Merak ediyorum!!

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
Ailelerin birbirini aramasını mı soruyorsun?

İnsanlık namına şu bayramları güç ve üstünlük savaşı haline getirmeyin. Kim içinden nasıl geliyorsa öyle davransın. Üff yani. Bayram geldiğine geleceğine pişman oluyor sizin gibi tipler yüzünden. Şiştik. Kim ararsa kendine olan saygısındandır insaniyetindendir. Dahası var mı?

aileler arasında iletişim varsa fark etmez bence

Benim kv ve kp vefat ettiği için babam o daha yaşlı diye eşimin dedesini arıyor. Yani yaş farkı varsa bence küçük olan arar yoksa biri fedakarlık yapıp arar diğer bayramda diper taraf arar diyorum. Zaten bu hesap yapılmamalı aileler arasında. Bence yani.

• Beğen
Reactions: KV_
Iki tarafta böyle beklentilere girmeden birbirini aramalı. Genelde yaşça küçük taraf arar bayramlarda dünürler arasında da geçerli olabilir.

Bence fark etmez. Bunu kavga haline mı getirdiniz yoksa? Bizimkiler birbirilerini hiç aramazlar ama bana göre bu konuda bir kural olmamalı. Yani erkek tarafı aramalı veya kız tarafı aramalı diye bir kural yok.

Yaşça küçük olan arar ama bence hiç araşmasınlar. Bu da egolar savaşına döner çünkü. Hiç karışmayın siz.

Benim kv ve kp vefat ettiği için babam o daha yaşlı diye eşimin dedesini arıyor. Yani yaş farkı varsa bence küçük olan arar yoksa biri fedakarlık yapıp arar diğer bayramda diper taraf arar diyorum. Zaten bu hesap yapılmamalı aileler arasında. Bence yani.
Peki hep küçük olandan beklenebilir mi? Yani karşı taraf aramazsa

Iki tarafta böyle beklentilere girmeden birbirini aramalı. Genelde yaşça küçük taraf arar bayramlarda dünürler arasında da geçerli olabilir.
Ben de bilmediğim için sormak istedim canım. Teşekkür ederim cevabın için

Bence fark etmez. Bunu kavga haline mı getirdiniz yoksa? Bizimkiler birbirilerini hiç aramazlar ama bana göre bu konuda bir kural olmamalı. Yani erkek tarafı aramalı veya kız tarafı aramalı diye bir kural yok.
Yok tabi ki kavga haline falan getirmedim. Sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim

Ben de bilmediğim için sormak istedim canım. Teşekkür ederim cevabın için
Bunun adeti var mı bilmiyorum ben mantıken cevap verdim. Bizimkiler pek aramaz birbirlerini diye biliyorum haberim yok.

Kendinizi dolduracak yer aramayin. Ailenizin gazına gelmeyin.
Çözüm bu.

Back
X