Menogon gonal f ve progon ignelerinden hangii daha iyi

• Konu Sahibi Konu Sahibi welike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

welike

Ziyaretçi
arkadaşlar ben kasım ayında micro ya başlamıştım dr muz bize gonal f yazdı fakat biz eşim menogonu yüzde ödeyerek aldıgı için menegon kullanalım dedik dr tamam dedi kullandık fakat yumurtalar toplandı ve hepsinin içi boş dendi sonra dr igneler den dedi yani menogon aranızda hamile kalan arkadaşlar hangi iğneleri kulandılarsa bizimle paylaşsın iğneler arasında fark varmı gonal f yi devlet bize hiç ödemiyor menogon ödüyor o yüzden menogon kullanıyoruzgamyoncuiremsu

benim doktorum hem gonal-f hem de menogon kullandırıyor. menegon bildiğim kadarıyla gonal-f den daha iyi ama ikisinin de katkısı farklıdır belki de

dr.lar bünyeye göre ilaç veriyorlardır eğer sonuç alamayacağını bilse vermez heralde çünkü tedavilerimiz yorucu ve uzun sürüyor yıpratıcı oluyor bu yüzden içini ferah tut belki kullandığın ilaçtan değildir başka bir etken vardır onun araştırmasını yaptır ben gonal f kullanmıştım ve çok iyi geldi bana menogon kullananlarda sonuç alıyor yani kısaca doktorunla daha kapsamlı bir konuşma yapmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…