• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

Dur bakalım cesaretim yerine gelsin ve kendimi hazır hissedeyim yazacağım. Hemen buraya aktarırım zaten aldığım tepkileri. :KK53:

Neyden canım :KK64:

Bir değeri oluşmamışsa düşündürecek kafa karıştıracak şans verdirtecek, makul bahanelerin olma ihtimali de yoksa tolere edilesi biri gibi gelmedi bana. Ama sor bakalım yine nolacak :KK51:

Bir değeri oluşmamışsa düşündürecek kafa karıştıracak şans verdirtecek, makul bahanelerin olma ihtimali de yoksa tolere edilesi biri gibi gelmedi bana. Ama sor bakalım yine nolacak :KK51:

Yani buna değer denilir mi bilmiyorum ama oldukça makul ve düşünülecek kriterleri vardı. Yoksa bu aşamaya gelmez buraya bu konuyu açmazdım bile. :)

Dur bakalım cesaretim yerine gelsin ve kendimi hazır hissedeyim yazacağım. Hemen buraya aktarırım zaten aldığım tepkileri. :KK53:

Neyden canım :KK64:
senle konuşmaktan, aramaktan
bilmiyorum ya korktu ya da çekindi yoksa bi anda neden kessin ki muhabbeti
ama cidden iyi dayandın sen ben olsam şimdiye yazmıstım:KK53:

Yani buna değer denilir mi bilmiyorum ama oldukça makul ve düşünülecek kriterleri vardı. Yoksa bu aşamaya gelmez buraya bu konuyu açmazdım bile. :)

Biraz şahsi yazıyorum sanırım, ben olsam diye düşünüyorum..
Davranışını itici buldum :KK51:
Hayırlısı olsun inşallah, ne diyecek merak ettim :)

senle konuşmaktan, aramaktan
bilmiyorum ya korktu ya da çekindi yoksa bi anda neden kessin ki muhabbeti
ama cidden iyi dayandın sen ben olsam şimdiye yazmıstım

Ooo sorma canım o konuda iddialıyım. Sabrederim yani o konuda hiç şüphen olmasın. Ama bunu istemem gerekiyor. Kolay kolay inatlaşmam bekleyeceğim falan diye. Bunu o istedi.
:KK53:
Biraz şahsi yazıyorum sanırım, ben olsam diye düşünüyorum..
Davranışını itici buldum :KK51:
Hayırlısı olsun inşallah, ne diyecek merak ettim :)

Tabi ki öyle canım koskoca adama hiç yakışmıyor...

Pazartesi falan yazabilirim ama lütfen takipte kalın hemen paylaşırım burada. :)

Ooo sorma canım o konuda iddialıyım. Sabrederim yani o konuda hiç şüphen olmasın. Ama bunu istemem gerekiyor. Kolay kolay inatlaşmam bekleyeceğim falan diye. Bunu o istedi.

Pazartesi falan yazabilirim ama lütfen takipte kalın hemen paylaşırım burada. :)
takipteyimm ;)

Tamamdır :)

Takipteyim :)
Sonuç ne olursa olsun buradayız biz hayırlısı olsun canım

Tabiki üzülmek yok dünyanın sonu değil ya her işte bir hayır vardir allah iyilerle karşılaştırsin canım
bekliyoruz sonucu tatlım ;)

fındıkım kuzum, ben yeni gördüm konunu yaa :eek:
gerçi daha adamın sesi çıkmamış dolayısıyla ne yorum yapsam da eksik kalacak ama merakla bekliyorum gelişmeleri ccim, hayırlısı olsun :KK49:

gerçi daha adamın sesi çıkmamış dolayısıyla ne yorum yapsam da eksik kalacak ama merakla bekliyorum gelişmeleri ccim, hayırlısı olsun :KK49:

aynı durum bende var : ))

yeni gordum,
uzun uzun yazmayayım dedim fındık,
gelismeleri bekliyoruz ; )

Tabiki üzülmek yok dünyanın sonu değil ya her işte bir hayır vardir allah iyilerle karşılaştırsin canım
bekliyoruz sonucu tatlım :KK66:

Aminn canım çok teşekkür ederim. Aynen öyle ama üst üste hüsranla sonuçlanınca insan hep böyle mi olacak diye bir hüzünleniyor ister istemez..

