• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak edıyorummm

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
kızlar özürlü bı bebek dogurma ıhtımalınız olsa aynı ev ıcınde yasadıgınız kv kp den destek beklermıydınız manevı destek eger o destegı goremedıysenız yanı ne destek ne köstek misali tavrınız ne olurdu dusuurdunuz

özürlü bir bebek mümkün olduğu müddetçe doğurmazdım
özürlü çocuğu olan her anne babanın desteğe ihtiyacı vardır hem uzman hemde yakınlarının desteğine ve özürlü olsun olmasın çocuk ilk anne babanın sonrada ismi üzerinde büyükanne babanın her konuda desteklerini talep etmek sizin hakkınız

Hiç kimseden destek beklemezdim İnan ki. Bak hamileyim çok hissi olarak söylüyorum bu hayatta birlerinden maddi yada manevi destek beklersen er yada geç hep üzülürsün. Evlat senin evladın

özürlü bir bebek mümkün olduğu müddetçe doğurmazdım
özürlü çocuğu olan her anne babanın desteğe ihtiyacı vardır hem uzman hemde yakınlarının desteğine ve özürlü olsun olmasın çocuk ilk anne babanın sonrada ismi üzerinde büyükanne babanın her konuda desteklerini talep etmek sizin hakkınız
Hiç kimseden destek beklemezdim İnan ki. Bak hamileyim çok hissi olarak söylüyorum bu hayatta birlerinden maddi yada manevi destek beklersen er yada geç hep üzülürsün. Evlat senin evladın
soyle soylım basta evlat tabı senın canın kanın kımseye guvenerek meydana getırmez hıc bı anne ınsan oyle bı zamanda destek guzel soz beklıyo mesala bn hasta oldugumda aynı evın ıcınde emanet ettıgım evladımıa kerımsenerekmı bakacak gıbı ınsanın aklına gelmezmı boyle seyler

tabıkı evladını kımse kımseyle paylasmaz ne sevgısını bıle aynı evın ıcınde senın ekmek yedırdıgın ınsan kotu gununde sırtını donerse ?

soyle soylım basta evlat tabı senın canın kanın kımseye guvenerek meydana getırmez hıc bı anne ınsan oyle bı zamanda destek guzel soz beklıyo mesala bn hasta oldugumda aynı evın ıcınde emanet ettıgım evladımıa kerımsenerekmı bakacak gıbı ınsanın aklına gelmezmı boyle seyler
Mümkün olduğunca aklına kötü şey getirmemeye çalışacaksın. Ya yapsalar iyi hoş yapmayana ne yapacaksın ne diyeceksin

Back
X