarıdan öyle oyuncu biri ben onun kurnazlıkları ile başa çıkamıyorum ben cunku hinlik düşünemiyorum aklım basmıyor bu kadar kötülüğe

Ablacım şu üslubu düzenle nolur.
Çok çirkin yani. Dolaylı olarak anlatabilirsin bunca betimlemeye gerek yok.
Siz kendinizi biliyorsanız gerisi de mühim değil bence.
Açık açık anlattim iste olduğu gibi onlar yapınca utanmadilar da ben anlatınca mi utanicam yasadimlarimi

Hayatımdan çıksın istiyorum bu kiz bir daha da karşıma böyle bir insan müsveddesi çıkmasın istiyorum

Kız benden çok fark li ben ünv mezununkpss ile atanmış biriyim 4 yıllık ünv mezunu lisans olarak atandım isimde 8 yıllık tecrübem var hakkımi yetmezlerse ki yerler müdür bile olabilecek kapasitedeyim diğerleri sosyal hizmeyelrden sınavsız gelenler
Eğitim durumunuzla ne alakası var konunun? Sonuç olarak aynı yere girmeye hak kazanmışsınız demek eşitsiniz.

Kız benden çok fark li ben ünv mezununkpss ile atanmış biriyim 4 yıllık ünv mezunu lisans olarak atandım isimde 8 yıllık tecrübem var hakkımi yetmezlerse ki yerler müdür bile olabilecek kapasitedeyim diğerleri sosyal hizmeyelrden sınavsız gelenler çok egzersizler görseniz ben bunlarla aşık atamıyorum.edepsizlik konusunda
Bunu yapan kiz sa önlisans mezunu kpss ile atanmış digerlerini de etkiliyor dedikodu var kiz da iftira var haset var ayaknkaydirma her türlü oyun var kedisinin kılını kopartıp attı yaa daha düşünün ne derece olduğunu büyücülük var sandalyemin altında kedi kumu gibi kummbile görmüştüm zamanında ayağınla savundum bismillah cektim oturdum kim.bilir ne okudu etti be kaçayım buradan diye annesi face inde gördüm birine yazmış ki seni nefesimle ucurup tarumar ederim yazmis kendi arkadaşlarım arasında dalga mevzusu oldu bu ama kiz bildiğim çok insan da çekiyor etrafına bu kiz insanları satar insanlar bu satmaz öyle iyiyi oynuyor ki sanırsın o dünya iyisi bunları yasayan ben kötü sanırsın dışarıdan öyle oyuncu biri ben onun kurnazlıkları ile başa çıkamıyorum ben cunku hinlik düşünemiyorum aklım basmıyor bu kadar kötülüğe
Bu Türkçe ile soru çözüp atandıysan helal olsun diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X