aynı durum bende var : ))

yeni gordum,
uzun uzun yazmayayım dedim fındık,
gelismeleri bekliyoruz ; )

Kızlar hakikaten neredeydiniz ya.. Özellikle athene aklıma geldin dün biliyor musun... :) Hep dersin ya senin konularına yazmadan duramıyorum vs. Dedim bu defa yazmadı, artık ciddi manada saçmaladığımı oradan oraya koşturduğumu falan düşünüyor sanırım. :)

Bu arada durum güncellemesi yapıyorum tekrar... Dedektiflik iyi bir şey değil hanımlar. Az evvel deli dürtmüş gibi profilini didikledim. Bi kızın fotoğrafını beğendiğini fark ettim. Ve bana çok itici geldi birden nedense. Kıskanç bir insan değilim hatta aksine haddinden fazla rahatım. Ama içim bir tuhaf oldu ne bileyim. Tarifsiz bir his. Açık konuşmak gerekirse kıskandım sanırım. :KK22: Ama onu paylaşamama, bir şeyler hissetme manasında değil. Benim beğenilmiyor oluşum aklıma geldi onu kıskandım. İZah edemeyeceğim sanırım ya..

Neyse susayım daha fazla saçmalamadan... :cry:

Kızlar hakikaten neredeydiniz ya.. Özellikle athene aklıma geldin dün biliyor musun... :) Hep dersin ya senin konularına yazmadan duramıyorum vs. Dedim bu defa yazmadı, artık ciddi manada saçmaladığımı oradan oraya koşturduğumu falan düşünüyor sanırım. :)

Bu arada durum güncellemesi yapıyorum tekrar... Dedektiflik iyi bir şey değil hanımlar. Az evvel deli dürtmüş gibi profilini didikledim. Bi kızın fotoğrafını beğendiğini fark ettim. Ve bana çok itici geldi birden nedense. Kıskanç bir insan değilim hatta aksine haddinden fazla rahatım. Ama içim bir tuhaf oldu ne bileyim. Tarifsiz bir his. Açık konuşmak gerekirse kıskandım sanırım. :KK22: Ama onu paylaşamama, bir şeyler hissetme manasında değil. Benim beğenilmiyor oluşum aklıma geldi onu kıskandım. İZah edemeyeceğim sanırım ya..

düşünmen normal bebişim, onlar hep boşta kalmaktan. sen benim aklımdan kimler neler geçiyor bir bilsen, günde 3 defa karar değiştiriyorum hayatımda olmayan adamlarla ilgili :KK45::KK45: hiçbirinin birbirinden haberi yok 3 farklı adamı düşünüyorum hangisini seçsem diye, işin enteresan tarafı onlardan gelen bir teklif de yok :KK70:

gelelim işin ciddi tarafına, bebeğim adam bu süre içinde senden vazgeçmiş olabilir evet, senden adım da bekliyor olabilir evet, her ikisiyse de senin yapabileceğin bişey yok, bekle bakalım, hem seni begenmeyecek de kimi begenecek haspam bee :63::63:

sen şu cocugun resmini face ten bana bi göndersen fındıkım merak ettim :KK45:

düşünmen normal bebişim, onlar hep boşta kalmaktan. sen benim aklımdan kimler neler geçiyor bir bilsen, günde 3 defa karar değiştiriyorum hayatımda olmayan adamlarla ilgili :KK45::KK45: hiçbirinin birbirinden haberi yok 3 farklı adamı düşünüyorum hangisini seçsem diye, işin enteresan tarafı onlardan gelen bir teklif de yok :KK70:

gelelim işin ciddi tarafına, bebeğim adam bu süre içinde senden vazgeçmiş olabilir evet, senden adım da bekliyor olabilir evet, her ikisiyse de senin yapabileceğin bişey yok, bekle bakalım, hem seni begenmeyecek de kimi begenecek haspam bee :63::63:

sen şu cocugun resmini face ten bana bi göndersen fındıkım merak ettim :KK45:

Ayyy aynıyız kuzum valla ya ben de öyle yapıyorum sonra kendime çok sinirleniyorum hemen nasıl kaptırmayı beceriyorum acaba kendimi diye. :(

Hemen atıyorum fotoyu. :)

Iyy çirkin bu be falan de de içime su serp. :)))

