Menogon iğne kullananlar?

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhbalar klomen ve catlatma iğnesi ardından sonuc alamadık ve menogon iğne verdi doktorum 75lik 9 tane yaptırıcam 10.cuyu al o gun gel dedı merak ettıgım şu bu iğneden kullananlar bu iğne için 75lik doZ yeterlimidir birde gonal f diye bir şey duydum aralarında ne fark var acaba?

Merhbalar klomen ve catlatma iğnesi ardından sonuc alamadık ve menogon iğne verdi doktorum 75lik 9 tane yaptırıcam 10.cuyu al o gun gel dedı merak ettıgım şu bu iğneden kullananlar bu iğne için 75lik doZ yeterlimidir birde gonal f diye bir şey duydum aralarında ne fark var acaba?
mrb canım.ben de bugün menegona başladım ilk kez.bugün adetimn 2.günü ve bugün başladım.sen adetn kaçıncı günü başlamştn???ben de pkoluyum çok klomen kullandım ama netice alamadım:KK61:senn sonuç ne oldu?

mrb canım.ben de bugün menegona başladım ilk kez.bugün adetimn 2.günü ve bugün başladım.sen adetn kaçıncı günü başlamştn???ben de pkoluyum çok klomen kullandım ama netice alamadım:KK61:senn sonuç ne oldu?
Klomen bende de işe yaramadı cnm ama menogon iğne daha etkili ben göbekten yaptırdım 10tane iki yumurtam oluştu boyutları da iyi çok şükür çatlatma iğnesi verdi sonra doktorum bekliyoruz.sankrım bende adetn 3.günü başlamıstım

dozlar ve hangi iğne olacağı yumurta gelişimin durumuna vs. bağlı olarak kararlaştırılıyor doktor tarafından...
dozun yeterli olup olmadığını en iyisi o bilir ve kararlaştırır...
herkesin tedavisi farklı cnm
amaç çabuk büyüyen bir yumurta değil
zamanında ve kalitesini kaybetmeden büyüyen yumurta oluşturtmak
asıl amaç
benim yumoşlar ilaç sevmiyor mesela...:KK48:

mrb bende pkoluyum sen ne derrcedesin

Klomen bende de işe yaramadı cnm ama menogon iğne daha etkili ben göbekten yaptırdım 10tane iki yumurtam oluştu boyutları da iyi çok şükür çatlatma iğnesi verdi sonra doktorum bekliyoruz.sankrım bende adetn 3.günü başlamıstım
bende de klomen tek başına işe yaramadı ama klomenle birlikte soğan kürü kullandığımda yumurtam gelişip çatladı.pkoluysan soğanı önerirm.çok pkolu soğanla hamile kaldı bu sitede...canım inş hamişsindr.amin...

mrb bende pkoluyum sen ne derrcedesin
canım ben milaçsız adet olamyrm.yumurtam klomene de cevap vermedi ama klomen ve soğan kürü bir arada kullandığımda yumurtam çok güzel gelişip çatlyrdu o aylar.sen de dene ısrarla tavsiye edrm.çok kişi soğanla hamile kaldı.senn pko?

canım ben milaçsız adet olamyrm.yumurtam klomene de cevap vermedi ama klomen ve soğan kürü bir arada kullandığımda yumurtam çok güzel gelişip çatlyrdu o aylar.sen de dene ısrarla tavsiye edrm.çok kişi soğanla hamile kaldı.senn pko?

ben sagon kurunu denedim ama içemedim tadı cok kotü ya.ben de klomen falan neler neler kullandım.ama fayda saglamadı bANA .ben asılama falan yaptırmadım benim yumurta cevrem cok kalın aşılama bende ışe yaramaz.o yuzden dırek tüp bebek onuda zaten bir kere denedim sonuç negatif.ikinci için cesaretimi toplAMAya calısıyprum bakalım

Klomen nasil ise yaramadi yani yumurta gelisimi mi olmadi yosa sonuc mu negatif oldu bende kullaniyorum yumurtam gelisio ama sonuc alamadim

