Merak ediyorum???

Olives Rire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
488
446
30
Merhaba KK 'nin Güzel Üyeleri Ben Sözlüyüm Evlendikten Sonra Değiştiniz mi ? Bekar ve Evli hâliniz farklı mı ? :KK76: Fikir ve Görünüş Olarak ? Cevaplayanlara şimdiden Teşekür ederim :KK50:

Merhaba KK 'nin Güzel Üyeleri Ben Sözlüyüm Evlendikten Sonra Değiştiniz mi ? Bekar ve Evli hâliniz farklı mı ? :KK76: Fikir ve Görünüş Olarak ? Cevaplayanlara şimdiden Teşekür ederim :KK50:
Yoo hiç bi konuda hiç bi şekilde değişmedim...değişmedik...değişen tek şey kimseden izin almadan kafamıza ne eserse onu yapıyoruz...

herkes bir miktar değişir ama nedense sadece karşı tarafın değiştiğini düşünür
kadın önce ki gibi süslenmeyi bırakır daha sıradan bir görünüme ulaşır
erkek diş fırçalama sıklığını değişir
erkek kadını sinirlendirir
kadın vır vır dır dır eder
vır vır dır dır eden kadın erkeği sinir eder
ve değişim devam eder iki tarafta kabul etmez ama bu değişimi

herkes bir miktar değişir ama nedense sadece karşı tarafın değiştiğini düşünür
kadın önce ki gibi süslenmeyi bırakır daha sıradan bir görünüme ulaşır
erkek diş fırçalama sıklığını değişir
erkek kadını sinirlendirir
kadın vır vır dır dır eder
vır vır dır dır eden kadın erkeği sinir eder
ve değişim devam eder iki tarafta kabul etmez ama bu değişimi
Galiba haklısın canım gercekler bunlar :KK48:

Daha rahat ve daha mutlu oluyorsun arada sıkıntılar çıkıyor tabikide ama geçim derdi sıkıntıları vs. Biz değişmedik aksine 5 sene sonra evlenince daha bi güzel oldu hayat :nazar:

Ne anlamda?
10 yillik evliyim
Dogum ve sonrasindaki donem disinda kilo almadim, su an evlendigim kilomdayim.
eskisi kadar hatta daha bakimliyim (bunda yaşın da etkisi var tabi, daha zevkli daha bilincliyim)
Karakter olarak da bekar bir insan 10 yilda ne kadar degisirse o kadar degistim tabi, 23 yasinda bir kadinla 33 yasinda bir kadinin ayni dusunmesi, ayni davranmasi imkansiz...

Ne anlamda?
10 yillik evliyim
Dogum ve sonrasindaki donem disinda kilo almadim, su an evlendigim kilomdayim.
eskisi kadar hatta daha bakimliyim (bunda yaşın da etkisi var tabi, daha zevkli daha bilincliyim)
Karakter olarak da bekar bir insan 10 yilda ne kadar degisirse o kadar degistim tabi, 23 yasinda bir kadinla 33 yasinda bir kadinin ayni dusunmesi, ayni davranmasi imkansiz...
Haklısın canım ne güzel kendine bakan kendini sayan bayanlara bayılıyorum çevremde hep bakımsızlar acaba hep böyle mi diyorum bazen ??

X