Memurluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylediklerinizin hepsi sanrı gibi ortada somut yapılan bişey yok birde çalıştığınız ortamda bir tane size düşman olmayan yok. Bakın hepimiz sevilmediğimiz ortamlarda çalışıyoruz ama siz size özellikle takılmış kafayı sizle bozmuşlar gibi davranıyorsunuz. Yanlış anlamayın sizin bu söylediklerinizi ablamda yaşadı. Bence siz iyi bir doktora görünün kabul etmesi zor ama sizi sıkıntılı gördüm. Hiç dostunuz yok çünkü herkesin size düşman olduğunu sanıyorsunuz. Başıma gelmeden size belki inanırdım ama ne yazı ki yaşadım. Sizinle uğraşan 1 kişi olur 2 kişi olor herkes mi sizinle uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun

Şimdi büyü vardir ama ondan etkilenmek ya da kesin büyü var diye inanmak sizin elinizde biraz da. Enerjisel.olarak siz inanmiyorsaniz ya da kendi üzerinize alinmiyorsaniz inanin o enerjilerin size geçmesi mümkün değil. Neye inanırsak onu cekeriz.
Dua edin ama tavsiyem duanin yaninda bir yer değişikliği de yapın ya da esiniz yaninizdaysa maddi olarak durumunuz iyiyse 6 aylik ücretsiz izin alin (biliyorsunuzdur ama yine de yazayım en az 5 yıllık memurun 12 aya kadar ücretsiz izin kullanma hakki vardir ama amirin izni şart) Tabii amirinizle konuşun önce...

yani hiçbirşeyden emin değilsiniz?
kedi kılı gerçekten kedi kılı mı?
kum gerçekten kedi kumu mu?
işlem yapıyorum olmuyor dediği banka işlemi mi, posta işlemi mi?
tuvalete kendisi mi yapıyor?
cevaplar net değil değil mi?

ben sizin kendinize inandığınızdan eminim, ama tavsiyem bunu en yakınlarınızla da paylaşmanız, belki sizi bir uzmandan tavsiye almaya ikna edebilirler.

bu arada kedi kılı çok ince bir tuydur, öyle genital bölgedeki tuyler gibi değildir.
Canım psikologa gittim diyorum daha ne diyom nesini anlamiyorsunuz kiz yapıyor iste evet kedi kili ve kedi kumu eminim

Söylediklerinizin hepsi sanrı gibi ortada somut yapılan bişey yok birde çalıştığınız ortamda bir tane size düşman olmayan yok. Bakın hepimiz sevilmediğimiz ortamlarda çalışıyoruz ama siz size özellikle takılmış kafayı sizle bozmuşlar gibi davranıyorsunuz. Yanlış anlamayın sizin bu söylediklerinizi ablamda yaşadı. Bence siz iyi bir doktora görünün kabul etmesi zor ama sizi sıkıntılı gördüm. Hiç dostunuz yok çünkü herkesin size düşman olduğunu sanıyorsunuz. Başıma gelmeden size belki inanırdım ama ne yazı ki yaşadım. Sizinle uğraşan 1 kişi olur 2 kişi olor herkes mi sizinle uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun
Zaten uğraşan bir kişi diğer lerini de yanına çekiyor sadece

Ben bişi anlamadım..neden herkes size karşı.onu da geçtim sizin orada müdür falan yok mu?gelen vatandaş yok mu? Ne ara bu dedikodular yapılıyor?

sandalyemin altında kedi kumu gibi kummbile görmüştüm zamanında ayağınla savundum bismillah cektim oturdum kim.bilir ne okudu etti be kaçayım buradan diye annesi face inde gördüm birine yazmış ki seni nefesimle ucurup tarumar ederim
Kedi besliyor ayrıca kedi kili gibi kalın bir kıldı insan vücudundan kopacak gibi ince degildi

emin değilsiniz işte, bakın gibi diyorsunuz... emin olamazsınız zaten. yeterince duşunurseniz butun dunyanın size değişik komplolar kurduğuna dair işaretler bulabilirsiniz. kaybolan bir kalem, kağıttaki işaret, önunuze çıkan bir internet reklamı, birinin omzundan saçın dokulmuş diyip saçınızı alması, size bakarak oflaması vs vs gibi... bunların hepsini birleştirip kendinize bir kurgu yapıyorsanız bunlar gerçekten önlem alınması gereken şeyler.

insta dan bir hesabı takip ediyorum, kadın birilerinin kendisine planlı komplo yaptığına buyuler yaptığına emin, bir suru de alakalı delil toplayıp paylaşıyor, biz anlamsızlığını göruyoruz, parçaları en mantıksız şekilde birleştirip kendi zihninde bir senaryo yazdığını göruyoruz, o görmuyor, göremiyor.

çok uzudum, geçmiş olsun...

