- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Biraz önceki konuna istediğin yorumlar gelmedi de eş ailesini burda mı gömelim istedinYa cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Bizde senede 4 5 kere görüşüyoruz. Ama yine de geçinemiyoruz. Geçiniyormuş gibi yapıp inceden kapışıyoruz.Vardır canım. Biz çok iyyiz siz neden anlaşamıyorsunuz anlamıyorum, diyenler çıkacaktır. Bir bakacaksın yılda en fazla 3 kere görüşüyor. Yakın olup da yağlı ballı olacağını sanmıyorum kimsenin ha mesafesini korur o ayrı.
Vaar ben. Az görüşmüyoruz bazen çok sık görüştüğümüz de oluyor gayet mıç mıç bir ilişkimiz var, tatile falan gideriz birlikte.Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Geçinenler ancak bu şekilde geçinebilir işte ya da arada resmiyet olacak. Kv kp bu resmiyeti kabul edip benimseyecek. Yoksa iki taraf çatışıyor. Misal ben yan yana dairelerdeydim2 yıl neler çektim. Çok şükür atandım başka şehire 2 aya gidiyorum.Bizde senede 4 5 kere görüşüyoruz. Ama yine de geçinemiyoruz. Geçiniyormuş gibi yapıp inceden kapışıyoruz.
Karşılıklı olması önemliVaar ben. Az görüşmüyoruz bazen çok sık görüştüğümüz de oluyor gayet mıç mıç bir ilişkimiz var, tatile falan gideriz birlikte.
Şöyle oluyor ben onları kendi ailemden kendi ablalarımdan ayrı tutmadım, farklı davranmadım. Onlar da sağolsunlar aynı karşılığı verdiler.
İnsallah ben de atanırım insallah aminGeçinenler ancak bu şekilde geçinebilir işte ya da arada resmiyet olacak. Kv kp bu resmiyeti kabul edip benimseyecek. Yoksa iki taraf çatışıyor. Misal ben yan yana dairelerdeydim2 yıl neler çektim. Çok şükür atandım başka şehire 2 aya gidiyorum.
Çok şükür allah kurtarmış bacım. Ben bir hafta tatilde çıldırıyorum. 2 yılda başımda saç kalmazdı herhalde.Geçinenler ancak bu şekilde geçinebilir işte ya da arada resmiyet olacak. Kv kp bu resmiyeti kabul edip benimseyecek. Yoksa iki taraf çatışıyor. Misal ben yan yana dairelerdeydim2 yıl neler çektim. Çok şükür atandım başka şehire 2 aya gidiyorum.
Maşallahkaynanam Allah uzun ömür versin, (hayata) gelir kış bende kalır 2 3 ay kadar. Gayet güzel bir ilişkimiz var ben ondan oda benden razı. 9tane de görümcem var severler sayarlar.
Ama benim 1eltim var keşke Bi 19 görümcem 2 kaynanam olaymış da bu elti olmasaymış maalesef.
Maşallahhepsi hayattalar mı
Eltiyi es geç
Ya benimki anlasa da inat. Üstüne üstüne gider insanın. Beni delirecek aşamaya getirdi. Kalsam ya boşanırdık ya tımarhaneyi boylardım ya da babam katil olurdu.Çok şükür allah kurtarmış bacım. Ben bir hafta tatilde çıldırıyorum. 2 yılda başımda saç kalmazdı herhalde.
Neyse ki mimiklerimş seviyorum. Canımı sıktıkları anda yüzğm bi düşer kaşlarımı bi deviririm anlar oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?