Menekşe ile Halil - Kanal D

Emez

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
1.281
4
316
51
İzmir

Yönetmen : Uluç Bayraktar
Öykü : Elif Şafak
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular: Halil (Kıvanç Tatlıtuğ ) , Menekşe (Sedef Avcı )​

1. Bölüm

Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı… Nereye kaçsan, kaybolursun...
Yine bulur mu seni aşk...

Genel Hikaye

"Menekşe ile Halil" bir aşk hikayesi….Berlin’de başlayan, İstanbul’a sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halil’i korumak adına, Halil’den de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor…

bende bayıldım bu diziye hünküre hönküre ağladım resmen senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

3.BÖLÜM ÖZETİ

Halil, Menekşe’sine kavuşuyor

Ama;Kadir ve Mustafa, Menekşe’nin izini buluyor. Ve Menekşe ölümle burun buruna geliyor.

Halil'i asla bulamayacağını düşünen Menekşe çaresizlik içinde İstanbul'un kalabalığına karışır. Halil'in çantasında bulduğu pasaportlar da kafasını karıştırmış, ona olan güvenini yerle bir etmiştir. Halil'in sır dolu geçmişi, daha İstanbul'a geldiği ilk gün, bundan sonra olacakların sinyallerini vermeye başlar.

Birileri Halil'in döndüğünü öğrenmiş, onu bu sefer gerçekten öldürmek için harekete geçmişlerdir. Halil onlardan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Menekşe'yi bulabilmek için Kadir ve Mustafa'yı takip etmek zorundadır.

Kaçak aşıkların kavuşması, bir an onlara bütün dünyayı unutturur. Halil'i görünce heyecandan çantasını otobüste unutan Menekşe beş parasız kalmıştır. Ama o paradan çok, sevdiği adamın kim olduğuyla ilgilenmektedir. Halil'in sır perdesi aralanmaya başlar. Öte yandan Kadir ve Mustafa, Menekşe'nin izini bulurlar. Menekşe ölümle burun buruna gelir.

21 Eylül 2007 Cuma Saat 22.00

arkadaşlar bu dizinin müziği varya ya onu kim söylüo aradm bulamadm

Iki bölümüde kacirmistim.Gecen hafta internette izledim.Ama ne agladim ne agladim yaaaa.Gözlerim sisti aglamaktan.Eger bozmazlarsa muhtesem bir dizi.Yapanlarin emeklerine saglik.

ilk defa bir dizinin ilk bölümünde salya sümük ağladım ama nasıl deli gibi ağlıyorum napiim tutamadım kendimisenağlamagördüğüm en güzel dizi ilk bölümden benim dizim diyebildiğim bir dizi şimdi de heyecenla yeni bölümü beklüorum o da çook güzel olacak eminim umarım hep böyle devam eder kalitesini hiç bozmaz

çok üzücü ve zor bir durum kadın olmak ne zor allah bu durumda olan kadınlara yardım etsin çünkü hepsinin yanında bir halil yok malesef:çok üzgünüm:

of o nasıl bi bölümdü ya.kıvanç nasıl bukadar iyi oynayabiliyo ya müthiş tek kelimeyle.sonu çok kötüydü haftaya ne olcak acaba çok merak ediyom.

Menekşe ile Halil namlunun ucunda

Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; hem Menekşe hem de Halil ölümün soğuk nefesiyle karşı karşıya kalıyor.

Menekşe, babasının yazdığı kaderinden kaçarken, İstanbul’a ölümü göze alıp gelmiştir. Yolculuğu kısa sürmüş, ölümle burun buruna gelmiştir.

Her şeyin bittiğini düşündüğü anda, önünde bir kapı daha açılır. Halil ile birlikte nefes nefese yeniden yola çıktıklarında, Halil’in sırlarla dolu dünyasını keşfetmeye başlar. Öğrendiği her yeni şeyle sarsılır, her yeni bilgiyle yaralanır.

Saklanmak için evine sığındıkları Zeynep’in kimliğini öğrenince orada duramayacağını anlar.

