Elektrikli Mutfak Aletleri meraba arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.

sultanmehmethan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
8
0
16
Denizli
ben patates kızartma makinası almak istiyorum hani bi kaşık yağ ile kızartanlar varya işte ondan.
acaba aranızda kllananlar varmı? memnunmusunuz sağlıklı bişeymi nasıl merak ediyorum.bu konuda bilgi verirseniz çok sevineceğim.:56:

Anneler gununde aldi esim.aylardir istiyordum.cok duydum ama hic tatmamistim.bugun patates yaptim.muh te sem.kizim surekli kizarmis patates istiyordu ve icime sinmiyordu hic o yagli patatesler.inanin sirf onun icin aldim et denedim kofte denedim.hepsi harika.zaten sadece patates icin bile o para helalu hos olsun.kisaca cook memnun kaldim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benin komsum aldi pek memnun kalmadi. Dondurulmus hazir patatesleri cok guzel kizartiyor ama normal evde dilimleneni iyi kizartmiyor dedi ama bilemem

ben patates kızartma makinası almak istiyorum hani bi kaşık yağ ile kızartanlar varya işte ondan.
acaba aranızda kllananlar varmı? memnunmusunuz sağlıklı bişeymi nasıl merak ediyorum.bu konuda bilgi verirseniz çok sevineceğim.:56:

arkadaşım o alet bende 4 yıldır var. ilk başlarda çok sık kullandım ama sanırım küçük ev aletlerinin kaderi böyle ya da ben üşengecim:)artık çok nadir kullanıyorum. patatesi biraz parçalıyor onu geçtim alüminyum tavada kızartılmış patates kadar lezzetli olmuyor. ama sağlık diyorsan kesinlikle tavsiye ederim. buharda pişiyor çünkü.tavuk kanatları pişiriyor ama kızarmıyor tavada alt üst edebilirsin. milföyden börek yapıp pişirmiştirm çevirme aparatını çıkarıp güzel olmuştu.(sadece 4 tane sığdı ki benim için yeterli tek öğünde kızım ve bana) sonuç olarak eğer üşenip bi yere kaldırma huyun yoksa al çok pahalı olduğu için iyice düşün.köfteyi de güzel kızartıyor. sosisi de :)

Back
X