8 yıldır aynı yerde çalışıyorsanız bence biraz da sorun sizde.
Belli ki güvenli alandan çıkmak istemiyorsunuz.
Tayin isteyin, daha sakin ve işinizi düzgün yapabileceğiniz bir yere gidin.
Ayrıca konunun egitim düzeyi ile alakası ancak iş konusundaki bilgi ve beceri ile ilgili.olabilir. Yoksa davranışsal sorunlar eğitimden bağımsızdır, görgü ve kendini yetiştirmekle.alakalidir.
Ben yıllarca erkeklerle çalıştım, egitim düzeyi olarak da is yerindeki konumumdan dolayi da cogundan onlardan üstte yer almama rağmen ciddiyetsizlik hakimdi. Ayrıca dedikoduları da fenaydi. Yani kısacası erkek kadın farketmez bir yerde is ciddiyeti yoksa bu tür sorunlar hep yasaniyor.
Size tavsiyem yer değişikliği yapın, tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Kendinize ait bir cizginiz olsun, herkesle de resmi takılın, bir de egitimmis tecrubeymis bunları aşın. Kamu kurumlarinda 20 yıllık ilkokul.mezunu da sizden daha üstte görür kendini, tecrübesine dayanarak.
Bulunduğunuz mevkiye cok da güvenmeyin ya da duygusal.herhangi bir bağ kurmayin. Siz gidersiniz yerinizi biri illa ki.doldurur, gittiginiz yerde de siz bir eksigi kapatirsiniz. Kimse ya da hic bir yer vazgecilmez degildir.
Ben yaklasik 6 senelik calistigim yerden normal.mesaiden cikar gibi ayrildim.ne kimse hakkını helal et dedi ne vedalasma yasadik. Yani kimse kimse icin kıymetli degil.is hayatinda. Anlam yüklemeye degmez.
Tayin isteyin...