selam arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ve şuan 47 yaşındayım bu uğurda 5 yıldır savaş veriyorum yapmadığım kalmadı 3 kez gebelik geçirdim 1 tüpbebek 2 si doğal yolla hiçbiri gelişemeyerek düşüp gittiler ..şimdide nenopazamı giriyorum galiba 2 aydır adet olmuyorum el ayak yanmalarım başladı 2 kez kanda test yaptırdım negatif..menopozun eşiğinde mucize yaşayan varmı aranızda? paylaşırsanız umut ışığı olur bana..sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr
ablacım ben menapoza gırmıyorum 23 yasındayım ama bızıım komsumuz 50 yasında menapoza gırdım sanmış ve meger hamıleymış dogum yaptı gelınıyle beraber eger cok bebek ıstıyosan sakın vazgecme 47 yasında menapoza mı gırılır maddı ımkanın el verıyosa tekrar tüp bebek yaptr bebek çok guzel duygu..
mrb canım inşallah benim öle olur ama ben 2 kez test yaptırdım negatif çıktı 2 ay oldu tık yok..menopoza girdiğime üzülmüyorum o nasıl olsa olacak doğal bir süreç çocuğum olmadığı için üzülüyorum girersem bebişim olmaz diye..rabbım daha iyisini bil,ir dualarınızı bekliyorummm..