- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
amin sağol 12 ve13. gün canım 14 . gün regl günüm zaten yani bugünHayırlı olsun hamileymişsiniz çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:) kaçıncı gün test yaptınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin sağol 12 ve13. gün canım 14 . gün regl günüm zaten yani bugünHayırlı olsun hamileymişsiniz çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:) kaçıncı gün test yaptınız?
Saolasın canım inşallah rabbim sanada nasip eder.
Ben 10.gün cuma bir test yaptım çok silik incecik bir pembe çizgi çıktı , 12.gün pazar bir test daha yaptım dahada silik çıktı tamam dedim yok iğnenin etkisiymiş ...Oturdum sabah ağladım p.tesi oldu kan vereyim diyodum negatif çıkar zaten hiçbirşey yapmayım dedim...
Ama 5 günden sonra kasıkds batmalar halsizlik hafif miğde bulanması idrarım bayaa koyulaştı..
3 mayısta vurulmuştum dün 16 mayısta kk daki kızlar saolsun yap hamilesin felan dediler hiç ümidim yoktu yaptım hatta bakmadan bulaşık yıkamaya gittim (köye gelmiştim 16 mayısta bide)
Bir baktım ki ikinci çizgi direk pembece belli oluyor işte tamam muradıma erdim dedim...
Ama sana şunu söyleyeyim ben menogonu felan kullanmaya başladığımdan beri devamlı dua ediyorum hergün kuran okuyodum okuyabildiğim kadar tespihh çekiyodur devamlı rabbime elimi açıyodum..
Hamd olsunki banada meleğimi yolladı allaha şükür darısı olmayan isteyen herkeze inşallaahj
amin sağol 12 ve13. gün canım 14 . gün regl günüm zaten yani bugün
İ nşallah bebişinin habercisidir bekle bakalım 14.gün felan test yap daha erken yapma canım , hayırlısı neyse o olsun ilişkiye girerken afedersin yavaş olsun ve spermi yolladıktan sonra az içerde dursun derine gidiyormuşAmin inşallah..
çatlatma iğnesi yapalı bugün 7.günüm bugün benimde,bende de halsizlik ,kasıklarımda böyle garip bi his var sanki doluluk gibi bi de ilişkiye girerken normalde hiç canım acımaz ama şimdi biraz zor oluyor.Göğüslerim falan heryerim şiş allahım bana da nasip etsin inşallah:)
Kızlar bu tedavi nedir aşılamamı?
daha önce gebelik yaşadınız mı bi de hsg cekildiniz mi acaba eşiniz de problem var mı baktırdınız mı?Ben 5 ay kullandım yumurta gelişimi için ama gebelik olmadı..en sön aşılama yaptık sonuç yine olumsuz
Hayır hiç gebelik yaşamadım. Esimde de bende de bir problem yok.hsg de çekildim temiz ciktidaha önce gebelik yaşadınız mı bi de hsg cekildiniz mi acaba eşiniz de problem var mı baktırdınız mı?
zamanı var demekki canım benim ya.. kaç aydır deniyorsunuz..Hayır hiç gebelik yaşamadım. Esimde de bende de bir problem yok.hsg de çekildim temiz cikti
Hayır hiç gebelik yaşamadım. Esimde de bende de bir problem yok.hsg de çekildim temiz cikti
Hayır hiç gebelik yaşamadım. Esimde de bende de bir problem yok.hsg de çekildim temiz cikti
İki yıl olmak üzere canım. .öyle vardır bir zamanin...ramazandan sonra ikinci aşılama yi denicez bakalım nasipse olur..zamanı var demekki canım benim ya.. kaç aydır deniyorsunuz..
Napalım canım bizimde sınavımiz bu heralde...bıkmadan çalışmalara devam :)Bende de aynı durum söz konusu