Yarın aksama ıstanbuldan tabıkı caızse agır mısafırlerım gelecek toplam 8 9 kışı falan yemek konusunda cok karasız kaldım
Söyleki; mercımek çorbası
Nohutu patateslıkusbası etlı yemek
Ana menü mantı
Mevsım salatası
Pilav
Yoğurdu brakolı salatası
Tatlı olarak tahınlı kurabıye
Bülbül yuvası
Kuarbıyeyı çayla ıkram ederım tatlıda koyarım dıye dusundum sızce nasıl sımdıdn tesekkurler
Ana menü mantı
Mevsım salatası
Pilav
Yoğurdu brakolı salatası
Bülbül yuvası
Kuarbıyeyı çayla ıkram ederım tatlıda koyarım dıye dusundum sızce nasıl sımdıdn tesekkurler
Yarın aksama ıstanbuldan tabıkı caızse agır mısafırlerım gelecek toplam 8 9 kışı falan yemek konusunda cok karasız kaldım
Ana menü mantı
Mevsım salatası
Pilav
Yoğurdu brakolı salatası
Bülbül yuvası
Ana menü mantı
Mevsım salatası
Pilav
Yoğurdu brakolı salatası
Bülbül yuvası
eğer misafirlerin çok özelse bence menüde değişiklik yapsan iyi olur.
Ben olsam,
çorba, (süzme mercimek, mahluta yada ekşili şehriye)
zeytinyağlı taze fasulye
etli bir yemek (ben porsiyonluk yemekleri tercih ediyorum. Mesela karnıyarık, tavuk sarma, sandal köfte, kuzu tandır v.b.)
tavuk suyuna nohutlu pilav.
Mezeler,
közlenmiş biber, yoğurtlu kızartma, havuç yoğurtlaması, pancar turşusu, haydari, v.b.
Sütlü bir çeşit tatlı ( tavuk göğsü, etimek tatlısı kadayıflı muhallebi gibi
yemekten sonra kahve yanında browni ve çikolata draje (eti brownin bir kaç çeşidini kullanabilirsiniz.)
yaş kaçtı?beni evlatlık alırmısınız :d
arkadaşa katılıyorummmBence mantıyla pilav birlikte olmaz.Etli yemekle de mantı birlikte olmaz.
Mantı yoğurtlu yeneceğine göre,yoğurtlu brokoli de mantıyla olmaz.
İstersen pilav ve etli yemeği çıkarıp 1 zeytinyağlı ve patlıcan salatası,patates salatası,kısır,gavurdağı gibi 1 salata ekleyebilirsin.
Baştan menü yapmak istersen mercimek çorbası,tas kebabı,nohutlu pilav,brokoli salatası,patates salatası,kısır olabilir.
Şeyy bende gelebilir miyim ?
Eğer misafirlerin çok özelse bence menüde değişiklik yapsan iyi olur.
Ben olsam,
Çorba, (süzme mercimek, mahluta yada ekşili şehriye)
Zeytinyağlı taze fasulye
Etli bir yemek (ben porsiyonluk yemekleri tercih ediyorum. Mesela karnıyarık, tavuk sarma, sandal köfte, kuzu tandır v.b.)
Tavuk suyuna nohutlu pilav.
Mezeler,
közlenmiş biber, yoğurtlu kızartma, havuç yoğurtlaması, pancar turşusu, haydari, v.b.
Sütlü bir çeşit tatlı ( tavuk göğsü, etimek tatlısı kadayıflı muhallebi gibi
Yemekten sonra kahve yanında browni ve çikolata draje (eti brownin bir kaç çeşidini kullanabilirsiniz.)
yaş kaçtı?1,5 yaşında bir kızım var bir kaç yıl sonra ona bir kardeş düşünüyorum ama:13:....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?