tamam canım.çarşamba gittim tahlil yaptırdım açlık şekerim 107 ye düşmüş çok sevindim.bakalım bu ay regl olmayı bekliyorum.geçen ay 27 siydi.bu ay regl olursam bi de özel doktora gitcem başka bi hastaneye ve iğne isticem.yine yazarım tabi
Merhbalar klomen ve catlatma iğnesi ardından sonuc alamadık ve menogon iğne verdi doktorum 75lik 9 tane yaptırıcam 10.cuyu al o gun gel dedı merak ettıgım şu bu iğneden kullananlar bu iğne için 75lik doZ yeterlimidir birde gonal f diye bir şey duydum aralarında ne fark var acaba?
Klomen bende de işe yaramadı cnm ama menogon iğne daha etkili ben göbekten yaptırdım 10tane iki yumurtam oluştu boyutları da iyi çok şükür çatlatma iğnesi verdi sonra doktorum bekliyoruz.sankrım bende adetn 3.günü başlamıstım
Tebrik ederim, Allah hayırlısıyla doğurup büyütmek nasip eder inşallah:)
Bende de pko var, klomen + menagon denedik biz de doktorun tavsiyesiyle, yumurta oluştu ama gebelik olmadı malesef. Bu ay sırf menagonla devam edicez bakalım inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız biz de :)
Tebrik ederim, Allah hayırlısıyla doğurup büyütmek nasip eder inşallah:)
Bende de pko var, klomen + menagon denedik biz de doktorun tavsiyesiyle, yumurta oluştu ama gebelik olmadı malesef. Bu ay sırf menagonla devam edicez bakalım inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız biz de :)
İnşallah:) bu süreçler gerçekten çok zor ama pco anne olmaya engel değilmiş sadece umutsuz olmamak ve sabırlı olmak lazım zor da olsa.. Menogon tek başına etkili bi iğne bence benm klomenle yumurtalarım çok küçük ve yetersizdi çok şükür iğne işe yradı. İnş sizede olumlu sonuç verir
Bende bu ay menegon kullandim ve ilk defa 17mm uzerine cikti yumurtalarimm iki taneydii preglyn catlatma ignesi vurundumm bakalim bekliyorum 75lik 5 gun kullandimm insallah hayirla sonuclanirr. Benim ayin 1 inde belli olcak sizlerin ne zamann?
Merhaba arkadaşlar. Bende geçen ay menogon+ovitrelle kullandım.Kullandığım ay gebelik olmadı. Ama doktorum 3 ay etki eder menogon' dedi.Siz menogon kullandıktan ne zaman yani kaç ay sonra gebe kaldınız?