- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
4.5yıllık evliyim ben,,ilk yapışımdı dediğim pohaçam baya olmuştu yapıp çekeli,ötekinide ramazandan önce baya önce yapmıştım tutturdum bu sfer,ben ozamanlar rejimde olduğum için hamur işine pek bulaşmıyodum,eşimde destekliyodu napsın,,ilk yapışım dediğinize göre öyle düşünüyorum ve ilk yaptığınız poaça hariç ikincide tutturmuşsunuz tebrik ederim hepsi birbirinden güzel ve lezzetli gözüküyo ellerinize sağlık
ben cidden baklayı sevemedim,herkezin damak tadı farlı tabi,,eşim nasıl dolma biberi ağzına bile almaz ben bayılıyosam,bende baklayı o derece sevmiyorum ama eşim bayılıyoof ya, bunlarda ne böyle? Şaka gibi valla, eşiniz çok şanslı:)) Canım en çok baklayı çekti, ben ağzıma sürmem demişsin ama harika bir tat bence:)
noldukiii:26:Arkadaşım sen beni mahvettin yaa
ellerine sağlık hepsi güzel görünüyor. fırında türlü nasıl oldu? sağlıklı bir yemeğe benziyor.
sağol ve amiinn canımgece gece ağzım sulandı
ellerinize sağlık
Rabbim hep ağız tadıyla yedirsin
sağol canımyaa,,bide ben kendime hayran kalabilsem,,aslında kendi yönümden bakıncada hiçbişey yapmıyomuşum gibi geliyoTrendy valla hepsi çok güzel ama ben seni aktifliğinden dolayı ayrıca kutlamak isterim,ne güzel kilo vermişsin,spor yapıyorsun,yemek yapıyorsun,ee 2 de çocuk,birde koca valla bravo sana ..Birde fırsat bulup burdan paylaşıyorsun herkese cevap yazıyorsun,enerjine hayranım...söylemek istediğimi anlamışsındır inşallah
normal tavada kızartılanla pek farkı olmadı tabi aynısıda olmadı sonuçta sağlıklı %50daha az yağlı oluyo..denemelisin...
canım tarif basit ya:))tarifini de yazsan biraz basitçe :)
ellerinize sağlık.
artsın eksilmesi,taşsın dökülmesin.yiyenler parmaklarını yesin,Allah Halil İbrahim bereketi versin .
ben bişey sormak istyorum yoğurtlu kızartmaların üzerindeki salçamı yoksa yağda pulbibermi . kızım komşuda kızartma yemiş daha 5 yaşında .kırmızı bişey vardı diyo anlatamıyoda .
bi zahmet yazabilirsen teşekkürler .
napiyim canımyaa,çok seviyorum diyo,e bide annesigil köyden yolluyolar yapmasam kıyamam yaniEllerinize sağlık.Ve sizi çok tebrik ediyorum.Yemeklerinizden dolayı değil tabikide sevmediğiniz halde eşinizin sevdiği yemeği yapacak kadar asil olduğunuz için.Sizi tanımıyorum ama bu hareketiniz gerçekten bence asil bir hareket.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.
Gozum gonlum acildi sabah sabah ya ellerine saglik
Senin akraban olasim geldi kuzenin falan
Cik gel mis gibi kek yaptim de bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?