Merak ediyorum :)

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)

Bana kalsa 2- 3 aaylikkke soylerdim ama esim sabredemedi hemen soyledi
Bana kalsa bende hemen söylemek istiyorum ama eşim de ailemde göbeğin bir çıksın diyorlar :) sanırım milletin göbeğimden anlamasını istiyorlar nazardan korkuyorlar :)

Bnde korkuyodum eşim dayanamadı 1 /2 kisi derken yayıldı hemrn ☺ dua et nazar için ben öyle yaptim

Öğrendiğimiz ilk gün eşim tüm aileyi aradı :) bana kalsa kimseye haber vermezdim uzun süre

İlkinde bişey olacak diye 2,5 aylıkken söylemiştim( çok yakınlarım hariç)
Tabi benden bağımsız herkese söylemişlerdi eşimin çok yakınları.
Bunda 5 haftalıkken söyledim. Bu seferde onlar söylememiş kimseye

5 haftalıkken söyledim herkes de sordu söyleyelim mi saklayalım mı diye söyleyin saklancak bir şey değil dedim. Sonuç olarak kimse söylememiş :) sadece yakınlarım biliyordu

Arkadaşlar mrb ben 15 aylik evliyim hic korunmadm.çocuk sahibi olmak istiyorum bu ay deqisik bisey oldu reqlm qelmeden 10 qn önce bile sancim olur qouyuslerim acirdi ama bu ay ne sanci ne qoyus aqrisi olmadi sanki hic hasta olmiyacak qibiyim vücudum rahat ve reqlim.dörtqun.qecikti buqunde ddurdumyere . Asim.döndü qozlerim karardi tansiyonm.düştüsozce hamile olabilirmiyim testte yapmadm.erken diye

S sikife merhaba. Hamilelik belirtisi olarak değerlendirebilirsin bunları ama sadece bu belirtiler yeterli olmayacaktır. Hamilelikten ayrı regl olmamanın da farklı sebepleri olabilir. Allah korusun kist vb durumlarda regl gecikebilir. Maalesef ülkemiz kadınlarının da çok farkındalığa sahip olmadığı konulardan biri bu. Başka hamilelik belirtileri hakkında bilgi al ve oku. Sonra bunları gözlemleyerek yorum yapabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim cevanz icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merak ediyorum hamileliğiniz ne kadarlık olduktan sonra ailenize ve çevrenize söylediniz? :)
Birinci derece yakinlara hemen. Digerleribe 3 ay bittikten sonra. Dusuk riski var ilk 3 ay. Sonra saklayamiyorsun zaten

Adetiniz gecmis test yaptirabilirsiniz.

2 gebeligimin ilkini herkese söyledik yurt dışında ki akrb.bile duydu sonuc 8 haftalikken kalbi durdu ikinci gebeligimi sadece annelere babalara dedik onlarda yaydi sagolsunlar 5 haftalikken dış gebelik olduğunu ogrendim 1 yilda 6 ay arayla 2 hüsran simdi olsa esime bile demem nazara cok inanıyorum ama tabiki oncelikle Allahin bilecegi is

Ben 3 ay çok yayılmasını istemiyordum ama 4.5 sene olmayınca teyzeme söyleyince oda heyecandan fenalasinca kendide bi akraba topluluğunda olunca herkes öğrendi :)

Biz bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra söyledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…