• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopur Kullananlar

Sabah ada

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
109
Puanlar
23
Menopur ve pergoveris kullananlar faydasını gördünüz mü?

Ben menopur kullandım 3 yumurta vardı 2 tane dollendi

Iki opu oldum toplamda 3 yumurta pgt gönderdim sağlıksız geldi hepsi 😔

Menopur ve pergoveris kullananlar faydasını gördünüz mü?
Ben pergoverisin faydasını gördüm.Menapuru gonal f in yanında kullandım bende bir fark olmadı açıkçası.
Gonalf + menapur kullanarak 5 yumurta toplandı 3 olgun yumurta çıktı 3 ü de döllendi ama transfer sonrası negatif oldu ne yazık ki.
Pergoveris de 8 yumurta toplandı 8i de döllendi.2 tanesi anormal 6 tanesi normal döllendi 4 tane Embriyoyu pgt ye gönderim sonuç bekliyorum.

Ben pergoverisin faydasını gördüm.Menapuru gonal f in yanında kullandım bende bir fark olmadı açıkçası.
Gonalf + menapur kullanarak 5 yumurta toplandı 3 olgun yumurta çıktı 3 ü de döllendi ama transfer sonrası negatif oldu ne yazık ki.
Pergoveris de 8 yumurta toplandı 8i de döllendi.2 tanesi anormal 6 tanesi normal döllendi 4 tane Embriyoyu pgt ye gönderim sonuç bekliyorum.
Teşekkürler yaş ve amh kaçtı?

En güzel yaşlar🧿💐
Teşekkürler ama belli olmuyor bu işlerde yaş sanki.Geçen denemede de 1 embriyoyu pgt gönderdim mozaik geldi.Bu gönderdiklerimin ne çıkacağını bilmiyorum sadece birden fazla göndermiş olmayı bile şimdilik bir başarı olarak görüyorum.Umarım herşey herkes için çabuk ve kolay ilerler.🙏

Back
X