• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menüm nasıl sızce bayanlar

Yarın aksama ıstanbuldan tabıkı caızse agır mısafırlerım gelecek toplam 8 9 kışı falan yemek konusunda cok karasız kaldım
Söyleki; mercımek çorbası
Nohutu patateslıkusbası etlı yemek
Ana menü mantı
Mevsım salatası
Pilav
Yoğurdu brakolı salatası
Tatlı olarak tahınlı kurabıye
Bülbül yuvası
Kuarbıyeyı çayla ıkram ederım tatlıda koyarım dıye dusundum sızce nasıl sımdıdn tesekkurler

menü bana da uyumsuz geldi.
pilav ve mantı olmaz bi arada.
bence de arkadaşların biri tavsiye etmiş porsiyonluk bir fırın yemeği yap.
islim kebabı-rosto köfte vs.
nohutlu pilav.
brokoli yerine semizotu salatası olabilir.
közlenmiş patlıcan-biberden salata yapabilirsin.
veya rus salatası olabilir.

Hepsinize tesekkur ederım arkadaslar yorumlarınızı ınceleyerek menümü değmiştim tatlı kısmı hariç. Mercımek çorbası, tas kebabı, pilav, salata, havuç kızartması yoğurlu, ve hazır yufakadna bur borek yapacagım

Merhaba, akşamınız nasıl geçti inşallah her şey dilediğiniz gibi olmuştur.
Ben menü yü merak ettim, son hali bu mudur yoksa değişiklik yaptınız mı?

Oncelıkle ilgin ıcın teşekkür ederım.aslında menüyü degıstırmıstım arkadaşların yorumuna dayanarak fakat kayınvalıdemle son gorusmemıs daha etkılı oldu (onun akrabasıydı gelenler )mantı yap çok severler hemde börek çörek yapmasın mantı tek bıle güzel zıyafet olacaktır deyınce mende menümü söyle hazırladım
Mercımek çorbası
Nohutu patatesi yahnı et yemegı
Mevsım salatası
Havuclu ara meze
Ev kompostası
Tatlı olarakta bülbül yuvası, tahınlı kurabıye
Ve gercekten menüme bayıldılar hepsı çok severek yenıldı yoldan geldıklerı ıcın oldukça actılar zaten tatlıyı ıkı kere servıs yaptım yemek sonrası ve çayla ıkısındede yenıldı son olarakta meyva servısı sundum hoş sohbet atlattım çok şükür.

Menüye mantığı yazmayı unutmuştum son olarak mantı servısı yaptım ıkı cesıt sos hazırladım mantı ıcın severek bolca yendı

Back
X