- 12 Haziran 2019
- 202
- 199
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh düşüklügü bendede var benimde doktorum bu ay sizin gibi yaptı iğne kullandım bu gün sekizinci gün bende bekliyorumMerhaba hanımlar amh düşüklüğü var klomen ve femara olumsuz sonuçlanınca menopur ardından ovitrelle kullandım bu ay aşılama olacaktı ama doktorum bu ay normal yolla deneyelim olmazsa aşılama yapalım dedi. Menopur ile normal yolla gebe kalan var mı bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Çatlatma iğnesinin mi 8. günü canımAmh düşüklügü bendede var benimde doktorum bu ay sizin gibi yaptı iğne kullandım bu gün sekizinci gün bende bekliyorum
Benimde 7. Günü canım inşallah hayırlı haberler veririzEvet çatlatma ignesinin sekizinci günü
Benımde 9.günüm bugun canım iğnenin ve 4.kullanışım son yani bundan sonra ya aşılama veya tüp bebek umutlarımı resmen yitirmeye başladım evımde cocuk sesi duymak istiyorumBaşka kimse kullanmadı mı kızlar yardımcı olun lütfen![]()
Benimde 9. Günü Rabbim yüzümüzü güldürsün canım inşallah benim ilk kullanışım eğer olmazsa aşılama olacak dün kasık ağrısı çok rahatsız etti beni sende bi değişiklik var mı?Ben
Benımde 9.günüm bugun canım iğnenin ve 4.kullanışım son yani bundan sonra ya aşılama veya tüp bebek umutlarımı resmen yitirmeye başladım evımde cocuk sesi duymak istiyorum![]()
Bendede kasık ağrısı var canım solumda yumurta yok ama orda cok oluyor nedense. İnsallah iyi sonuc alırız ben iğne etkısı gecmısmı diye test yaptık geçmiş tek çizgi :)Benimde 9. Günü Rabbim yüzümüzü güldürsün canım inşallah benim ilk kullanışım eğer olmazsa aşılama olacak dün kasık ağrısı çok rahatsız etti beni sende bi değişiklik var mı?
Benimde bugun iğnenin 5. Günü şuan bir ağrı duymuyorum ara ara batma gibi kısa süreli bişeyler oluyorBenimde 9. Günü Rabbim yüzümüzü güldürsün canım inşallah benim ilk kullanışım eğer olmazsa aşılama olacak dün kasık ağrısı çok rahatsız etti beni sende bi değişiklik var mı?
Bende de batmalar oldu kısa süreli hissedilir şekilde ama devam etmiyor adet sancısı gibi çok hafif ağrılar yaşıyorum ara ara ilaçta yaptırabilir belki bunları daha önce kullanmadığım için hiç bilemiyorumBenimde bugun iğnenin 5. Günü şuan bir ağrı duymuyorum ara ara batma gibi kısa süreli bişeyler oluyor
Bende bugün erken gebelik testi yaptım o vardı sadece elimde çift çizgi çıktı ama erken gebelik testi en ufak bthcg yi algılıyor umutlanmadım hiç daha önce yaşadığım için tecrübe ile sabitBendede kasık ağrısı var canım solumda yumurta yok ama orda cok oluyor nedense. İnsallah iyi sonuc alırız ben iğne etkısı gecmısmı diye test yaptık geçmiş tek çizgi :)
Ben kaset test yaptım cıft cızgı cıktıBende bugün erken gebelik testi yaptım o vardı sadece elimde çift çizgi çıktı ama erken gebelik testi en ufak bthcg yi algılıyor umutlanmadım hiç daha önce yaşadığım için tecrübe ile sabit13.gün kan ver dedi doktorum ama 12 si vereceğim yani 2 gün var bakalım hayırlısı ile güzel haberler alalım inşallah
![]()
Yoksa pozitife mi dönüyor ayy hadi inşallahBen kaset test yaptım cıft cızgı cıktıbugun anlayamadım 11.gün
Sanmıyorum canım gene yaptım kaybolduYoksa pozitife mi dönüyor ayy hadi inşallah![]()
Allah Allah ya oyun mu oynuyor bu sanaSanmıyorum canım gene yaptım kayboldu![]()
Bunlar beni sınıyor benceeAllah Allah ya oyun mu oynuyor bu sana![]()
Öyle canım vakti saati var demek kiBunlar beni sınıyor benceenasipde yok şıan demekki öyle düşünmek gerekiyor