Merak ediyorum bunu cidden kv görümce

Bende diyebilmeyi çok isterdim. Ancak;
Karı-koca sürekli açık arayan, mütemadiyen birbirlerini cocuklarına ve gelinlerine karşı doldurabilen, bizlerden beklentileri yüksek ama hiçbir şeyi beğenmeyen( biz gelinleri zaten hiç beğenmiyorlar🙂), bizlere negatif enerji yayan, tepki gösterildiğinde mağduru oynayan( bunu sadece kayınvalidem yapıyor😂), sinirlenince bedduaya sarılan tipler kendileri. Bunlar sadece benim fikirlerim değil. Çocukları da bu düşüncede. Hatta kendi kızları ile bile araları limoni. Memlekette ki oğulları ve gelinleri ile nerdeyse küs gibiler. Ha birde fena evlat ayırırlar. Onlar için varsa yoksa en küçük oğulları. Kardeşler arasında maddi manevi nedense hep onu kayırırlar.
Ben onlarla yüzgöz olmamak için çok sık aramam. Gerçi bu da çok sorun oldu ama ben bildiğimi okudum. Ama şimdi kp kanser, kv belinden rahatsız. O sebeple son zamanlarda daha arar sorar oldum. Hatta diğer eltimle beraber tedavileri için gelin burada olun bile dedik. Ama memleketlerinde tedavi görmeyi tercih ettiler.
Ha iyi yanları yok mu var tabi. Köy ürünleri kolileyip yollarlar, kayınvalide yöresel yemekleri çok güzel yapar. Bir de canları isterse çok hoş sohbet olabiliyorlar.
Artık onları öyle kabul ettim. Beni ezmelerine müsade etmiyorum ama onlara alınıp kırılmıyorum da. Çıkan krizleri ekarte etmeye, hasbel kader kesişen hayatlarımızda ki süreçleri yönetmeye çalışıyorum.

geçen gün eşim telefonda annesiyle konuşuyor
hoparlör açık ama bilmiyor annesi
konuştu konuştu
sonra iğreti bi ses tonuyla ''4justice de konuşmak istiyorsa ver konuşim''

:KK70: :KK70: :KK70:

yok bi de randevu vereydin lütfediyo gibi konuşmak istiyosa ver konuşimmiş

tabiki konuşmadım
yıldızlarımız hiç barışmadı nişanlılıktan beri..

görümce zaten allaha emanet ne arar ne sorar ergenin teki

Kv ile aram iyi. Gorumce elti vs bende yok. Kv ile aram iyi olmasi sebebi hicbiseyi sorun yapmadan herseye iyi tarafiyla bakmak. Yoksa kusur arasan bulursun

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
K.v ile sorun yaşamıyorum. Görümcem yok. Buradaki konulara bakıyorum da belki de o yüzden sorun yaşamıyorum.

Çok şükür bende kayınvalidesi ve kayınpederiyle arası iyi olanlardanım :KK76: görümcem yok :dondurma:eşim 2 erkek kardeş kaynım bizden 10 yaş küçük biz 25 yaşındayız o daha 15 elti meselelerine en az bir 10 yıl daha var şu an kafam rahat :KK48: ama zaten kayınvalidem de kaynıma hep benim için yengen gibi birini bulursan hemen şimdi evlen he yok dengesiz birine denk gelirsen benden değil yengenden onay al diyor :olamaz::halay: o yüzden eltim cins çıkarsa da baş etmesi kolay olur diye düşünüyorum yine de Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :KK36:

Aynı şehirdeysen kaçarın yok :D Ama uzaktaysan en güzel.. Yılda 2 kere görüşeceksin valla ballı kaymaklı ekmek tatlısı gibi oluyorsunuz :D

Kaynanamı severim, o da beni sever.. cidden aramız iyidir.
Görümcemle hiç birbirimize saygısızlığımız olmadı, zaman zaman kırmış olabiliriz ama ciddi şeyler degildi.
Zaten yapısı mesafeli bir kız. Benimle de çok yakın olmadı..
Cok içli dışlı olmayınca, pek sorun yaşanmıyor diyebilirim en fazla..

Son düzenleme:
Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
İyiyiz çok şükür çok sık görüşmüyoruz zaten ayda bi iki bazen kv bulaşık bile yıkatmaz bana sevdiğim yemekleri yapar sağolsun. Büyük görümcemle aynı kafadayız çok çok iyi birisi farklı şehirlerdeyiz telefon da görüşüyor çoğunlukla ama yapıcak olan her şekilde yapar rabbim iyilerle karşılaştırsın 🤲🏻

Kv ile aram iyi sayılır ama yağlı ballı çörek değil yani o bana karışmaz ben ona..ama bana çalışırken çok yardımı dokundu onu unutamam sağolsun.. Ayrıca 3 eltim var onlarla da aynı şekilde normaliz.. Arada facebookta falan görüyorum eltimle kahve keyfi eltimle gece keyfi falan😂 öyle değiliz önemli bişey varsa ararız geçmiş olsun falan gibi..