Klomenle yumurta gelişiyor ama catlıcak boyuta grlemiuordu bende yada tek yumurta oluyordu ama iğneyle yumurta sayısı da boyutu da arttı

ben sagon kurunu denedim ama içemedim tadı cok kotü ya.ben de klomen falan neler neler kullandım.ama fayda saglamadı bANA .ben asılama falan yaptırmadım benim yumurta cevrem cok kalın aşılama bende ışe yaramaz.o yuzden dırek tüp bebek onuda zaten bir kere denedim sonuç negatif.ikinci için cesaretimi toplAMAya calısıyprum bakalım
canım nasıl bir pko sennki anlamdm:(aşılama niye olmuyormuş ki?adet düzenin nasıl?

canım nasıl bir pko sennki anlamdm:KK43:aşılama niye olmuyormuş ki?adet düzenin nasıl?

adet duzenım soyle tatlım ben her ay adet oluyorum ama bir hafta oynuyo.ya bir hafta erken ya gec ama her ay adet oluyorum ben ilaçsız kendiliğimden.biz pko yumurta fazlalıgı ve kalitesiz yumurtalar var.bendede oyle ve bende ekstradan o yumurtaların etrafındaki zar kalın.doktorların demesine göre kiloyla alakalı kilo verdikçe o zar inceliyo yagların erimesi gibi düşün.bunun için glifor gibi seker hapı kullanmam lazım seker hapları bu zarı ınceltiyomus ama bendede rahatsızlık var hap içemiyorum bide seker hapları kocaman malummmm
ben asılama olamıyorum cunku o zar nedeniyle dr tutmaz dıyor.cunku spermler o zarı delip döllenme gercekleştıremiyolar.zaten tüp bebek denememde doktorum yumurtamın etrafına jiletleme dedikleri bi yontem uyguladılar yumurta etrafındaki zarı ınceltip o sekilde embriyo elde ettiler ama malesef tutmadı.
işte boyle valla ben olmıycanı dusunuyorum artık zaman ilerledikçe umudumda kalmıyo inş senin en kısa zamanda hamiş haberini alırız

adet duzenım soyle tatlım ben her ay adet oluyorum ama bir hafta oynuyo.ya bir hafta erken ya gec ama her ay adet oluyorum ben ilaçsız kendiliğimden.biz pko yumurta fazlalıgı ve kalitesiz yumurtalar var.bendede oyle ve bende ekstradan o yumurtaların etrafındaki zar kalın.doktorların demesine göre kiloyla alakalı kilo verdikçe o zar inceliyo yagların erimesi gibi düşün.bunun için glifor gibi seker hapı kullanmam lazım seker hapları bu zarı ınceltiyomus ama bendede rahatsızlık var hap içemiyorum bide seker hapları kocaman malummmm
ben asılama olamıyorum cunku o zar nedeniyle dr tutmaz dıyor.cunku spermler o zarı delip döllenme gercekleştıremiyolar.zaten tüp bebek denememde doktorum yumurtamın etrafına jiletleme dedikleri bi yontem uyguladılar yumurta etrafındaki zarı ınceltip o sekilde embriyo elde ettiler ama malesef tutmadı.
işte boyle valla ben olmıycanı dusunuyorum artık zaman ilerledikçe umudumda kalmıyo inş senin en kısa zamanda hamiş haberini alırız
ayyyyy canım öyle umutsuz olma ya:(((((kaç yıllık evlisn ve kaç yaşındasn? canım bu yumurta zarı için de kürler yok mu araştıraydn.canım biz ramazan ayında lojmanlara taşındık ve daha yeni dün 3 komşumla tanıştm.bir komşum da hemşire.laf lafı açtı ben ddm pkoluyum falan.başladı anlatmaya.kendisi de pkoluymuş ve üstelik tek yumurtalığı varmş.hamile kalma ihtimali zormuş.çok şey dedi de unuttm.neyse buna da başkası önermiş çörek otu yağı ve zeytin yağını karıştırıp yumurtalık kısmına sürmş.sürdüğü ay hamile kalmş.maşallah 2 yaşında kızı var.kime önerdiysem yararı odu dedi.ben de bugün alıp uyguladm.sen de dene.inş bizim de bebişlermz olacak ama sabır gerek....

