Böylelerine takıntılı oluyoruz sevmiyoruzNeyin emeği lütfen ? Herkese mavi boncuk dağıtan biri işte. Senin değerini neden karşındaki belirliyor ki ? Nasıl böyle adamları seviyorsunuz anlamıyorum.
Haklısınız da manipüle edildiğim bir ilişkide aklımı başıma almam hiç de kolay değil maalesef. Şu anki gibi sağlıklı düşünrbilsem zaten sınavıma odaklanırdım ama yapamadım işteOlmamıştır. Adam kimseyi sevmiyor sadece daldan dala atlıyor arada size de atlıyor işte.
Sınava çalışıp okuyup hayata atılmak varken serserilerin peşinde koşturup kendinizi sefil ediyorsunuz. Lafım hem size hem de sisin gibi aklını kullanmayan diğer tüm gençlere önce okul eğitim iş hayatı sonra aşk.
Bir de nu resim neyine güvenip atıyorsunuz ya ona buna yollarsa ya sizi tehdit ederse. Aklınızı başınıza alın
Çocuk bana döndü ki evet ben de yapıştım yorum yapmak için yapmayın Allah aşkına saçma sapan metinden bulduklarını yapıştırıyorsunuz. Yazmışım zaten oraya ne bok yediğimi biliyorjm yargılamayın diye. Soru soruyorum ya he de ya yok de çok merak ediyorsan oku geç neyi neyle vurmaya çalışıyorsun?Çocuk sana dönmemiş. Sen ona yapışmışsın.
Bi dönüp kendinize mi baksanız başkalarına saf diyeceğinize..Kız, bundan sonra olamayacağını söyledi ve biraz fazla saftı.
Bi dönüp kendinize mi baksanız başkalarına saf diyeceğinize.
Bacım sana seni seviyorum diyen erkeğin başka birine sarkıntılık yaptığı sslwri görmene rağmen onun seni sevdiğine inanıyorsan sen bir safsın. Ben çok zekiyim diye bi iddiam mı var acaba? İllaki salağa anlatır gibi mi anlatalım ne kadar boş kullanıcı var burada yaBi dönüp kendinize mi baksanız başkalarına saf diyeceğinize..
biz anlatıyoruzİllaki salağa anlatır gibi mi anlatalım
Bir zahmet kafanızdakini kullanıp anlayın dabiz anlatıyoruz
Banlanma sebebim olamayacaksınBir zahmet kafanızdakini kullanıp anlayın da
Varos gibi, tiksindimmBanlanma sebebim olamayacaksınyallah
Yaş kaç?Çocuk bana döndü ki evet ben de yapıştım yorum yapmak için yapmayın Allah aşkına saçma sapan metinden bulduklarını yapıştırıyorsunuz. Yazmışım zaten oraya ne bok yediğimi biliyorjm yargılamayın diye. Soru soruyorum ya he de ya yok de çok merak ediyorsan oku geç neyi neyle vurmaya çalışıyorsun?
Aradıgı sen olsaydın başkalarında istek aramaya çıkmazdı bide böyle bakın istersenizBu çocuk her gittiği kızda istediğini bulamayıp bana geri geliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?