Merak ediyorum bu mantığı...

Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.

Eski eşim 2 yıldır beni aldatıyormuş. Boşandık. Evlendiler hemen ve şimdi de bebek bekliyorlar. Buralar umrumda değil. Sadece ettiğini bulma kısmını sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğim şey şu kadın evli bir erkeği ayartıp, erkek de evdeki sözde eşini aldatıp bunlar birlikte oluyor sonuçta. Bu kişilerin yerinde olsanız birbirinizden hiç şüphe duymaz mısınız? Yani sürekli bir kuşkuyla yaşamaz mısınız? Ya yine aynı şeyi yaparsa diye... Merak ediyorum bu mantığı.
Onlarla empati yaparak söylüyorum. Onlar gerçek aşkı bulmuş... Birbirlerini aldatma ihtimalini düşünmezler. Yani sanırım.

Valla bir o..uyla bir o..u cocugu evlenmis, birbirlerini gayet hak edip layiklarini bulmuslar. Sizin gibi, benim gibi insanlar bu tip kafalari anlayamaz o yuzden bosverin kafar yormayin.
Bir hakaret olarak kullandığınız kelime beni üzdü. Aslında siz de hakaret ederken kadınları kullanmaktan hoşlanmıyordunuz ama. Çok sinirlendiniz galiba.

midesi olsa tamam da mide yokki.Bide Allah artik onlarin kalbini taslastirmis onlarin bisey gormesini bekleme sen Allaha sigin herkes herseyin hesabini vericek

İnsanın olduğu yerde her şey olur , her şey.Bu dünyada adalet yok ki onlar mutsuz olsun vs.Adalet olsa küçücük çocuklar tecavüze uğramaz , açlıktan yaşamlarını yitirmez ve hepsi mutlu hayatlar yaşar.Ama bu dünyada adalet yok maalesef.Bahsettiğiniz iki insan çok mutludur , emin olun siz akıllarına da pek gelmiyorsunuzdur.Peki siz neden onları bu kadar düşünüyorsunuz? Kendi hayatınızı daha da güzelleştirmenin yollarını arayın.O iki insanı da artık düşünmeyin.
dünya da adalet olmaması ile ilgisi yok..adaletli olmayan insanlar..Dünya ya hepimizi 9 aylık olarak geliyoruz gerisinde bizim sadakatsız bencil hırkız bir insan olmakta bizim elimizde ama tam tersi olmakta yani adaletsiz olan dünya insan insanlar

bence tam bırbırlerını bulmuslar oyle ahlaksıza boyle ahlaksız lazımmıs
sızın hayatınızdan daha fazla calmadıgı ıcın sanslısınız allah yolunuzu acık etsın ınsallah ıyıkı dıyebılecegınız guzel bır hayat yasar mutlu olursunuz

Back
X