Merak ediyoruuum

Kizil_kiz

Biri yanımda diğeri Canımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
451
184
33
33
Arkadaşlar merhaba öncelikte. Çevremdeki herkes bunu söylüyor merak ediyorum karnım çok segeriyor benm eger böyle bi şey varsa erkektir diyorlar. Sizce doğruluğu var mııııı ?

Göbekten atar damar geçiyor karın gerildikçe bunu daha net hissetmeye başlıyoruz hepsi bu bence ki doktorum da aynısını söyledi bana

benim akrabamda iki taraflı seğiriyor dedi. iplerle tutup çekiyormuş gibi oluyormuş. 8-9 haftalık

Benimde cook segrimisti simdi 3.5 yasinda Allaha emanet kizim var .
Takilmayin boyle seylere.
Arkadaşlar merhaba öncelikte. Çevremdeki herkes bunu söylüyor merak ediyorum karnım çok segeriyor benm eger böyle bi şey varsa erkektir diyorlar. Sizce doğruluğu var mııııı ?

Canım bunu bende duydum ve bendede çoook seyirme oluyor 9.haftamdan beri ama kızlardada oluyormuş diye yazıyolar..
Sen oğlunmu olsun istiyosun :)

Seyirme daha çok hangi tarafda oluyor ve diyolarki solda hissedersen bebişi, kız olurmuş.. Aslında saçma ama merak :)
Benimki hep solda oluyor canım :) nasiptir kısmet tabiki ama 8 erkek yegenim var benim bi hayli erkege doydugumuzdan içimden kız geçiyor ama tabiki önce sağlık Rabbim nasip etsin insallah :)

Benimki hep solda oluyor canım :) nasiptir kısmet tabiki ama 8 erkek yegenim var benim bi hayli erkege doydugumuzdan içimden kız geçiyor ama tabiki önce sağlık Rabbim nasip etsin insallah :)
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boş aslnda :)

Hayirlj saglikli bir sekilde gelsin annecigine,bu arada benim kizimda soldaydi ;)

Bu arada 9. Haftadan daha cinsiyet soylemek cok zor erkek bebeklerde 12-13 . haftalarda soyluyorlar bence en dogrusu 15-16. Haftalarda ogrenmek daha iyi kesinlesmis oluyor.
Allah bağışlasın insallah perşembe günü randevum var ve erkek olanları bu haftalarda doktor görebiliyor heyecanlıyım bakalım ne olcak :)

Daha çok nerde seyirdi ve bebeği solda hissedersen kız diolae doğruluk payı varmı ?

Hayirlj saglikli bir sekilde gelsin annecigine,bu arada benim kizimda soldaydi :KK66:

Bu arada 9. Haftadan daha cinsiyet soylemek cok zor erkek bebeklerde 12-13 . haftalarda soyluyorlar bence en dogrusu 15-16. Haftalarda ogrenmek daha iyi kesinlesmis oluyor.
Gercekten sag solla alakası varmı acaba :)

image.webp
Nubdn anlıyanlar?? :) ltf yorum

Back
X