dilegno Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 50 7 98 18 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dilegno #1 Kızlar ameliyattan sonra kan kustunuz mu merak ettim?
Angy7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 331 20 118 35 18 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dilegno #2 dilegno .!.: Kızlar ameliyattan sonra kan kustunuz mu merak ettim? Genişletmek için tıkla... kucukken bademciklerim alindiktan sonra cok kan yuttugum icin yasamisdim.... korkacak bir sey yok
dilegno .!.: Kızlar ameliyattan sonra kan kustunuz mu merak ettim? Genişletmek için tıkla... kucukken bademciklerim alindiktan sonra cok kan yuttugum icin yasamisdim.... korkacak bir sey yok
B BusraSevgi Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2014 40 1 6 35 İzmir 18 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dilegno #3 dilegno .!.: Kızlar ameliyattan sonra kan kustunuz mu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Evet ben 2 kere kustum.4-5 saat sonra ilkk bi yudum su içtim sonra kustum bide 1 saat sonra falan kustum ama rahatladım.Ondan sonra narkozun etkisinden kurtulabildim.Ondan önce olan hiçbişeyi hatırlamıyorum :)
dilegno .!.: Kızlar ameliyattan sonra kan kustunuz mu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Evet ben 2 kere kustum.4-5 saat sonra ilkk bi yudum su içtim sonra kustum bide 1 saat sonra falan kustum ama rahatladım.Ondan sonra narkozun etkisinden kurtulabildim.Ondan önce olan hiçbişeyi hatırlamıyorum :)