Memurluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi burada herkes yardimci olmaya çalışıyor.
Ben de benzer şeyleri yasadigim icin kendime sundugum çözümleri yazdim. Mesela psikolojik destek diye yazmak istemedim ki kendi yazmış
Belki gercekten olaylar yazdigi gibidir ama oturup ağlanmakla olmuyor bu işler
Ben de su an idari izindeyim mesela, giyabimda hic alakam olmayan bir konuda görevlendirme verilmiş. Bana tebliğ bile.edilmedi.Bu da benim derdim ama henüz gün yüzüne çıkmadığı için oluruna bıraktım, dönünce hallederim diye düşünüyorum. Kendimi uzmemeyi tercih ediyorum is icin, degmez yani...
Ne anlatsanız olmayacak, bu arkadaş şikayete hep bahane buluyor ama kızla da konuşup yüzleşesi yok. Aslında sorunun ve çözümün ne olduğunu kafasında kurduğu şeye göre bildiğini düşünüyor.
Şöyle bir konu açmış. Burada bahsettiği şekilde olayın üzerine gidelim o yönde tavsiye verelim istiyor bence. Psikologla çözemedim ben normalim yaklaşımı da bundan.

Ne anlatsanız olmayacak, bu arkadaş şikayete hep bahane buluyor ama kızla da konuşup yüzleşesi yok. Aslında sorunun ve çözümün ne olduğunu kafasında kurduğu şeye göre bildiğini düşünüyor.
Şöyle bir konu açmış. Burada bahsettiği şekilde olayın üzerine gidelim o yönde tavsiye verelim istiyor bence. Psikologla çözemedim ben normalim yaklaşımı da bundan.
Eski konularına bakamadim profili.kisitli ama mesajlarindan gecen ayki mesajını gördüm yine bu konunun aynisini açmış. Beklentisi uhrevi zaten dua ediyorum Allah'a havale ettim falan söylemleri de bunu gösteriyor. Amacım dine saygısızlık degil olayin dinle de alakasi yok zaten. Ama oturduğun yerden dua ile puf diye sorunlar kaybolmuyor bir adim atmak lazim, hareket lazim, çözüm aramak lazım. Yoksa sikayetle bir yere varilmiyor.
Bence de çözüm bulamaz bu sekilde.
Tayin en güzeli çünkü 8 yıl cok uzun bir süre, memuriyet bu değil. Babam bile derdi hep, "memurun memleketi olmaz" diye...
Bazen güvenli alandan çıkıp risk almak da lazım

Diger konuyu da okudum o konuya da yazacaktim.vazgectim.
Gerci farkinda olmadan zaten önceki mesajlarında da belirtmiştim.
Enerji denen şey insanin kendiyle.alakalidir. Siz olaylara olumsuz bakarsanız karşılığı da öyle olur. Elbette dua ya da olumlamalar ise yarar ama siz kendiniz bakis açınızı değişmeniz lazım. Şifa/iyilesme içten dışa doğru olur. Siz bu negatif düşüncelerle bir yere varamazsiniz. Diger konuda bahsettiğiniz nedir kahve falı mı tarot mu? Bunlar da fal ya da bakim değildir aslinda, tamamen bilinçaltı okumasidir. Siz neyseniz karsiya onu yansitirsiniz o da size sizin bakis acinizi anlatir siz de aaa bak bildi dersiniz. Halbuki bir bakisinizla ya da beden dilinizle bunu gosterirsiniz zaten. Ayni burada kullandığınız kelimelerden sizi analiz edebildigimiz gibi. Yani sizin bazi seyleri bilincaltinda aşmanız lazım.
Lütfen ücretsiz izin durumunu da degerlendirin maddi acidan sorun yasamayiz derseniz bu da bir mola olabilir hayatiniza dair.

Gormezden geleceksiniz bu kadar net ha sizi rahatsız ediyorsa ben olsam az bir haddini bidlririm usulünce bu yaptığı psikolojik şiddete girer amiriniz olaya el atsın bir ara açın devlet memurları kanununda personel ilişkileri kısmını okuyun siz böyle susup sindikçe işiniz zor en kötü gemileri yakar toptan soruşturma geçirirsiniz müfettiş gelir bakar duruma el atilir

yazik kiza da uzuldum. sizin kendi icinizdeki sorunlarin muhatabi o olmus. hic inanmadim size boyle komplolar kurulduguna.

Tuvalete tuvaletinizi yapmaktan daha doğal ne olabilir ki?
Yalnız olayların tüm detaylarına kadar korkunç biçimde anlatmışsınız.Yaşamış kadar oldum sayenizde.

Gerçekten destek almalısınız. Bu konuyu daha öncede açtınız, hatta o zaman isterseniz fotoğraf bile atarım demiştiniz,size yine aynı yorumlar yazıldı.
Konunun hiçbir gerçekçiliği yok yada siz hayal görüyorsunuz. Bu üslup bu olanlar inanılır gibi değil

Bence yanınızda güvendiğiniz birini şahit tutun. Dilekçe verin . İşi resmiyete sokunca korkarlar. Ve geri adım atmayın . Hatta videoya bile çekebilirsiniz

Şaka gibisiniz, konuyu acele yazmanızla içerikteki mide bulandırıcı sözleri defalarca tekrarlamanızın ve konu başlığının zerre alakası yok...Sosyal ilişkilerde derdinizi anlatamamanızdan dolayı problemler yaşadığınızı düşünüyorum. İş dışında biraz daha sosyal hayata yönelik faydalı şeylerle de uğraşabilirsiniz.

lalezar8216 lalezar8216 rica ediyorum cin'di büyü'ydü konularına girmeyiniz yasaktır ve iş arkadaşınızla alakalı yazarken WC'de olanları bile adlı adınca yazmayın artık, her seferinde bu sebepten uyarı alıyorsunuz ama yine WC'ye .... yaptı, sifonu çekmedi vs vs yazıyorsunuz, dertleşecekseniz biraz ustruplu ve üstü kapalı yazın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X