ayyyyy canım öyle umutsuz olma ya:KK43:((((kaç yıllık evlisn ve kaç yaşındasn? canım bu yumurta zarı için de kürler yok mu araştıraydn.canım biz ramazan ayında lojmanlara taşındık ve daha yeni dün 3 komşumla tanıştm.bir komşum da hemşire.laf lafı açtı ben ddm pkoluyum falan.başladı anlatmaya.kendisi de pkoluymuş ve üstelik tek yumurtalığı varmş.hamile kalma ihtimali zormuş.çok şey dedi de unuttm.neyse buna da başkası önermiş çörek otu yağı ve zeytin yağını karıştırıp yumurtalık kısmına sürmş.sürdüğü ay hamile kalmş.maşallah 2 yaşında kızı var.kime önerdiysem yararı odu dedi.ben de bugün alıp uyguladm.sen de dene.inş bizim de bebişlermz olacak ama sabır gerek....

3 yıl olacak evliliğim ve 26 yasındayım eşimde 27 yasında.inş canım benim inş ibrahim saracoglunu aradım ben zahide ile yetiş hayataya cıkıyoya.ona anlattım boyle sana anlattıgım gibi.sadeve sogan kuru dıo iç faydasını göreceksin dio kaliteli yumurta için de incir kuru dedi o kaadar.bende deneyim ttatlım ya su yagı inş faydası olur yaaaaaaaa

3 yıl olacak evliliğim ve 26 yasındayım eşimde 27 yasında.inş canım benim inş ibrahim saracoglunu aradım ben zahide ile yetiş hayataya cıkıyoya.ona anlattım boyle sana anlattıgım gibi.sadeve sogan kuru dıo iç faydasını göreceksin dio kaliteli yumurta için de incir kuru dedi o kaadar.bende deneyim ttatlım ya su yagı inş faydası olur yaaaaaaaa
canım bu yağı komşuma iyice sordum...arkaş hemşire.üni yıllarında bilimsel araştrma ödevi için çok aktarcı gezmiş.ve yaptığı ödev sonucundan anlamş ki çörek otu yağı ve zeytin yağı karışımı hamileliğe baya büyük etkisi var.ve diyo ki ben de ve birçok arkadaşm böyle hamile kaldı diyor.
canım ben 29 eylülde adet olmuştm ilaç söktürücyle.ve iğne tedavisine başlamştm ki arkdş bu yağı diyince ben de yağı zeytnyağıyla karştrp göbeğime sürdüm bu geçtğmz cuma.2 gün önce yani.ve dün de sürdm.ve dün öğle vakti ne göreym!!!kahve tonlarnda bozlmş kan olark adet oldm.....yani anlayacağın iğnelr de 300 tl de boşa gtti.bu akşam da acilden çatlatma iğnemi vurlcaktm:((((bu zamansız adet iyiye mi yoksa kötüyemi delalet blmyrm ama ilk defa ilaçsz adet olyrm ve zamanı ble dğldi......komşum da dyo ki sende çok bozk kist var ki patlyolr o yüzden çok erken etki etti dyo.kistlern temzlenrse yumurtalrn gelşr ve inş hamile kalrsn dyo.....3 yıldır çok yıprandm:((((((inş bu kez olur:((((sen de dene istrsen.

Arkadaşlar bu iğneyi kullanıp güzel sonuç alan var mı ?? Bende adetimin ikinci günü gittim muayeneye doktor serophene ile birlikte menogon verdi.. Dün ilk iğne mi vuruldum ve bir gün arayla 3 tane iğne vurulcam.. Seropheneyi de bir gün iki bir gün 3 tane içiyorum.. Benim sıkıntım yumurtalarımın gelişememesi ve dışarıya atamaması.. Sizce bu ilaçlar yeterli olur mu??

