Memurluktan ihrac

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Kuzenim 6 ay önce ihraç oldu müdürle takistigi için güç savaşına dönmüştü ı dönem feto cu olduğunu düşündüğünüz kişilerin isimlerini verin diye çoğu isyerine isim istendi soruşturma geçirmeden direk ihraç edildi şu an ohal komisyonuna başvurdu bu nedenden dolayı fabrikada inşaatlarda çalışıyor kurumsal yerler kesinlikle alması çocukları rezil bir hayatta

Sorun şu gerçekten feto ile bağlantısı olmayan suçsuz kişiler bu komisyonla ise geri dönebilecek mi biliyorum siyasi bir konu ama görüşlerinizi merak ediyorum

Fetöyle bağlantılı olduğu gerekçesi ile mi ihraç edildi? Eğer öyleyse uğraşsın nasılsa kanıtlanır öyle olmadığı, geri alırlar. Kendinden eminse peşini bırakmasın çok çok ağır bi itham çünkü bence bu. Ben olsam sadece kendi ismim aklansın diye bile uğraşırdım sonuna kadar. İyi bi avukatla görüşüp dava filan açabilir bence

Bu fetö belası çok ocak söndürdü.bizim is yerimizde de adamlar sevmedikleri kişileri fetöcü diye ihbar etti.bahane edip işten cikarilanlarda oldu.benim arkadaşımada iftira atıldı ama Allah fırsat vermedi rizki kesilmemiş demekki cikarilmadi.Kuzeniniz temiz ise uğraşsın sadece o değil onun çocukları da ekmek yiyemez bu ithamdan dolayı

Ciddi anlamda uzun zamandır bu konuya kafayı taktım elimden geleni yapıyorum bende ama kuzenim in bu konuda psikolojisi çok bozuldu haksız olduğu için umarım komisyon adaletli olur o müdür un saçma salak iftiraların inanmaz da döner çünkü müdür un siyasi bağları kuvvetli olduğu için onun larıyla ihraç edildiyse dönmesini de engelleyebilir mi acaba diye düşünüyorum

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez eminim öyle bir olayla bağlantısı yok 2 olayda belki kuzenim usulsüz bir işlem yaptırmak istedi müdür o da yapmadı bu konuda mahkemelik oldu ama beraat etti ikinci olay ise adam kuzenim ı başka yere tayin ediyor kuzenim de tayin ı tekrar aynı yere yaptırıyordu bütün hatası buydu

Müdürün siyasi bağlantıları çok kuvvetliydi teftişe gelen adam a direk ismini vermiş ve işyerindeki kişilere de feto ile bağlantısı olup olmadığı sorulmuş kanıt yok hiçbir şey yok dosyasına sadece bir kere geri toplantısına katılmış diye yazılmış

Bağlantısı yoksa kesinlikle anlasilir ve görevine döner ,iade edilenler oldu

Ama bir ihbara göre hemen ihraç kararı verilir mi ? Yani asilsiz ihbarda olabilir

Veriliyor.
İşten çıkarılmalar zaten mahkemesiz, yargısız, kanıt sunmaksızın şekilde yapılıyor. Bir kişinin ihbarda bulunması yeterli, müdür de g.t korkusuyla imza atınca işinden oluveriyorsun.

Bu iş mahkemeyle, delille, usülle yapılsaydı zaten önce devletin en tepesindekiler yerlerinden olurlardı ya neyse banlanmak istemiyorum.

Okuduğum kadarıyla işyerindeki müdürüne falan soruluyor diye yazıyor bu adam ya gene aynısını yaparsa suçu olmadığı halde gene feto cu derse kanıt yok resmi bir belge yok sadece adamın bir lafına bakılarak atildiysa bu adam geri dönmesini de engelleyemez sanırım

Işte korkum bu çünkü mahkemeler ohal nedeniyle reddediyor umarım suçu olmayan herkes komisyon vasıtasıyla işine geri döner dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok

Biraz sabretsin muhakkak ki zor ama.
Bence ohal komisyonuna itiraz ile bi süre sonra gerçek anlaşılır, umudunu yitirmesin. Bi sürü insan bir anda ihraç oldu, bazıları geri döndü, ben hepsinin tamamının suçlu olabileceğine inanmıyorum mutlaka arada yanlış anlaşılma vs vardır, ama gerçek er yada geç ortaya çıkar.

Inşallah adam psikolojikmen battı maddi olarak da battı çocuklar desen gelecekleri gözükmüyor çünkü suçsuz kaç kişinin bu şekilde canı yandı evler ocaklar sondü kendi hesaplarını kendileri yaptılar ama olan hep gariban a oldu elinde gücü olan döndü gücü olmayan böyle mahfoldu

Bu fetö sebebiyle işten atılma zaten baştan aşağı saçmalık, o adamları o memuriyetlere vaktiyle yerleştiren şimdi iktidarda olanlar. Fethullah Gülen için hoca efendimiz diyen tipler, uzaklardakine selam diyenler de aynı adamlar; f. Gülenle çarşaf çarşaf fotoları olan da cumhurbaşkanının ta kendisi. Madem işten atacaklar insanları, ellerinde net kanıt olanlardan cumhurbaşkanından, başbakandan, fotoğrafları gazetelerde gezmiş tiplerden başlasınlar. AKPliler kandırıldık diye köşekerde zırıldasın, bu işle hiç alakası olmayan insanlar sevmeyen biri ihbar etti diye ekmeğinden olsun. ..saçmalık. Böyle adalet, böyle yönetim olmaz.

At izi it izine karismis durumda ulkede.. Millet sevmedigi kisileri bile ihbar ediyo bi sucu olmadigini bile bile.. Allah masum olan herkesi temize cikarsin tez vakitte.. Cok zor bi süreç..

Eee burda da bir hatun konu açıp eski sevgilimi ihbar etsem mi diye sormuştu ciddi ciddi. Gerisini siz düşünün, bir kere çamur atıyorsun, adamın alnına yapışıp kalıveriyor, bu kadar kolay. Yargı yok, mahkeme yok, kanıt yok, ötenin berinin lafıyşa alnına damgayı yiyip oturuyorsun bu kadar.

Yazamadıklarımi sen yazdın bu adaletsizlik için bişey yapmak gerek ama ne çünkü böyle çok insan tanıyorum herkesin eli kolu bağlı cumhurbaşkanına ulaşım diyoruz adam zırh mümkün mu

Aynen öyle ihbar ediyorsun ama hiçbir şekilde doğru ki yanlış mi araştırma ypk

Eğer bağlantısı yoksa aklanır, canınızı sıkmayın.

Aynen katılıyorum ve ihbar ediyorum 1 numaralı fetocu tayyiptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…