• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meraba ben erken gebelik testi yaptım ve o testte bı penbe çizgi bide siyah hiç gorulmiyecek şekilde silik çizgi çıktı ben 3 aydır regl oluyorum ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gultennmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
4
0
1
19
Meraba ben 21 Eylül 2025 in gecesinde kahverengi akıntım oldu ve 22 Eylul ondan sonraki gün yani regl oldum ve ondan bir hafta sonra test yaptım bir pembe çizgi diyeti siyah çizgi ama çok silik çıktı gorulmiyecek şekilde ondan sonraki ay regl oldum ve bir daha regl oldum şimdi ise bacaklarim ağrıyor başım ağrıyor acaba bende bir şey varmı yardımcı olurmussunz her ay regl oldum bu 3 ayım 3 aydır kocamın bana dokunmasına izin vermiyorum bana yardımcı olurmuzunuz

3 aydır neden sana dokunmasına izin vermiyosun eşinin onu anlamadım, dokununca hamile mi kalıyorsun ?
Bir de lütfen cümle kurmayı öğrenin, çok zor sizi anlamak….

3 aydır neden sana dokunmasına izin vermiyosun eşinin onu anlamadım, dokununca hamile mi kalıyorsun ?
Bir de lütfen cümle kurmayı öğrenin, çok zor sizi anlamak….
Benim dediğimi olurmussunz yardımcı olun bana eşimle çünkü ayrı yerlerde yüz dokunamaz. Yurtdisinda çalışıyor ondan dedim

Bacım ne dediğini anlasak yardımcı olacağız eşinin dokunmasına izin vermiyorsun e nasıl hamile kalacaksın?

Back
X