Merak ediyorum bunu cidden kv görümce

ben ayrıca birlikte olamıyoruz demedim eşimde vakit geçiremiyoruz dedim. gece yatınca tabiki birllikte oluyoruz. tabi kayınpeder yatmadan eşim yatamıyor onu bekliyor ama yat baba da diyemiyor.

Ben ondan bahsetmiyorum. Evliliğin sorunlu. Böyle bir yaşam çekilmez. Daha hiçbişey yaşamadan evlilik oturmadan neden çocuk demek istedim. Ama benim için çekilmez olan bu durumlar sizin için sorun değil demek ki.

Ben ondan bahsetmiyorum. Evliliğin sorunlu. Böyle bir yaşam çekilmez. Daha hiçbişey yaşamadan evlilik oturmadan neden çocuk demek istedim. Ama benim için çekilmez olan bu durumlar sizin için sorun değil demek ki.
ben eşimle severek evlendim ve eşimi de çok seviyorum. o konuda bir sorun yok biz 8 yıl sevgililik yaşadık. huyunu suyunu bilirim. sorun kayınpederim eşim değil ki eşim bana her konuda yardımcı olur ama babası yaşlı diye birşey diyemiyor. Allah var eşimden memnunum

sorun olan kayınpederimin anlayışsızlığı. bir akrabaları var o kadın bile gördü halimizi kayınpedere biraz yalnız bırak gençleri dedi onlar yeni evli dedi (kendi yaşına yakın) ben ne gidicem gece odalarına gidiyorlar yatmaya dedi. o kendi odasına gitmezmiş. bizim yanımızda oturacakmış. sen karışma dedi kadına tersledi. hamilelik haberimede hiç sevinmedi zaten. benim hizmetimi nasıl göreceksiniz dedi çocuğun ne acelesi vardı dedi. eşimde tersledi babasını ben senin hizmetini görmesi içinmi evlendim diye babasına. (hizmet dediyse yemeğini yapmak, çamaşırı falan kastediyor ama eşim yardımcı o konuda hep bana) eşimin kardeşide babasının huyunu biliyor ne geliyor ne gidiyor ben babama bakmam bile dedi. istemiyorum onu diyor hep.

Anladım ben hatamı, kv bir sokak ötemde görümcem de bi cadde otede oturduğu için oluyor bunlar. De benim akılsız kocamın yüzünden hiç gelmek istememiştim ben buraya zorla ikna etti beni

🙋‍♀️kaynanam Allah uzun ömür versin, (hayata) gelir kış bende kalır 2 3 ay kadar. Gayet güzel bir ilişkimiz var ben ondan oda benden razı. 9tane de görümcem var severler sayarlar.
Ama benim 1eltim var keşke Bi 19 görümcem 2 kaynanam olaymış da bu elti olmasaymış maalesef.
Allah bir yerden verir bir yerden alır.
Hep bahar olacak değil ya bacım 🤣🤣🤣🤣

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Görümcen yoksa kv iyi geçinirsin görümce ortalığı karıştırır genelde

aynı yerde yaşıyoruz büyüklerin anlayışlı olup olmamasına bağlı
benim eşimden daha çok düşünür beni hatta eşime hep seninle evlenceğime annenle evlenseydim keşke derim 😂
evlatlarını ayırmaz asla ben ailemden böyle gördüm der.

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Çok iyi kv ler var. Görümce de oyle. Ama benim kv gibi oğlunu bana kız kardeşine çekiştirip de oğluna melek olanı ne kadar vardır bilemeyeceğim. Kavgamız gurultumuz yok. Ama bu haline sinirim bozuluyor eşime de anlatmadım anlatamadım ama bilmesini isterdim. Eşim iyidir saygılıdır hiçbirine kötülüğü olmadı koşturur onlar için ama yine de yaranamaz ama o öyle sanıyor.

Valla bende mesefeyi korudum da kv ile ona bu battı tabi ortalığı karıştırdı daha 1 aylık evliyken. Sonra işte bana anne demiyor falan demiş. Ben karşıdan o samimiyeti göremedim ki ona sürekli anne deyim. Kendisi sanki bana kızım diyor da. Aaa pardon diyor tabi milletin yanında

Geçinenler ancak bu şekilde geçinebilir işte ya da arada resmiyet olacak. Kv kp bu resmiyeti kabul edip benimseyecek. Yoksa iki taraf çatışıyor. Misal ben yan yana dairelerdeydim2 yıl neler çektim. Çok şükür atandım başka şehire 2 aya gidiyorum.
Mesleginiz nedir

Cidden tam olarak durum bu
Kendimden biliyorum valla canım görümcem evli ne zaman gelse annesine illa bir kriz çıkarıyordu sağolsun zaten her ay da gelir eşim bile rahatsız bu konuda ayrıca görümcemin yanında kv asla konuşmaz benimle ilgilenmez sırf kızı alınmasın diye he biz insan evladı değiliz çünkü🙄

Biz görümcemle ilk evlilik dönemlerinde cok asiri derece iyi anlasiyordul ve cokda görüsüyorduk sonra araya soguklul girdi yaklasik bir sene görüsmedik ama su an eskisine göre daha az görüsüyoruz yani haftada bir kere ve buda yeterli böylece arada mesafe var ve hic birbirimizi kirmiyoruz mesafe hep iyidir. Ama mesala abimin esi o bizimle hic anlasamiyor yani ilk gördügümüz günden beri belki de 2 yada 3 keelime konusmusuzdur herkezin anlasicak diye birse yok heralde

görümcem talebemdi :) şimdi lise öğrencisi genç bir kız yani iyiyiz :) kaynanamda iyidir sağolsun..sadece kış ve yaz tatillerinde görüşebildiğimiz için aramız çok iyi :) uzağız yani birbirimize..

Back
X