• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mentor marka protez kullananlar bakarmısınız lütfen

berrafs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
merhaba kızlar doğumdan sonra göğsümde oluşan çekilmeler ve asimetrik görüntüden rahatsız olduğum için ameliyat olmaya karar verdim mentor marka protez kullanılacak yazarlardan okuduğum kadarıyla sert kalıyor yumuşamıyor,pişman oldum çıkarttım,farklı markalar daha yumuşakmış değiştirdim ya fa vücudumda farklı bi cisimle yaşamaya alışamadım vs diyenlerin yorumlarını okudum ve ameliyatımı iki hafta ertelettim çünkü kafam çok karıştı olup olmamak arasında gidip geliyorum gerçekten sert mi kalıyor pişman olunacak kadar bir farkındalık oluyor mu yorumlarınızı bekliyorum küçük göğüslerim vardı zaten o şekilde olanlar göğüslerinin ayrı kaldığından da şikayet etmiş arada boşluk çok kalır mı bu da beni endişelendiriyor öyle bir görüntü istemiyorum çünkü o yüzden bu operasyonu deneyimlemiş arkadaşların yorumları şuan karar vermemde benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben motiva taktırdım. Aşırı sert değil . Ama normal meme gibi yumuşacıkta değil ki olmazda mantıken. Ama mentor taktıranlar kadar sertlik rahatsızlığım yok. Göpüs arası boşluğuda sizin anatonominize bağlı. Normal haliniz nasılsa silikon sonrası aralık miktarı ona göre değişiyor

16 senedir mentor high profil yuvarlaklayım. Mutluyum.

16 senedir mentor high profil yuvarlaklayım. Mutluyum.
Merhaba kaç cc boyunuz ve kilonuz kaç benimde mentor tırtıklı yuvarlak dual plane 320 cc ultra high profil boyum da 1.68 kilom 53 ameliyat olalı 6 hafta oldu fakat mememin üst polu hala şiş doktor fiyor çok inmez meme ucumda o yükseklikden dolayı değişik duruyor geçmeyen sırt ağrılarım da cabası hala alışamadım silikonlara rahat değilim göğsümde bi öküz hissi sıkıştırma hissi var sanki

Merhaba kaç cc boyunuz ve kilonuz kaç benimde mentor tırtıklı yuvarlak dual plane 320 cc ultra high profil boyum da 1.68 kilom 53 ameliyat olalı 6 hafta oldu fakat mememin üst polu hala şiş doktor fiyor çok inmez meme ucumda o yükseklikden dolayı değişik duruyor geçmeyen sırt ağrılarım da cabası hala alışamadım silikonlara rahat değilim göğsümde bi öküz hissi sıkıştırma hissi var sanki
6 hafta çok erken . 9. Aydayım silikonlarıkı hala hissediyorum ama eskisi gibi değil alışıyorsunuz

Merhaba 7.5 ay olacak dikleştime ve mentor protez taktırdım ben çok memnunum , hiç rahatsız edecek bir sertlikte değil gayet doğal duruyor benim memelerim belkide gögüs yapımla alakalı çünkü benimde biraz dokum vardı. Aradaki boşluğu ameliyat öncesi bende doktoruma sordugumda sen vücut yapınla alakalı demişti boşlukta gayet normal bende . 10 senedir istediğim bir ameliyattı doğum sonrasında deforme olan memelerim için ,İyi ki yaptırdım diyorum

merhaba kızlar doğumdan sonra göğsümde oluşan çekilmeler ve asimetrik görüntüden rahatsız olduğum için ameliyat olmaya karar verdim mentor marka protez kullanılacak yazarlardan okuduğum kadarıyla sert kalıyor yumuşamıyor,pişman oldum çıkarttım,farklı markalar daha yumuşakmış değiştirdim ya fa vücudumda farklı bi cisimle yaşamaya alışamadım vs diyenlerin yorumlarını okudum ve ameliyatımı iki hafta ertelettim çünkü kafam çok karıştı olup olmamak arasında gidip geliyorum gerçekten sert mi kalıyor pişman olunacak kadar bir farkındalık oluyor mu yorumlarınızı bekliyorum küçük göğüslerim vardı zaten o şekilde olanlar göğüslerinin ayrı kaldığından da şikayet etmiş arada boşluk çok kalır mı bu da beni endişelendiriyor öyle bir görüntü istemiyorum çünkü o yüzden bu operasyonu deneyimlemiş arkadaşların yorumları şuan karar vermemde benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Motiva ergonomik 2 benimki yumuşacık 1 ay oldu amlşayat olalı suan bile yumuşacık ayakta hiç kimse anlamaz protez olduğunu. Bende sertliğe çok takılan biriydim en yumuşak ergonomix 2 miş ve memeyi taklit ediyor yatarken ayakta damla formunu alıyor aşırıııı memnunummm düşün 1 ayda yumuşak diyorum daha ilerli zamnda daha da yumuşayacak bu tammm da istediğim

Back
X