Bana kalsa 2- 3 aaylikkke soylerdim ama esim sabredemedi hemen soyledi
Ben soylemeyi dusunmuodum ama eşim anasina söyledi o da herkese yaydı sağolsun. . Çok sinir olmuştumm . İkinci olursa eşime bile soylemicemKızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)
Ben soylemeyi dusunmuodum ama eşim anasina söyledi o da herkese yaydı sağolsun. . Çok sinir olmuştumm . İkinci olursa eşime bile soylemicem
Testi yapar yapmaz anneme sonra eşimKızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)
Tesekkur ederim cevanz icinS sikife merhaba. Hamilelik belirtisi olarak değerlendirebilirsin bunları ama sadece bu belirtiler yeterli olmayacaktır. Hamilelikten ayrı regl olmamanın da farklı sebepleri olabilir. Allah korusun kist vb durumlarda regl gecikebilir. Maalesef ülkemiz kadınlarının da çok farkındalığa sahip olmadığı konulardan biri bu. Başka hamilelik belirtileri hakkında bilgi al ve oku. Sonra bunları gözlemleyerek yorum yapabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
5 aylıktı söylediğimizdeKızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)
Birinci derece yakinlara hemen. Digerleribe 3 ay bittikten sonra. Dusuk riski var ilk 3 ay. Sonra saklayamiyorsun zatenKızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)
Adetiniz gecmis test yaptirabilirsiniz.Arkadaşlar mrb ben 15 aylik evliyim hic korunmadm.çocuk sahibi olmak istiyorum bu ay deqisik bisey oldu reqlm qelmeden 10 qn önce bile sancim olur qouyuslerim acirdi ama bu ay ne sanci ne qoyus aqrisi olmadi sanki hic hasta olmiyacak qibiyim vücudum rahat ve reqlim.dörtqun.qecikti buqunde ddurdumyere . Asim.döndü qozlerim karardi tansiyonm.düştüsozce hamile olabilirmiyim testte yapmadm.erken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?