Müdür olmak o kadar kolay mi yaa, ben de müdür olabilirim.ama sinavsiz olmaz mümkün değil. Sizin kurum sinavsiz mi.aliyor.mudurleri?
Açıkçası sizi de işe takık buldum. Ona hayır buna olmaz. O kiz size takmış olabilir, her yerde var öyle tipler. Kaldi ki ben de benzerini yasadim, ama dedigim gibi ya susup oturun şikayet etmeyin ya da aksiyon alın. Biz buradan size bir sey yapamayız anca farklı çözüm önerileri sunarız belki akliniza gelmemistir diye. Ama asıl çözecek olan sizsiniz.

Sadece ilk sayfada yazdıklarınızı okudum. Daha doğrusu okumaya çalıştım. Üniversite mezunu olup, KPSS ile atanmakla övünüp duruyosunuz da daha Türkçe yazmayı bilmiyorsunuz. Üstelik inanılmaz çirkin bir tavrınız var. İşyerinde de böyleyseniz sevilmemeniz, dışlanmanız çok normal. Bu kadar herkes size düşmansa bi dönüp kendinize bakın niye ben diye. Gerçi siz ona da beni kıskanıyorlar, yükselmemi istemiyorlar diye bahane bulmuşsunuz. Ama konunun bence alakası yok. Sizi sevmiyorlar bu kadar net. Sonradan gelen kız ve ailesi ile ilgili de yaptığınız yakıştırma çok komik. Bu kadar stalklamayın insanları. Annesinin bilmem kime yazdığı yorumdan tutun kızın evindeki kediye kadar her şeyine hakimsiniz maşallah.

Eşinizle ilgili konuda da tepkileriniz, yazım diliniz garipti bu konuda iyice beter olmuş. Her kelimeyi açık açık yazmak zorunda değilsiniz hâlbuki başka türlü de gayet anlatılır.

Ayrıca birçok şey anlaşılmıyor yazdıklarınizdan. Büyüye kadar varmış konu.

Birde müdürlük diyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz ama idarecilik yapacaksınız. Peki.

Psikologa kac seans gittiniz ve başka konularda bir konuşmanız oldu mu? Genel.olarak bir teshis ya da degerlendirme yaptı mı?

ya ben mi anormalim

tuvaleti içinde -ben kibar yazayım hadi- ihtiyacımızı görelim diye yapmadılar mı

bunu bana birisi dese buraya mı yapsaydım yeri orası zaten der gülerdim

yıllarca tek göz tuvaleti 10-15 kişinin kullandığı yerlerde çalıştım hiç böyle muhabbetler duymadım
Bir esnaf vardı ya, tuvaletleri kaldırılmış.
"Nereye yapacağız ha nereye yapacağız?" diyordu o geldi aklıma.

Konudan çıkamıyorum, yazım, üslup, olaylar, gizem, saçmalıklar silsilesi...

Konu sahibi,
Ben olsam normal davranırım, ihtiyacımı görürüm. Kim arkamdan gidip koklayıp etrafı sıvıyorsa da helali hoş olsun demek bu meretin de seveni var derdim. Bırakın kumla, dışkı ile oynayam oynasın siz işinizi yapın, önünüze bakın, mesafe koyum.

Psikologa kac seans gittiniz ve başka konularda bir konuşmanız oldu mu? Genel.olarak bir teshis ya da degerlendirme yaptı mı?
Ya siz baya çözüm odaklı sorular sordunuz kaç mesajdır ama bunlara asla cevap vermeyecek. İğrenç şeylere takılı kendisi onları defalarca yazdı sorulara cevap yok. 🙄

insta dan bir hesabı takip ediyorum, kadın birilerinin kendisine planlı komplo yaptığına buyuler yaptığına emin, bir suru de alakalı delil toplayıp paylaşıyor, biz anlamsızlığını göruyoruz, parçaları en mantıksız şekilde birleştirip kendi zihninde bir senaryo yazdığını göruyoruz, o görmuyor, göremiyor.
Ayy hangi hesap o 🙈

Diger konunuzu da gördüm
Esinizle.ikinizmissiniz cocuk da yok madem evi satabilirsiniz yeni bir yerde yeni bir hayata baslarsiniz
Hem çocuk icin de denersiniz, evlat edinmeyi de düşünün.
Yeni başlangıçlar iyi gelir. Tavsiye ederim.

Ya siz baya çözüm odaklı sorular sordunuz kaç mesajdır ama bunlara asla cevap vermeyecek. İğrenç şeylere takılı kendisi onları defalarca yazdı sorulara cevap yok. 🙄
Şimdi burada herkes yardimci olmaya çalışıyor.
Ben de benzer şeyleri yasadigim icin kendime sundugum çözümleri yazdim. Mesela psikolojik destek diye yazmak istemedim ki kendi yazmış
Belki gercekten olaylar yazdigi gibidir ama oturup ağlanmakla olmuyor bu işler
Ben de su an idari izindeyim mesela, giyabimda hic alakam olmayan bir konuda görevlendirme verilmiş. Bana tebliğ bile.edilmedi.Bu da benim derdim ama henüz gün yüzüne çıkmadığı için oluruna bıraktım, dönünce hallederim diye düşünüyorum. Kendimi uzmemeyi tercih ediyorum is icin, degmez yani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X