Merak Ediyorum..

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
1.52 boyunda 43-44 kiloyum ama bileklerim parmaklarim cocuk kadar anca var yani kemiklerim ince. Belim oldukca ince sorum su ki benzer zayiflikta hamile kalanlar bu surecte zayifliktan dolayi sikayetleri oldu mu hamile kalmayi etkiledi mi dusuk tehlikesi yasayanlar lutfennn cvp

canım bende 44 kilo ile hamile kaldım hatta ilk 5 ay bulantılardan kusmalardan dolayı kilo bile verdim ama şuan tam tamına 20 kilo aldım 64 oldum ve çok şükür düşük tehlikesi filan hiç yaşamadım yani zayıflığın bana verdiği bi dezavantaj olmadı.aksine avantaj oldu :)))

ben de ilk hamileliğimde hemen hemen bu ölçülerdeydim toplam 9 kilo aldım (beklenenden 3 hafta önce 37+3 de doğum yaptım)
bol su içtim hamileyken gayet rahat bir hamilelik geçirdim çalışıyordum da izne çıktım 2 gün sonra doğuma gittim bebeğimi de 2 yaşına kadar emzirdim sütüm de çoktu :nazar: :49:

selam ben de ilk hamileliğimde 47kiloydum yaklaşık 13 kg aldım bir sorun yaşamadım.göğüslerim minik olmasına rağmen ben de 2 sene emzirdim:52:

YorumLar icin cok sagolun beni goren bileklerim cocuk gibi belim incecik olunca sagliksinsanip dusuk olabilir diyolarlar kafama takiylrum.. Baska var mi bole olanlar paylasirsa sevinirm...

Back
X