menogon iğne kullanan ve sonuç alan varmı?

sedr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
10
0
36
Tekirdağ
2 yıldır evliyim çocuğum olmuyor bu ay tedaviye başladım adetin 2.gününden başlayarak 10 menogon oldum ve 15adet yumurtam oluşmuş adetimin 13.günüde çatlatma iğnesi oldum(ovitrelle) bugün adetimin 15.günü bekliyorum ne olacak 1Ağustosta kandan gebelik testi yaptır dedi doktorum inş. ilk tdavide hamile kalırım böyle tedavi gören arkadaş varmı ????

2 yıldır evliyim çocuğum olmuyor bu ay tedaviye başladım adetin 2.gününden başlayarak 10 menogon oldum ve 15adet yumurtam oluşmuş adetimin 13.günüde çatlatma iğnesi oldum(ovitrelle) bugün adetimin 15.günü bekliyorum ne olacak 1Ağustosta kandan gebelik testi yaptır dedi doktorum inş. ilk tdavide hamile kalırım böyle tedavi gören arkadaş varmı ????

mrb evet ben kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım yumurtam geç olgunlaştı kendiliğimden çatladı ve hamiş kaldım:)

1 yıllık evlıyım bende eşimde sperm sayısında sorun var bendede pko sendromu var gecen ay doktorumuz yumurta takıbı yaptı hamıle kalamadım bu ay menagon iğne olmaya başladım catlatma ıgnesıde aldırdı doktorum 10 tane menagon ıgne olucam hayırlısı olsun hepımız ıcın. bu ıgneyı kullanıpta hamiş olan varmı arkadaslarbaska

bu menagon iğne ne işe yarıyor arkadaslar?kimler kullanıyor yumurtası klomenle olmayanlar mı ?

merhaba ben de bu ay ilk defa menogon iğne kullandım aslında tedaviye önce femara isminde bir ovulasyon hapı ile başladık folikülüm 9. günümde 11 mm oldu 2 gün sonra yine gittim 12 olmuştu büyümesi yavaşlayınca iğnelere sonradan başladık zorla 16 mm oldu ve adetimin 20 gününde pregnly vuruldum olsa bile geç döllenme olacak yani ama bu kadar zorla büyüyen yumurtadan hayır gelirmi bilmem ayrıca çatlatma iğnesi içinde 18-20mm daha ideal yani herşey ters bu ay ama 15 kasım gebelik testi tarihim yine de bekliyorum.eğer olmazsa önümüzdeki ay hem menogon a hem de femara ya aynı anda adetimin 3. günü başlayacağım.bir de incir kürü yapacağım azimle yumurtamı büyüteceğim:))

Back
X