Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez eminim öyle bir olayla bağlantısı yok 2 olayda belki kuzenim usulsüz bir işlem yaptırmak istedi müdür o da yapmadı bu konuda mahkemelik oldu ama beraat etti ikinci olay ise adam kuzenim ı başka yere tayin ediyor kuzenim de tayin ı tekrar aynı yere yaptırıyordu bütün hatası buyduBu fetö belası çok ocak söndürdü.bizim is yerimizde de adamlar sevmedikleri kişileri fetöcü diye ihbar etti.bahane edip işten cikarilanlarda oldu.benim arkadaşımada iftira atıldı ama Allah fırsat vermedi rizki kesilmemiş demekki cikarilmadi.Kuzeniniz temiz ise uğraşsın sadece o değil onun çocukları da ekmek yiyemez bu ithamdan dolayı
Bağlantısı yoksa kesinlikle anlasilir ve görevine döner ,iade edilenler oldu
Ama bir ihbara göre hemen ihraç kararı verilir mi ? Yani asilsiz ihbarda olabilir
Işte korkum bu çünkü mahkemeler ohal nedeniyle reddediyor umarım suçu olmayan herkes komisyon vasıtasıyla işine geri döner dua etmekten başka yapacağımız bir şey yokVeriliyor.
İşten çıkarılmalar zaten mahkemesiz, yargısız, kanıt sunmaksızın şekilde yapılıyor. Bir kişinin ihbarda bulunması yeterli, müdür de g.t korkusuyla imza atınca işinden oluveriyorsun.
Bu iş mahkemeyle, delille, usülle yapılsaydı zaten önce devletin en tepesindekiler yerlerinden olurlardı ya neyse banlanmak istemiyorum.
Biraz sabretsin muhakkak ki zor ama.Ciddi anlamda uzun zamandır bu konuya kafayı taktım elimden geleni yapıyorum bende ama kuzenim in bu konuda psikolojisi çok bozuldu haksız olduğu için umarım komisyon adaletli olur o müdür un saçma salak iftiraların inanmaz da döner çünkü müdür un siyasi bağları kuvvetli olduğu için onun larıyla ihraç edildiyse dönmesini de engelleyebilir mi acaba diye düşünüyorum
Inşallah adam psikolojikmen battı maddi olarak da battı çocuklar desen gelecekleri gözükmüyor çünkü suçsuz kaç kişinin bu şekilde canı yandı evler ocaklar sondü kendi hesaplarını kendileri yaptılar ama olan hep gariban a oldu elinde gücü olan döndü gücü olmayan böyle mahfolduBiraz sabretsin muhakkak ki zor ama.
Bence ohal komisyonuna itiraz ile bi süre sonra gerçek anlaşılır, umudunu yitirmesin. Bi sürü insan bir anda ihraç oldu, bazıları geri döndü, ben hepsinin tamamının suçlu olabileceğine inanmıyorum mutlaka arada yanlış anlaşılma vs vardır, ama gerçek er yada geç ortaya çıkar.
At izi it izine karismis durumda ulkede.. Millet sevmedigi kisileri bile ihbar ediyo bi sucu olmadigini bile bile.. Allah masum olan herkesi temize cikarsin tez vakitte.. Cok zor bi süreç..
Yazamadıklarımi sen yazdın bu adaletsizlik için bişey yapmak gerek ama ne çünkü böyle çok insan tanıyorum herkesin eli kolu bağlı cumhurbaşkanına ulaşım diyoruz adam zırh mümkün muBu fetö sebebiyle işten atılma zaten baştan aşağı saçmalık, o adamları o memuriyetlere vaktiyle yerleştiren şimdi iktidarda olanlar. Fethullah Gülen için hoca efendimiz diyen tipler, uzaklardakine selam diyenler de aynı adamlar; f. Gülenle çarşaf çarşaf fotoları olan da cumhurbaşkanının ta kendisi. Madem işten atacaklar insanları, ellerinde net kanıt olanlardan cumhurbaşkanından, başbakandan, fotoğrafları gazetelerde gezmiş tiplerden başlasınlar. AKPliler kandırıldık diye köşekerde zırıldasın, bu işle hiç alakası olmayan insanlar sevmeyen biri ihbar etti diye ekmeğinden olsun. ..saçmalık. Böyle adalet, böyle yönetim olmaz.
Aynen katılıyorum ve ihbar ediyorum 1 numaralı fetocu tayyiptirBu fetö sebebiyle işten atılma zaten baştan aşağı saçmalık, o adamları o memuriyetlere vaktiyle yerleştiren şimdi iktidarda olanlar. Fethullah Gülen için hoca efendimiz diyen tipler, uzaklardakine selam diyenler de aynı adamlar; f. Gülenle çarşaf çarşaf fotoları olan da cumhurbaşkanının ta kendisi. Madem işten atacaklar insanları, ellerinde net kanıt olanlardan cumhurbaşkanından, başbakandan, fotoğrafları gazetelerde gezmiş tiplerden başlasınlar. AKPliler kandırıldık diye köşekerde zırıldasın, bu işle hiç alakası olmayan insanlar sevmeyen biri ihbar etti diye ekmeğinden olsun. ..saçmalık. Böyle adalet, böyle yönetim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?