Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailelerin birbirini aramasını mı soruyorsun?Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
aileler arasında iletişim varsa fark etmez benceMerhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
EvetAilelerin birbirini aramasını mı soruyorsun?
Cevabınız için teşekkür ederim.Bence hangi taraf daha küçükse o Aramalı
Evet bir iletişim var. Hangisinin daha doğru olduğunu öğrenmek istedim tecrübesi olan kişilerdenaileler arasında iletişim varsa fark etmez bence
Peki hep küçük olandan beklenebilir mi? Yani karşı taraf aramazsaBenim kv ve kp vefat ettiği için babam o daha yaşlı diye eşimin dedesini arıyor. Yani yaş farkı varsa bence küçük olan arar yoksa biri fedakarlık yapıp arar diğer bayramda diper taraf arar diyorum. Zaten bu hesap yapılmamalı aileler arasında. Bence yani.
Ben de bilmediğim için sormak istedim canım. Teşekkür ederim cevabın içinIki tarafta böyle beklentilere girmeden birbirini aramalı. Genelde yaşça küçük taraf arar bayramlarda dünürler arasında da geçerli olabilir.
Yok tabi ki kavga haline falan getirmedim. Sadece fikirlerinizi öğrenmek istedimBence fark etmez. Bunu kavga haline mı getirdiniz yoksa? Bizimkiler birbirilerini hiç aramazlar ama bana göre bu konuda bir kural olmamalı. Yani erkek tarafı aramalı veya kız tarafı aramalı diye bir kural yok.
Bunun adeti var mı bilmiyorum ben mantıken cevap verdim. Bizimkiler pek aramaz birbirlerini diye biliyorum haberim yok.Ben de bilmediğim için sormak istedim canım. Teşekkür ederim cevabın için
Ne demek istediğinizi anlamadımKendinizi dolduracak yer aramayin. Ailenizin gazına gelmeyin.
Çözüm bu.