Ölümün soğuk nefesi ensesinde, koskoca İstanbul’da tek başınadır yine.

Çaresiz kalan Halil’e yardım eli Almanya’dan uzanır. Sırlarla dolu geçmişi, şimdi karşısında bir namlunun ucundadır.

28 Eylül 2007 Cuma Saat 22.00

Bir dizi bu kadarmı güzel olur...
Hem senaryo hemde oyuncular muhteşem...İçim eriyor izlerken zor tutuyorum kendimi ağlamamak için...
Bir haftadır bekliyorum diziyi
bu esnada iki kez 3. bölümün tekrarı yayınlandı sonuna kadar izledim bıkmıyorum
resmen hastası oldum dizinin...

of süper bi bölümdü ya.halil çok seviyo ama bence menekşe halil kadar sevmiyo.offffffffff mustafayı nasıl dövdü ama ya işte ancak gerçekten seven biri böyle döver.o nasıl bi sahneydi ya.kıvanç ın oyunculuğu müthiş.diyecek sözüm yok.oyunculuk budur işte.

evet yaa menekşeyi aldı otelden çıktılar takside giderken halilin gözleri kıpkırmızı olmuş ağlarken az kaldı bende ağlayacaktım senağlama ama menekşe bırakıp gitmeseydi yaa şimdi halil nasıl bulacak menekşeyiii kadirde kızı bulmyamı gelmiş başka iş yapmayamı nasıl kızdım ona yaa :Roflol:

nineyi aradı ya artık bi şekilde arayıp bulmaya çalışacak.ama menekşe nankörlük etti halil sevmeseydi ta almanyadamn onun için gelid ne sıkıntılar çekti adamlarla uğraştı dövdü etti sevmeseydi bunları yapar mıydı menekşe şımarıklık ve nankörlük yaptı.mithat da zeynep in gözünde kendini iyi göstermeye çalıştı silahın önüne atlayarak

valla sonunu izlemedim son reklama girmişti dedim bulamayacak menekşeyii :)

yaprak dçökümünden sonraki ii dizilerden biri...

meneşke ayıp etti ya neye kaçan yani sanki gidecek yerin var...ama kıskandı da halilde sen git onu bırak kızla aşagıda otur olacak işmi yani

yaprak dçökümünden sonraki ii dizilerden biri...

meneşke ayıp etti ya neye kaçan yani sanki gidecek yerin var...ama kıskandı da halilde sen git onu bırak kızla aşagıda otur olacak işmi yani

haklısın menekşe aşağıda sen çık yukarıya kızla muhabbete olacak iş değil menekşede kıskandı tabi ben olsam bende kıskanırdım ama kaçmazdımm bırakmazdım çocuğu veyada korkuyorum der yanımda durmasını isterdim jeyyar

Halil, Menekşe’yi arıyor

Menekşe İstanbul’da sığınacak bir yer ararken, Halil de ona ulaşabilmek için her yolu denemektedir. Menekşe’ye ait en önemli bilgiye ulaştığı anda kendini yeni bir oyunun içinde bulur. Süt kardeşinin evini bulan Menekşe, hikayesini saklar. Hiç tanımadıkları kızın gizemi Balcı ailesini huzursuz eder. Eski anılarından çıkıp gelen bu kıza şüpheyle yaklaşırlar. Halil’in kendi problemlerini düşünecek vakti yoktur. Öncelik Menekşe’de, onun güvenliğindedir.
Yusuf da kardeşini kurtarabilmek için İstanbul’a gelir. Geldiği ilk gün de Kadir’lerle buluşur ve aynı gece polisle başları derde girer.
Halil bütün engellere karşı Menekşe’yi bulur. Mithat tarafından izlendiğini bilmeyen Halil, Menekşe’yi nasıl bir tehlikeye attığından habersizdir..

05 Ekim 2007 Cuma Saat : 22.00

alıntıdır

ayy fragmanini gordum, halil buluiyor menekseyi, ya cok guzel bir dizi, her hafta sabirsizliklan bekliyorum yeni bolumlerini seyrede bilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…