Ayyy aynıyız kuzum valla ya ben de öyle yapıyorum sonra kendime çok sinirleniyorum hemen nasıl kaptırmayı beceriyorum acaba kendimi diye. :KK43:

Hemen atıyorum fotoyu. :)

Iyy çirkin bu be falan de de içime su serp. :)))

tamam tamam çok çirkin diyecem :KK53::KK53:
fındıgım boşluktan oluyor öyle, biz aşk fikrini seven insanlarız, iş ciddiye binse kaçarız da ciddi bişey olmadıgından böyle zırvalıyoruz işte olacak o kadar :KK69:

seni olumsuz dusuncelere itecek de olsa aklına gelmene sevindim ; )

tabi ki sacmalamıyorsun fındık,
gayet iyi niyetli bir sekilde sana gorucu gelmiş gibi bir durum var aslında,
senin de aklına yatmıs, tanımaya karar vermissin.

ancak ilk gun heyecanla sazanlayan kısmetin, sonra geri vites yapmıs.
ustelik begenmediginden de degil...
ben sana soyleyeyim, bu yasa kadar neden evlenmemis diyorsun ya nedeni belli işte : ))
7aralıkta egitime gidecegim demissin, 15gun gecmis 23unde bir haber beklemissin, haftaici bekle bekle 28inde sabırsızlanmaya baslamıssın.
diyecegim ki hic haberlesmedin diye cekindi, sen yaz vs.
ancak o egitim suresince 1-2kez zaten haberlesmissiniz.

seni uzmek istemem ama bu cocuk yurtdısından yeni mi geldi?
sanki tam evlenme cagı diye dusunup ailesinin ısrarına "he" dedi,
seni de begendi, onların dusunceleri aklına yattı,
ancak gecen surede beklerken -bence- hazır olmadıgına karar verdi...

mesela o aracının once bekle derken sonraki gorusmede serefsiz demesi de durumu belli ediyor.
cocuk baska arayıslarda. biraz hayatın tadını mı cıkarmak istiyor, evlilikten mi korkuyor anlayamadım...
fakat seni tanımadan bu dusunceleri gecmez ki... asıl tanımadan evlilik meraklısı olmak sacma geliyor bana.

özetle kendisine ve sana bir şans vermekten cekiniyor gibi...

bu durumda beklerken birden bire arayabilir mi? evet.
hic armama ihtimali de var mı? evet.
seni bir yerde gorse içi gider mi? yine evet. hatta sonrasında pesine de dusebilir.
ama senin için soguduktan sonra düşse neee düşmese ne.

tabi bunlar olumsuz ihtimaller,
belki de saglıgı, ailesi veya işiyle ilgili bir problem var,
bu surecte seninle maddi kosullarını saglayamadıgı ve/veya psikolojik olarak iyi hissetmedigi icin konusamadı (bence yine de sana haber vermesi gerekirdi)

fb hareketlerinde birilerini begendi diyorsun, o konulara pek aldırıs etme fındık,
kıskanman, kendi fotograflarına beklerken elalemin kızlarına bakması fikri elbette hos degil.
ancak mesela flort ettigin birinin fotografını (henuz adam akıllı muhabbetimiz yokken) begenmektense eski arkadaslarınınkini sırayla begenmek cok abes degil.
fakat şurdan anlıyoruz ki cocuk aktif olarak kullanıyor hesabını? madem oyle seni hic mi gormuyor? oradan birseyler yazması bile cok mu zor?
cok hevesli olsa "merhaba, egitiminiz bitti mi, nasılsınız? " derdi...
bence senin de geldigini yazmama nedenin bunları farkedip de henuz adlandıramamıs olman.

amaaan bırak allasen, surekli espriyle karısık birsyeler diyeceksin "tabi ki hayır" diyip susan adamla ömür mü gecer?! : ))

yine de aklında kalıyorsa senden birsey gitmez, acıkca sorup fb. silebilirsin.
ya da hiiic umursamayıp sen yoluna bakarsın,
o geldiginde bir bakmıs, sen dugun davetiyeni uzatıyorsun,
sonra nikah masası sarkısını fon muzigi yapıp boynunu büküp gider, bizden de kk olarak kıs kıs gulusmeler senin fon muzigin olur ; )

Back
X