meraba kızlar

eskaya

papatya
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
15
0
86
39
Ankara
Adetime bir gun kala sağlık ocağına gitmiştim gebelik testi yaptirdim ve bhcg 69 cikti hemsire dis gebelikte olabilir haftaya tekrar gel dedi.kafam karisti simdi ben neyim tam olarak bu arada hala adet olmadim 3 gun gecti.birde tsh yuksek cikmis.1 ay once degerlerim normal ciktigi icin troid hapimi kullanmayi birakmistim.yorumlarinizi bekliyorum.ins hamileyimdirbide hayit tohumuna basliyacaktim.acaba devam etsemmi.bi kez kullandim simdiye kadar

Son düzenleme:
Tebrik ederim hamilesinhaftayi neden bekletiyor anlamadim kan verdikten iki gun sonra tekrar kan veriyorsun ve degerinin ikiye katlamasi gerekiyor mesela 69 ya 140 olmasi gerekiyor gibi.tiroidin varmis madem hemen bir dr git canim kullanman gereken ilaclarida alirsin bekleme lutfen insallah saglikli bir gebeliktir rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darisida bizlere olsun.

Amin canım inşallah allah sana ve isteyen herkese nasip etsin.ben yinede tam sonucu öğrenmeden hamile gibi hisedemiycem sanırımtroid testlerim icin bayram dönüşü hemen doktora gidicem.inşallah bi problem çıkmaz.teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…