Menekşe ile Halil - Kanal D

36. bölümde sona erecekmiş die bir duyum aldım bilmiyorum ne derece dogrudur... ama bitmese ne olur sanki :( böyle bir askı göremeyince izleyerek tatmin ediyordum kendimi :'(

Bende 36.bölümde final olacağını duydum ama inanmak istemedim. Menekşe ile Halilin aşkı harika. ikiside çok tatlı ayrıca. İnşallah bitirmezler.

bu haftakı bolumu heyecanlı beklıyorum şakkıdı

menekseye sinir olmaya basladım.o salak kızada nasıl bakıyorlar evlerinde bir turlu anlamıs degilim

al bendende o kadarr menekşee çok inatt
onun yüzünden oluyor zatenn
küçük kızada acaip gıcık oluyommmm menekşeeeeeee deyişine helee mustafa yakalanacakk
ama haziranda bitcekk kızlarr diziiişakkıdı

aaaaaaaaaa duymamıştım ya bende çok uzaması taraftarı değilim çok uzattılarmı saçmalamaya başlıyorlar

çok saçma diziler var zamanımızı bunları izleyerek geçiriyoruz resmen tv esiri olmuşuz bırakın yaaa tv bizim esirimiz olsun kitap okumak varken o kadar bilmediğimiz öğrenmediğimiz şeyler varki kendimize faydamız yok çocuklarımızaa nasıl faydamız olacak bilmiyorum araştırma yapılmış insan yaşamı boyunca 3 yılını tv karşısında boş boş geçiriyormuş inanın evimde tv izlemiyoruz eşim ve ben çok karşıyız çocuğumuz olunca çıkarmayı düşünüyoruz evimizden..........

:çok üzgünüm:bittii...üstelik halil öldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015:

hani diziler bir sürü kötü olaylardan sonra mutlu ve huzur içinde biterdi bu yakışmadı bence menekşe kaldı yalnız

Ay niye öldüki, noldu, kim öldürdüfisfisfis

biz türk izleyicileri sevvmeyiz böyle sonları...
mutlu sonla bitmeli bizim filmlerimiz dizilerimiz...
sonunu sevmedim...

Dizinin sonunu ben de hiç beğenmedim :1no2:.Apar topar saçma sapan bir son yapmışlar . Birçok şey belirsiz kaldı .Mitahat ın suçlu olup olmadığını anlaşılamadı .Yani dizideki bütün yaşananlar hiçbir işe yaramadı .Boşuna seyrettiğime üzülüyorum:kızgın: Madem Halilin annesi diziye dönecekti ,niye dizide Halil öldü ,annesinin dönmesi bir işe yaramadı .Çok saçma bir senaryo olmuş .Dizidekilerin yalan olduğunu bilsek bile ,yine de insan etkileniyor .Türk seyircisi düşünülmeden yapılmış bir son .:kızgın:

Dizinin sonunu ben de hiç beğenmedim :1no2:.Apar topar saçma sapan bir son yapmışlar . Birçok şey belirsiz kaldı .Mitahat ın suçlu olup olmadığını anlaşılamadı .Yani dizideki bütün yaşananlar hiçbir işe yaramadı .Boşuna seyrettiğime üzülüyorum:kızgın: Madem Halilin annesi diziye dönecekti ,niye dizide Halil öldü ,annesinin dönmesi bir işe yaramadı .Çok saçma bir senaryo olmuş .Dizidekilerin yalan olduğunu bilsek bile ,yine de insan etkileniyor .Türk seyircisi düşünülmeden yapılmış bir son .:kızgın:

ben bu dizinin gercek hayatdan goturulduyunu duymusdumfisfisfis

Back
X