Merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kugatsune

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
43
7
1
Merhabalar,
Aralık ayında biriyle tanışmıştım ve hiç hesapta olmayan bir şekilde ilerledi. Sınav senemdi ve ben aptallık edip ona öncelik tanıdım. Kendisine âşık olduğumu düşünüp sözünden çıkmadım. Ama bir süre sonra o bunu suistimal etmeye başladı. O kadar bağlandım ki tüm saygısızlıklarına, hakaretlerine rağmen gidemedim.
O gidip başkalarıyla konuşup yine bana dönüyordu. Hiçbir kızla olamıyordu, hiç kimseyi sevemiyordu. Ex’ini sevdiğini söylüyordu ama bana gelip beni sevdiğini de söylüyordu. Bir hafta içinde hem âşık hem de hasım oluyorduk. Sekiz ayın sonunda eski sevgilisiyle tekrar iletişime geçti ve bu kez diğerlerine nazaran daha iyi ilerledi.
Bunu hazmedemedim ve aramızda geçen her şeyi kıza anlattım. Kız, bundan sonra olamayacağını söyledi ve biraz fazla saftı. Gidip çocuğa söyleyeceğini düşündüm; aynı zamanda vicdan da yapıp çocuğa itiraf ettim. Bunlar tekrar iletişime geçti ve çocuk kızı manipüle etmeyi başardı. Ve biz tamamen bittik.
Bu arada benden özel fotoğraflar da alıyordu. O kadar bağlıydım ki ona, ondan başkası bana yar olmayacakmış gibi hissediyordum. Lütfen beni bu konuda yargılamayın; ne kadar yanlış olduğunu biliyorum.
Ama merak ettiğim bir şey var: Bu çocuk her gittiği kızda istediğini bulamayıp bana geri geliyordu. Ex’ini de takıntı yapmıştı. Sizce takıntı olduğunu anladıktan sonra gelme ihtimali nedir?
İnanın bana beklemiyorum, hatta aklıma geldikçe “iyi ki böyle olmuş” diyorum. Ama merak ediyorum işte… Bu kadar emek verdiğim biri için hem dost hem sevgili olmaya çalıştım; değerim hiç olmamış mıdır?

Olmamış bebişim, özür dilerim seni kırmak istemem ama sadece kendini tatmin etmiş, senin düşkünlüğünü bildiği için bunu kullanmış, boşluğu doldurtmuş sana, lütfen kendi iyiliğin için uzak dur, yoluna bak eğitimine bak.

Neyin emeği lütfen ? Herkese mavi boncuk dağıtan biri işte. Senin değerini neden karşındaki belirliyor ki ? Nasıl böyle adamları seviyorsunuz anlamıyorum.

Olmamıştır. Adam kimseyi sevmiyor sadece daldan dala atlıyor arada size de atlıyor işte.
Sınava çalışıp okuyup hayata atılmak varken serserilerin peşinde koşturup kendinizi sefil ediyorsunuz. Lafım hem size hem de sisin gibi aklını kullanmayan diğer tüm gençlere önce okul eğitim iş hayatı sonra aşk.
Bir de nu resim neyine güvenip atıyorsunuz ya ona buna yollarsa ya sizi tehdit ederse. Aklınızı başınıza alın

Neyin emeği lütfen ? Herkese mavi boncuk dağıtan biri işte. Senin değerini neden karşındaki belirliyor ki ? Nasıl böyle adamları seviyorsunuz anlamıyorum.
Böylelerine takıntılı oluyoruz sevmiyoruz

Çocuk sana dönmemiş. Sen ona yapışmışsın.

Haklısınız da manipüle edildiğim bir ilişkide aklımı başıma almam hiç de kolay değil maalesef. Şu anki gibi sağlıklı düşünrbilsem zaten sınavıma odaklanırdım ama yapamadım işte

Çocuk sana dönmemiş. Sen ona yapışmışsın.
Çocuk bana döndü ki evet ben de yapıştım yorum yapmak için yapmayın Allah aşkına saçma sapan metinden bulduklarını yapıştırıyorsunuz. Yazmışım zaten oraya ne bok yediğimi biliyorjm yargılamayın diye. Soru soruyorum ya he de ya yok de çok merak ediyorsan oku geç neyi neyle vurmaya çalışıyorsun?

Sen kendine saygın yok kim niye sana saygı duyup gelsin
Ben şunu bilir şunu söylerim senin kendine baktığın gözle insanlar seni görür
Eğitimini ihmal etmişsin
Hakaret duymuş sineye çekmişsin
Aldatılmış umursamamışsın
İnsan bunu kendine yapar mı

Bi dönüp kendinize mi baksanız başkalarına saf diyeceğinize.

Bi dönüp kendinize mi baksanız başkalarına saf diyeceğinize..
Bacım sana seni seviyorum diyen erkeğin başka birine sarkıntılık yaptığı sslwri görmene rağmen onun seni sevdiğine inanıyorsan sen bir safsın. Ben çok zekiyim diye bi iddiam mı var acaba? İllaki salağa anlatır gibi mi anlatalım ne kadar boş kullanıcı var burada ya

Adama sülük gibi yapışmayı bırak şımartmayın şöyle adamları ya yok herkese gidermiş geri dönermiş niye ne oluyor da dönüyor adam sana? Aşk olsa başkasına kafasını kaldırıp bakmaz. Hevessin işte alıyor hevesini gidiyor.

Yaş kaç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…