Merak ediyorum bunu cidden kv görümce

Valla benm görümcem falan yok o yönden şanslıyım kv ise çok iyidir bugün sağolsun biber dolması yapmış boğazımdan geçmedi sizede getirdim dedi çok iyidir hiç bişeyimize karışmaz aman siz iyi olun yeter der allah bozmasın :KK24:

Çocuğum olana kadar herkese iyi derdim, hamileyken ‘canın ne çekiyor oğlum söyle onu yapayım sana’ cümlesiyle büyü bozuldu😂
Anladım ki, ben safmışım da görmek istememişim, zorla insanlara onlardan olduğumu benimsetmeye çalışmışım.
Yok valla, dünyada en güzelini sadece kendinin bilen insanlarla geçinmek mümkün olmuyor.
‘Ben’ kelimesi çok tehlikelidir ve benim çocuğum, ben kocam, benim abim, benim evim vs diye uzar gider.
Hiçbir zaman onların ‘benim’ diyebileceği olmadığınızdan, mümkün mertebe sallabaş şekilde anlaşılır.

Son düzenleme:
Bıız kv hıcbıseyımıze karısmaz mutlj olalım yeter. Ama esımde oyle cok ana kuzusu degıl tbı kı her erkek anasınn kuzusudur ama benm esım benm aılemı ne sıklıkla ararsa kendı aılesınıde o sıklıkla arar. Benm annemle ne aldr konusursa kdndı annesıyleds okadr konusur. Tabı babasını vs sık arar oda bır aracla ılgılı nısey olunca vs omlarada danısır. Yıne benm aılemde kac gun kalmıssak onun aılesındede oladr kalırız hanı hep esıt tutmusuz arayı. O yUden asla sıkntı cıkmıyor. Yanı oglunun mutlulugunu ısteyen her anne gelınıylede ıyı gecınır ogluylada. Gorumcemde zaten kv gorymce ben aılem bız 4 farklı sehırlerde yasıyoruz bayramlarda dugunlerde bır araya gelıyoruz ondada b ısıntı cıkmıyor. Bende bugun kız kardesımı aramıssam kapatıp gorumcemıde ararm. Annemle konusmussam kv yıde ararm aynı gun. Esımde farkında ondan sen benm bacım ıaramıyorsn annemı aramıyosn vs asla kavga cıkmaz. Cok sık gorusemedıgımz ıcın de zaten oyle psk bırbırımzn hayatndanda haberdar olmayız. Yanı yorum yapacak elestırecek bır yasantımz olmadıgı ıcın kımse kımseye karısmaz ama en ufak sorunda herkes toplanır bırlık halınde cozerler esımın aılesını bu yuzden sevıyorum annesıgıl 10 kardesler bır dugunmu oalcak hepsı bır araya gelır bır sorunmu var hepsı bır araya gelır kendı aralrında cozulur konu kapanır yanı onların aılesımde daha kavgalı gelın gorumce kaynana vs durumunda olam kımse yok e herkes brbıryle anlasırksn ben anlasamazsam sorun bende demektir bazende bız ortamın gerılmesıne sebeb olıyoruz. Ben uyum saglamayo seven biriyim gayette rahat uym saglarım onların aılesı muhafazakar hıc uyarmamıslar aman kızım kapan ortun acık giyme vs dıyd ben yınede kendım daha dıkkatlı gıyınır daha dıkkatlı hareket edefım zaten ıster ısteemz evlı bı kadın kendıns cekk duzen veriyor.. Kendı aılem acıksa onların yannda daha rahat gıyınır daha rahay hareket ederm yanı bıraz uyum saglamak gerek.esımın aılesıyle cozmssı gereken bır konu varsa asla burnumu sokmam bsnden once onlar vardı tabı kı onlsrada danısacak onlarıda konuya dahıl edecek vs oyle aıle ılıskılerınede karısmadıgm ıcın oda karısmaz. Anladınzmı bız Ne ladr erkegı aıelsınden uzak tutmaya calısırsak adam okadt aılesıne baglanır okadr sızı dıslar aılesını yanına alır. Cunku sen esını aılesınden uzak tutmaya cslısıryosın bu defa adam esımmı ailem mı arasında kalıuor sama hep aılesını savunuyor bu defa sen dahada inada bınıyorsun adamın aıelsınden daha da sogıyorsun adam boyle yaptıkca e sonucya bız sebeb olmus olıyorjz. Bazı gorumcelerde aslında ıyıyse bıle sırf gorumcelık olsun dıye gorumce rolu yaparlar yanı. Ay bak ben boylr elı sopalı gorumceyım dıye gosterır kendını sankı couk samımı olmamak yerıne sevın ama mesafelı durun yanı arayın sorun ıhtıyacı varmı yokmu. Ama cok ılerj gıtmeden ne bileyim ben boyle esıt davranaraktan arayı ıyi tutuyorum. Yanı sızede bunu onerırdm ama kımbılr nıce sorunlar yasadınız bu saatten sonra nsl olur bılemedım🤷‍♀️
Yanlış anlamayın ama sizin yorumları okumaya başlıyorum ama sonu hiç gelmiyor, bir konu uzunluğunda cevap yazıyorsunuz maşallah 😅