merhaba cananu.ben de senin durumundayım.yaklaşık 1buçuk senedir korunmuyoruz.4 yıllık evliyim yaşım 28.30 a varmadan bebek sahibi olmak istiyorum.benim hairanda açlık 133 tokluk 220 idi.okadar dikkat ettim zayıfladım tatlı bile çok az tükettim.ekimde tekrar ölçüm yaptım açlık 144 tokluk 260 çıktı.nasıl iş anlamadım :( yaklaşık 1 aydır matofin kullanıyorum 500mg olan.yarın da kontrole gtcem doktora.
Şöyleki kadın doğum doktoru bu ay klomen verdi adetin 3.gününden başladım,5gün sonra kontrole gttim yumurtalar büyümemiş dedi.bana önce şeker tedavisi gör demekki yumurtalıklarında çok baskın şekerin dedi.menogon uygulanabilir ama gebelik %15-20 ihtimal.tü bebek de deneyebilirsin dedi .ben çok üzüldüm.yani hiç iğne tedavisi vermedi bi de özel hastaneye gttim.şimdi kara kara düşünüyorum.bu doktorlar başından mı savıyor?? bu ay başka bir özele gitcem regl olursam ve ısrar edicem.çünkü ne kadar kilolu ve şeker hastası olanlar gebe kalabiliyor,ben niye kalamayayım tabi Allah nasip ederse.

merhaba cananu.ben de senin durumundayım.yaklaşık 1buçuk senedir korunmuyoruz.4 yıllık evliyim yaşım 28.30 a varmadan bebek sahibi olmak istiyorum.benim hairanda açlık 133 tokluk 220 idi.okadar dikkat ettim zayıfladım tatlı bile çok az tükettim.ekimde tekrar ölçüm yaptım açlık 144 tokluk 260 çıktı.nasıl iş anlamadım :KK43: yaklaşık 1 aydır matofin kullanıyorum 500mg olan.yarın da kontrole gtcem doktora.
Şöyleki kadın doğum doktoru bu ay klomen verdi adetin 3.gününden başladım,5gün sonra kontrole gttim yumurtalar büyümemiş dedi.bana önce şeker tedavisi gör demekki yumurtalıklarında çok baskın şekerin dedi.menogon uygulanabilir ama gebelik %15-20 ihtimal.tü bebek de deneyebilirsin dedi .ben çok üzüldüm.yani hiç iğne tedavisi vermedi bi de özel hastaneye gttim.şimdi kara kara düşünüyorum.bu doktorlar başından mı savıyor?? bu ay başka bir özele gitcem regl olursam ve ısrar edicem.çünkü ne kadar kilolu ve şeker hastası olanlar gebe kalabiliyor,ben niye kalamayayım tabi Allah nasip ederse.

canım benim benimde dr beni tüp bebege yönlendirdi.ama öncesinde göbekten igne oldum ben gonalf galiba ignenin adı.bende seker hapı kullandım.ben dr çok inanıyodum o yuzden tüp bebege yöneldim bir kere yaptırdım tutmadı ama nasip sonuçta aynı bende 26 yasındayım 30 a az kaldı.senle kaderimiz aynı.bence dr inanıyosan tatlım tüp bebek yaptır bekleme.zaman bizim için önemli.seneler geciyo cocuk olmuyo sorunu bulamıyolar.sebepsiz deyip geçiyolar.allah vericek inş.sana özeldende msj atıyım bilğilerimizi paylaşalım olurmu

tamam canım
canım benim benimde dr beni tüp bebege yönlendirdi.ama öncesinde göbekten igne oldum ben gonalf galiba ignenin adı.bende seker hapı kullandım.ben dr çok inanıyodum o yuzden tüp bebege yöneldim bir kere yaptırdım tutmadı ama nasip sonuçta aynı bende 26 yasındayım 30 a az kaldı.senle kaderimiz aynı.bence dr inanıyosan tatlım tüp bebek yaptır bekleme.zaman bizim için önemli.seneler geciyo cocuk olmuyo sorunu bulamıyolar.sebepsiz deyip geçiyolar.allah vericek inş.sana özeldende msj atıyım bilğilerimizi paylaşalım olurmu
tamam canım.çarşamba gittim tahlil yaptırdım açlık şekerim 107 ye düşmüş çok sevindim.bakalım bu ay regl olmayı bekliyorum.geçen ay 27 siydi.bu ay regl olursam bi de özel doktora gitcem başka bi hastaneye ve iğne isticem.yine yazarım tabi

Back
X