Biz walla superiz... :KK200: :KK68:
Yapi meselesi onlar beni sewer ben onlari daha kaynanam gelin dememistir hep kizim der.siz iyi olursaniz onlarda iyi oluyo esinizde dengeyi kurdummu size laf soyletmedimi yemede yaninda yat moduna giriyor.Bide mesafe oldumu tammdir o is 😂
Allah daim etsin mutlulugunuzu ama "sen iyi olursan onlar da iyi oluyo" kismina katilmiyorum.. Oyle fitne, oyle kotu niyetli insanlar var ki, ne kadar iyi olursan ol iyi gecinme şansın yok.. O yuzden, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin; kusur arayici, huzursuzluktan beslenenlerle degil..

Allah daim etsin mutlulugunuzu ama "sen iyi olursan onlar da iyi oluyo" kismina katilmiyorum.. Oyle fitne, oyle kotu niyetli insanlar var ki, ne kadar iyi olursan ol iyi gecinme şansın yok.. O yuzden, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin; kusur arayici, huzursuzluktan beslenenlerle degil..
katılıyorum. öyle tip insanlar sen iyi oldukça daha da azıyolar seni kullanmaya çalışıyolar iyi niyetini suistimal ediyolar

Benim ki çok iyi niyetlidir o bana ben ona kıyamayız çok fedakar bir kadın yaptıkları ona olan saygımi arttırıyor umarım böyle devam eder
Görümcem yok belki ondan boyleyiz kızı bilir beni

Yapi meselesi diye bosuna demedim ya canim iste bende siz iyiyseniz onlarda iyi insanlarsa sorun olmuyo ama karsinizdaki insan kotuyse agzimizla kus tutsak yaranilmaz

Gorumcem yok ama kaynanam ve eltimlerle cook iyiyiz. Ozellikle eltimlerle kardes gibiyiz. suan 3 eltiyiz umarim gelecek diger 3 eltide iyi olur. Kaynanam da cok iyidir. Bende tabi onlarin sevgu ve saygılarını hal ve hareketlerimle kazandim zaten. Yani su kaynana görünceye laf atan gelinler sorun bulanlar birazda çuvaldızı kendilerine batırmalı. Tek tarafli olmaz anlasamamazlik

Gorumcem yok ama kaynanam ve eltimlerle cook iyiyiz. Ozellikle eltimlerle kardes gibiyiz. suan 3 eltiyiz umarim gelecek diger 3 eltide iyi olur. Kaynanam da cok iyidir. Bende tabi onlarin sevgu ve saygılarını hal ve hareketlerimle kazandim zaten. Yani su kaynana görünceye laf atan gelinler sorun bulanlar birazda çuvaldızı kendilerine batırmalı. Tek tarafli olmaz anlasamamazlik
Hayır bastan ne güzel yazmışsın yazmışsın sonra niye laf sonma gereği duydun ki anlamadım ? Biz senin gibilere “senin tuzun kuru tabiiiiiğ” diyoruz 😊 bide sen yine de fazla büyük konusma kimin ne olacağı belli olmaz kimin ne yasadığını bilmiyorsun sonuçta😉

Valla bazen ne yaparsan yap yaranamıyorsun.Abimin eşine hiçbirşey yapmamamıza rağmen bizden hoşlanmaz neden çünkü biz muhafazakar yaşıyoruz kapalıyız diye... Neleri yutmuş neleri görmezden gelmişiz onu suçlamak yerine abimle tartışmışızdır bugün olmuş hala yengeme birşey kondurmam.Annem arkadan kızsada yüzüne birşey demez tavır göstermez diğer abimle ben yengemi savunuruz suçu yok diye...
Eşimin ailesiyse hatalar bütünü evlenene kadar arkamdan ne bu kadar iş çeviren oldu ne hesap kitap yapan soğudum onlardan ben soğuduğum insana birdaha ısınamam...

maşallah diyin yüz kere, kardeşimin eşiyle biz.
haftada 2-3 kere de görüşürüz,Allah ondan da güzel ailesinden de razı olsun, o da bizden razı olduğunu söylüyor.
karşılıklı iyilik olunca oluyor, laf sokmaya çalışmamak, üzüntüsünü üzüntün gibi, sevincini sevincin gibi sahiplenmek, her zor anında yanında olmaya çalışmak, ısrarla iyi davranmak, sağolsun başından beri "o sizin kardeşiniz siz benden iyi tanırsınız" gibi mütevazi sözler, sürekli hediyeleşmek karşılıklı gibi şeyler olunca insan ister istemez seviyor:)
:KK49:okuyan maşallah desin.
yeni değil 4 yıldır ailemizde bu arada.

Hayır bastan ne güzel yazmışsın yazmışsın sonra niye laf sonma gereği duydun ki anlamadım ? Biz senin gibilere “senin tuzun kuru tabiiiiiğ” diyoruz 😊 bide sen yine de fazla büyük konusma kimin ne olacağı belli olmaz kimin ne yasadığını bilmiyorsun sonuçta😉

burdan bile laf sokma ihtiyacı hissettiğinize göre büyük konuşma bilmem ne diye ben sizi çok da öyle uysal göremedim açıkçası.
iğneyi kendimize mi batırsak acaba biraz da.

Back
X