cok samimi değiliz ama kötü de değiliz benim sorunum olsa onlar koşar
onların sorunu olsa ben koşarım
hediyeleşiriz
bir araya gelince kimse büyüklük taslamaz herkes bi işin ucundan tutar
hepimiz herşeyi birbirimizin yüzüne söyleriz kimse arkadan konuşmaz
bu şekilde olunca herkes yerini sınırlarını haddini bilir

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Ben varım.İkisiyle de gayet iyi geçiniyorum ce çokta seviyorum.Bir kere bile kırıcı yada kinayeli bir laf duymadım.Bence Bunun sebebi arada uzaklık olması Ve bizden tek beklentileri mutlu olmamız.

Vaar ben. Az görüşmüyoruz bazen çok sık görüştüğümüz de oluyor gayet mıç mıç bir ilişkimiz var, tatile falan gideriz birlikte.

Şöyle oluyor ben onları kendi ailemden kendi ablalarımdan ayrı tutmadım, farklı davranmadım. Onlar da sağolsunlar aynı karşılığı verdiler.

Bunun olabilmesi için kultur, aile yapisi, anlayişi olarak biraz benziyor olmak gerekiyor bence.

Eşimin ailesi ve benim ailem cok farkli, en basit bir ornek vereyim benim babam eve anahtarla girer yani bence gayet normal bir durum bu ama eşimin babasinin mutlaka kapisi acilir adam anahtar tasimaz, anahtari olsa bile kapiyi kendi açmaz, kaynanam uçar kapiya geç acilmamalidir O kapi filan kendini lord saniyor kp.😂 bu basit sey

Simdi boyle bir farklilik icerisinde kendi aileme davrandigim gibi davransaydim bile anlaşamazdik zaten ve anlaşamiyoruz, pek sık gorusmuyoruz bu yuzden. Yani hersey karsilikli olmuyor aslinda.

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Ben varım. Bunun tek nedeni onların çok iyi insanlar olması. Asla laf sokmazlar, iş buyurmazlar, neden aramadın demezler. Hatta benim kuşluklarımı da yaparlar. Bunun nedeni de ben değilim asla. Onlar çok iyi insanlar. Hatta bazen yanlarında kendimi kötü hissederim. Benim de eşim kötü çıktı ve aldattı beni. Yoksa kv ve görümce konusunda şanslıyımdım. Bir gün tekrar evlenirsem onlar gibisini bulamam. Tabi bir görümceden yana. Küçük olan cins onunla çok muhattap olmuyorum

Kay8nvalidemi çok sever görümcem den bir o kadar nefret ederim şeytan görsün yüzünü.

