Memurluk ?

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
merhaba
Ben kpss 2016 ya hazırlanmak istiyorum şuan da 1500 tl maaş alıyorum yeme içme şirketten servis var ve haftasonu tatil fakat memur olmak istiyorum ilerde bebek düşünüyorum çocuk olmadan kpss Sınavına hazırlanmak istiyorum sizce nasıl bir süreç kazanan arkadaşlar ve Yakınları hafta içi canım çıkıyor burada ..
Ve Maaşlar nasıl düz memurlukta ..
Öğlen yemek veriyorlar mı örneğin servis vs oluyor mu
Memur arkadaşlar biraz anlatır mısınız

öğle yemeği var. servis her kurumda yok ve rahat oluyorsun memurlukta canım.bence de çalış kpss ye

657 ye tabi memurluklarda 2100 civarı diye biliyorum maaşları kit lere yerleşirsen maaşlar 2400-2500 civarı.servisleri de oluyor çoğu kit 'in.yemek de bir kısmı maaşından kesiliyor bi kısmını devlet karşılıyor.(kesilen kısım cüzi bi miktar) tabiki cocuk dusunuyorsanız devlet en iyisi.deneme cözmenizi tavsiye debılırım hem farklı soru tipi gorursunuz bolca hem de zamanı etkin kullanmayı hızlı soru cozmeyı ogrenmıs olursunuz.tabi bu dedıklerım konu eksiğiniz olmaması halınde gecerli.

merhaba
Ben kpss 2016 ya hazırlanmak istiyorum şuan da 1500 tl maaş alıyorum yeme içme şirketten servis var ve haftasonu tatil fakat memur olmak istiyorum ilerde bebek düşünüyorum çocuk olmadan kpss Sınavına hazırlanmak istiyorum sizce nasıl bir süreç kazanan arkadaşlar ve Yakınları hafta içi canım çıkıyor burada ..
Ve Maaşlar nasıl düz memurlukta ..
Öğlen yemek veriyorlar mı örneğin servis vs oluyor mu
Memur arkadaşlar biraz anlatır mısınız
şuan çalışma şartlarınız gayet iyi gibi, memurluk çok daha iyi biliyorum ama kazanması atanmayı beklemesi çok zor ve uzun bir süreç, bende güzelim işimi bırakmıştım nefes bile almadan ders çalışmıştım sonuçççç yok hakkınızda hayırlısı herşeyin belki siz kazanıp atanırsınız

X