sizin nasıl bilmiyorum ama beterin beteri var. benim kaynana öldü hakkında bişey diyemem ben evlenmeden önce öldü ama görümcem tam bir pislik. 80 yaşında babasını kesinlikle istemiyor. evlendiğimizden beri bizimle balayına bile onunla gittik yan odada kaldı. huysuz da 20 gün kalacaktık balayında 4. gün ben sıkıldım eve gidelim deyip oteli birbirine kattı ve eve döndük. ayrıca çalışıyorum bütün gün yanımızda oturur ben yatmadan da odasına asla gitmez. evlendiğimden beri kocamla yanyana oturup flim izleyemedik. televizyonda hep haber kanalı. eşim leptopla takılıyor ben telefonla her gecem böyle geçiyor. hafta sonu da asla öğlen namazını kılmadan kahvaltıya oturmaz. onun için kahvaltıyı hep 2 de yaparız. yedin kaldırdın saat 4 oluyor. hafta sonumda bitiyor yani. gece geç bile gelemiyoruz. telefon yağmuruna tutuyor bizi bıktım ve daha 10 aylık evliyim. hatta eşime ben bu odada sıkılıyorum sende bu odada yat bile dedi eşime balayında. tam bir çocuk. oh içimi döktüm. beni kınamayın yaşlı adam bunlara mı takılıyorsun demeyin çok bunaldım. kimseye de anlatamıyorum buraya döktüm içimi.

Bende varım ikisini de çok severim hiç kırılmadım kırmadılar kırmadım da. İyi ki varlar gerçekten

Bende varım mesafe koyunca oluyor karsilikli mesafeliyiz ama bayramdan bayrama gittimizde 1 hafta kaliriz gayet anlasiriz ..
Gorumcem yok ama ben görümceyim yine aynı sekilde cok samimi olmadigimiz icin mesafeli bi iliskimiz var gayettt guzel anlasiyoruz masalalhhh

Görümcem yok, kayınvalidem de rahmetli oldu.
Yaşarken de aramızda hiç bir şey olmadı. Birbirimizi çok severdik. Biraz o biraz ben anlayış gösterdik birbirimize.
Buradaki bir çok kişinin sorun ettiği şeyleri ben sorun etmezdim. Kaynıvalidem de bir çok şeyi takmazdı.
Ortak noktamız birbirimizi kırmamamızdı.

Allah mekanını cennet etsin.

sizin nasıl bilmiyorum ama beterin beteri var. benim kaynana öldü hakkında bişey diyemem ben evlenmeden önce öldü ama görümcem tam bir pislik. 80 yaşında babasını kesinlikle istemiyor. evlendiğimizden beri bizimle balayına bile onunla gittik yan odada kaldı. huysuz da 20 gün kalacaktık balayında 4. gün ben sıkıldım eve gidelim deyip oteli birbirine kattı ve eve döndük. ayrıca çalışıyorum bütün gün yanımızda oturur ben yatmadan da odasına asla gitmez. evlendiğimden beri kocamla yanyana oturup flim izleyemedik. televizyonda hep haber kanalı. eşim leptopla takılıyor ben telefonla her gecem böyle geçiyor. hafta sonu da asla öğlen namazını kılmadan kahvaltıya oturmaz. onun için kahvaltıyı hep 2 de yaparız. yedin kaldırdın saat 4 oluyor. hafta sonumda bitiyor yani. gece geç bile gelemiyoruz. telefon yağmuruna tutuyor bizi bıktım ve daha 10 aylık evliyim. hatta eşime ben bu odada sıkılıyorum sende bu odada yat bile dedi eşime balayında. tam bir çocuk. oh içimi döktüm. beni kınamayın yaşlı adam bunlara mı takılıyorsun demeyin çok bunaldım. kimseye de anlatamıyorum buraya döktüm içimi.

Böyle bir evliliğe 10 ayda çocuk?

Back
X